Bandzoeker > New Amsterdam Voices
Terug

New Amsterdam Voices

Prijs v.a. € 2.000 7 Bandleden

Biografie

New Amsterdam Voices is een zevenstemmige a capella groep uit Amsterdam. Met een frisse mix van jazz en pop brengen zij een vernieuwend geluid dat van begin tot eind weet te boeien.

June Fermie, Vera Buijink, Marieke Smit, Minka Bodemann, Hebe Vrijhof, Pepijn van der Sande en Willem de Beer hebben allen jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd. Maartje Meijer is hun huisarrangeur en producer.
Geschiedenis.

New Amsterdam Voices staan sinds 2011 op locaties als het Bimhuis, Bethany’s Jazz Club, Beauforthuis, verscheidene festivals (o.a. Uitmarkt Amsterdam, Meer Jazz Festival en Jazztival) en andere theaters en jazzpodia door heel Nederland. Ook zijn zij regelmatig op de nationale radio te horen (o.a. bij Mijke & Co op Radio 6 en Opium op Radio 4). In 2013 verleende de groep medewerking aan het debuutalbum van Maartje Meijer, Virgo, dat in oktober van dat jaar werd gepresenteerd in het Bimhuis. In juli 2014 namen zij succesvol deel aan de internationale a capella competitie Vokal Total in Graz, Oostenrijk. Ze wonnen de 2e prijs in de Jazz-categorie en de 3e prijs in de Pop-categorie.

New Amsterdam Voices heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Kim Nazarian (New York Voices), Peter Eldridge (New York Voices), Anders Jalkéus (The Real Group) & Michele Weir (arrangeur voor o.a. New York Voices, The Manhattan Transfer).

Lees meer

Video


Foto's


Repertoire

New Amsterdam Voices speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Afro Blue - Mongo Santamaría
Old Man River - Jerome Kern/ Oscar Hammerstein II
Blame it on the Boogie - Mick Jackson
Just One Of Those Things - Cole Porter
Honest - Hebe Vrijhof
Reflections - Hebe Vrijhof
Safe and Sound - Marieke Smit
Little Green - Joni Mitchell
Lately - Stevie Wonder
Short People - Randy Newman
All Of Me - John Legend
Footprints - Wayne Shorter
Senorita - Justin Timberlake
Lees meer

Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren