Bandzoeker > Lean On Me
Lean On Me
Terug

Lean On Me

Prijs v.a. € 2.300 7 Bandleden

Biografie

Lean on Me
Lean on Me bestaat uit 7 professionele muzikanten die voor en van de muziek leven. Allen met een conservatorium diploma op zak trekken ze alweer 7 jaar de hele Benelux door en staan ze met een onverminderde dosis energie en enthousiasme te knallen op ieder podium.

Het spelplezier en de goede vibes werken aanstekelijk op het publiek en Lean on Me krijgt dan ook op ieder evenement veel positieve reacties uit het publiek.

Repertoire
Lean on Me heeft een breed repertoire van 70's , 80's, 90's tot nu en laten vele muziekstijlen de revue passeren, van disco tot latin, pop, rock en Nederlandstalig.

Bezetting
Lean on Me bestaat uit een zanger, een zangeres, een saxofonist, een bassiste, een drummer, een toetsenist en een gitarist.

Bijzonderheden
Er zijn mogelijkheden voor een extra optreden eerder op de dag tijdens bijvoorbeeld een ceremonie (Duo Zang en gitaar) of tijdens een receptie of diner (Lean on Me Quartet). De band kan worden uitgebreid met een extra trompettist die samen met de saxofonist een blazers-sectie kan vormen. Dit tegen een meerprijs van 225 Euro. De geluidsman draait feestelijke muziek tussen de sets door.

Duur optreden
Lean on Me verzorgt een avondvullend programma van 3 uur muziek, te verdelen in 3 sets van 1 uur of bijvoorbeeld 4 sets van 45 minuten.

Lees meer

100%
Beveelt Lean On Me aan

37 Reviews

Gemiddelde score per categorie

 • Uitstraling
 • Professionaliteit
 • Repertoire
 • Prijs / kwaliteit
 • Interactie
Bekijk reviews Schrijf review
Vrijblijvende info

Video

Bekijk video 1 van Lean On Me op YouTubeBekijk video 2 van Lean On Me op YouTubeBekijk video 3 van Lean On Me op YouTubeBekijk video 4 van Lean On Me op YouTubeBekijk video 5 van Lean On Me op YouTube

Foto's

Bekijk foto 1 van Lean On Me Bekijk foto 2 van Lean On Me Bekijk foto 3 van Lean On Me Bekijk foto 4 van Lean On Me Bekijk foto 5 van Lean On Me Bekijk foto 6 van Lean On Me Bekijk foto 7 van Lean On Me Bekijk foto 8 van Lean On Me Bekijk foto 9 van Lean On Me Bekijk foto 10 van Lean On Me Bekijk foto 11 van Lean On Me Bekijk foto 12 van Lean On Me

Reviews van Lean On Me

Geweldig feest, super band!
 • Uitstraling
 • Professionaliteit
 • Repertoire
 • Prijs / kwaliteit
 • Interactie
Lean on me heeft gespeeld op onze bruiloft en heeft ons een super avond gegeven! Het feest klopte aan alle kanten: goede opzet van de set-list, leuke nummers en ongelooflijk goed gespeeld! Van heel veel gasten gehoord dat we een geweldige band hadden. We zijn via bandzoeker goed geholpen met onze keuze en deze band stond snel bovenaan onze shortlist. We zijn heel erg tevreden en hadden geen betere band op onze bruiloft kunnen hebben! Contact met de band vooraf was ook goed.


Helemaal TOP! Echt geweldig!
 • Uitstraling
 • Professionaliteit
 • Repertoire
 • Prijs / kwaliteit
 • Interactie
We hebben Lean On Me voor onze bruiloft geboekt. We wilden een leuk feest met lekkere dansmuziek. En dat is absoluut geslaagd. We hebben de ceremoniemeester ook uitdrukkelijk opdracht gegeven dat de band niet gestoord mocht worden voor een speech of iets dergelijks. We wilden volop genieten van de muziek. En dat is absoluut gelukt! Lean on me zorgde voor een leuk up tempo openingsdans. En aan het eind zongen ze het slotnummer "Parijs" van Kenny B. Beter had ik het niet kunnen verzinnen. Ik (Bruid) heb echt heerlijk de hele avond met mijn vriendinnen gedanst. De tijd vloog voorbij en het had van mij nog veel langer mogen duren. Ook van onze gasten kregen we complimenten voor de band. Een aantal vroegen zelfs nog een keer de naam van de band :) En ook de rustpauzes tussendoor was goed verzorgd met goeie muziek. Kortom Lean on Me weet hoe ze een feest sfeer moeten geven. Als we ooit nog eens een feestje geven dan is Lean on me absoluut van de partij :) !!!


TOP
 • Uitstraling
 • Professionaliteit
 • Repertoire
 • Prijs / kwaliteit
 • Interactie
Was een goed optreden door een professionele band met goed geluid (kwaliteit en volume keurig onder controle!) . Brengen hun eigen geluidsman mee en werkt prima. Optreden was met twee man blazersectie en maakte het plaatje compleet. Band was keurig op tijd, goede afspraken, representatief en top.


Redelijk
 • Uitstraling
 • Professionaliteit
 • Repertoire
 • Prijs / kwaliteit
 • Interactie
De band speelde in eerste instantie niet in op de pauze act. We moesten de bandleden gaan halen omdat de boel inkakte. Daarna konden ze de sfeer niet echt te pakken krijgen met nummers die niet echt aansloegen. Ze zouden 4 sets van 45 min.spelen dat werden er 3 , al met al een redelijke band maar voor het geld te duur.Repertoire

Lean On Me speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

POP, DANCE, TOP 100 EN DANCE CLASSICS

Never played the bass - Nabiha

This is what it feels like - Armin van Buuren

Treasure - Bruno Mars

Moves like jagger - Maroon 5 & Christina Aguilera

I follow rivers - Lykki Li

Get Lucky - Daft punk

Happy - Pharrell Williams

When love takes over - David Guetta ft. Kelly Rowland

I got a feeling - Black Eyed Peas

Rolling in the deep - Adele

The boy does nothing - Alesha Dixon

Umbrella - The Baseballs

Lady - Modjo

Sing it back - Moloko

Valerie - Amy Winehouse

Stuck - Caro Emerald

Price Tagg - Jesse J.

Working 9 to 5 - Dolly Parton

September- Earth, Wind & Fire

Something beautiful- Robbie Williams

Black horse & the cherry tree - KT Tunstall

Superduper love - Joss Stone

The time of my life - Dirty Dancing Soundtrack

Walking on sunshine - Katrina & the Waves

Listen to the music - Doobie Brothers

I want you back - Jackson 5

Blame it on the boogie - Jackson 5

Ease on down the road - Michael Jackson

Lost in music - Pointer Sisters

We are family - Sister Sledge

I’m so excited - Pointer Sisters

Disco inferno - The Trampps

Shame, shame, shame - Shirley & Company

Le Freak - Chic

Celebration - Cool & The Gang

I wish - Stevie Wonder

Sir duke - Stevie Wonder

Another star - Stevie Wonder

Streetlife - Randy Crawford

Long train running - Doobie Brothers


ROCK

Sex on fire - Kings of Leon

Born to be wild - Steppenwolf

I want you to want me - Cheap Trick

Good God - Anouk

Girl - – Anouk

Lovesong - Van Velsen

I’d be yours - Ilse de Lange

Saturday Night - Herman Brood

When the lady smiles - The Golden Earring


NEDERLANDSTALIG

Mannenharten - Nielson

Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij

Alles is liefde - Blof

België Het - Goede Doel

Stil in Mij - Van Dik Hout

Stiekem gedanst - Toontje lager

Dansen op de vulkaan - De Dijk

Je hoeft niet naar huis vannacht - Marco Borsato

Avond - Boudewijn de Groot

Ik ook van jou - Guus Meeuwis

Sinds een dag of 2 - Doe Maar

Belle Helene - Doe Maar

Suzanne - VOF de Kunst

Iedereen is van de wereld - The Scene


BALLADS

If I ain’t got you - Alicia Keys

To make you feel my - love Adele

Angels - Robbie Williams

You are the dream - Ilse de Lange

Beautiful Distraction - Ilse de Lange

That's what friends are for - Dionne Warwick

I just can't stop loving you - Michael Jackson

Hallelujah - Leonard Cohen


LAZZY EN EASY LISTENING

Sundaymorning - Maroon 5

Just hold me - Maria Mena

All this time - Maria Mena

Everlasting Love - Jamie Cullum

Everything - Michael Bublé

Home - Michale Bublé

Hey soul sister - Train

This is the life - Amy McDonald

Just the two of us - Bill Withers

Don't know why - Norah Jones

The lazy song - Bruno Mars

Easy - The Commodores

Summertime - Gerswin

Ain't no sunshine when she's gone - Bill Withers

The Chicken - Jaco Pastorius

Cantaloupe Island - Herbie Hancock

The more I see you - Nat King Cole

The man I love - Ella Fitzgerald

En vele anderen.....

Lees meer

Anderen bekeken ook


Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren