Bandzoeker > Gerda Baars
Gerda Baars
Terug

Gerda Baars

Prijs v.a. € 425 2 Bandleden

Biografie

De in Den Helder wonende zangeres Gerda Baars is geboren in de Jordaan in Amsterdam. Zij zingt al jaren maar haar carriere kwam in een stroomversnelling sinds de bekende producer en songwriter Leslie Laverman op haar pad kwam. Die schreef voor haar het lied “Dit wordt mijn dag”. Het werd haar tweede single en het werd al snel een succes. De plaat werd gerealiseerd bij de platenmaatschappij Micasa records. Al snel volgden er optredens in het land. Zoals in Ahoy Rotterdam, kerst 2009. Daarna op het Paaspop te Schijndel en een gastoptreden in het programma Jensen. Zelfs een optreden in Alter Bahnhof in Trittau, Duitsland. Tweemaal verscheen er een artikel over haar in het maandblad “ZIN”.

Bij Gerda krijg je het gevoel dat je haar al heel lang kent en dat komt beslist ook door haar uitstraling, die je doet denken aan toppers van weleer. Haar repertoire bestaat uit het levenslied, nederpop en country. Zij zingt veel in het Nederlands. Het is muziek voor jong en oud. Wat u ook te vieren heeft, het is geen feest als Gerda niet is lang geweest.

Lees meer

Video

Bekijk video 1 van Gerda Baars op YouTubeBekijk video 2 van Gerda Baars op YouTubeBekijk video 3 van Gerda Baars op YouTubeBekijk video 4 van Gerda Baars op YouTube

Foto's

Bekijk foto 1 van Gerda Baars

Repertoire

Gerda Baars speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Lees meer

Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren