Bandzoeker > Colibri
Terug

Colibri

Prijs v.a. € 4.050 11 Bandleden

Biografie

COLIBRI!
We hebben werkelijk geen idee waarom we naar dat piepkleine vogeltje zijn vernoemd... want we lijken in geen enkel opzicht op onze naamgenoot.
Zo zijn wij met z'n elven, dus zeg maar gerust een MEGA-BIRD! Niks kleins en fijns, dikke blazers, vette hammonds en knallende bassen.
Hoezo "de vrouwtjes zijn onopvallend gekleurd"...onze zangeressen spetteren van het podium...en onze zanger trouwens ook!
Stilhangen in de lucht, daar doen we niet aan, en aan achteruitvliegen al helemaal niet. Als onze groove eenmaal op stoom is, dan gaan we op volle kracht vooruit!

Eigenlijk zijn we zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klassevan een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon COLIBRI

Lees meer

Video


Foto's


Repertoire

Colibri speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Colibri speelt o.a. nummers van: The Brand New Heavies, Incognito, Earth Wind and Fire, Stevie Wonder, Jamiroquai en heeft een verzameling lekkere danceclassics.
Lees meer

Anderen bekeken ook


Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren