Bandzoeker > Drive in Show On The Way
Drive in Show On The Way
Terug

Drive in Show On The Way

Prijs v.a. € 625 2 Bandleden

Biografie

Onze DJ's zijn door hun jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen echte allround dj's te noemen. Door de brede verzameling hits van toen en nu zijn ze van alle markten thuis en staan ze garant voor professionaliteit, kwaliteit, show en gezelligheid.

Wij kunnen ook ander entertainment verzorgen voor uw feest. Denk aan kindervermaak, een saxofonist, typetje of een feestzanger. Alles is dus mogelijk en bespreekbaar.

Waarom kiezen voor Drive in Show 'On The Way'?
- Gegarandeerd een onvergetelijk feest
- 100% DJ garantie
- Geen pauzes tijdens het draaien

Lees meer

Video

Bekijk video 1 van Drive in Show On The Way op YouTubeBekijk video 2 van Drive in Show On The Way op YouTube

Foto's

Bekijk foto 1 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 2 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 3 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 4 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 5 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 6 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 7 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 8 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 9 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 10 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 11 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 12 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 13 van Drive in Show On The Way Bekijk foto 14 van Drive in Show On The Way

Repertoire

Drive in Show On The Way speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren