Bandzoeker > Orange Grove
Orange Grove
Terug

Orange Grove

Prijs v.a. € 2.100 5 Bandleden

Biografie

Een 'feel good expierence'. Zo mag je luisteren naar de muziek van Orange Grove noemen. De vijf bandleden zijn afkomstig van St. Maarten, Curacao en Suriname. Ze vonden elkaar in Rotterdam waar twee leden ook zijn opgegroeid. De overzeese invloeden hebben een positieve upbeat, reggae-sound als resultaat. Hun muziek is een mengeling van reggae, ska, rap en rock. Dit gecombineerd met de rauwe stem van leadsinger Michael Maidwell maakt Orange Grove een reggae-band met een scherp randje.

Orange Grove is in 1999 opgezet door Michael Maidwell en een aantal vrienden. De band deed het goed, en nam ook Roger Peterson in als tweede zanger. Samen namen ze een aantal sterke nummers op. Na een tijd hebben ze ervoor gekozen uit elkaar te gaan en kreeg Intwine een platencontract aangeboden. De andere bandleden stonden vervolgens voor de keuze met welke band door te gaan. Zij besloten met Intwine door te gaan om hun carriere op weg te helpen. Michael heeft sindsdien niet stilgezeten. Hij heeft onder andere voor Intwine meegeschreven aan een aantal liedjes op de verschillende albums door hen uitgebracht.

Orange Grove spreekt een zeer groot publiek aan, en bij een live optreden kunnen weinig mensen stil staan! Orange Grove staat dan ook garant voor een avond vol spetterende swingmomenten!

Lees meer

Video

Bekijk video 1 van Orange Grove op YouTubeBekijk video 2 van Orange Grove op YouTubeBekijk video 3 van Orange Grove op YouTubeBekijk video 4 van Orange Grove op YouTube

Foto's

Bekijk foto 1 van Orange Grove Bekijk foto 2 van Orange Grove Bekijk foto 3 van Orange Grove

Repertoire

Orange Grove speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren