Bandzoeker > Triple Music Experience
Terug

Triple Music Experience

Prijs v.a. € 600 1 Bandlid

Biografie

Triple Music Experience

Iets te vieren? Dan kan Triple Music Experience zeker iets voor u betekenen.
Of u nu alleen een DJ nodig heeft, of een complete drive-in show. Wij leveren een pasklare oplossing voor een nette prijs.
Waar de meeste andere drive-in shows zich alleen op de muziek focussen, let Triple Music Experience ook op de andere belangrijke aspecten.

Natuurlijk is een goede muziekkeus op een feest belangrijk. Het maakt of breekt een feest. Triple Music Experiencet gaat in ieder geval altijd voor "maken".
Wij draaien de juiste muziek, op het juiste moment, aan de hand van de muziekwensen van de klant.

Het tweede item wat we belangrijk vinden is de uitstraling van de show. Het moet een goede combi zijn van licht, geluid, en vooraanzicht.
Triple Music Experience gebruikt geen tafels van de locatie om spullen op te zetten. Dit zie je heel vaak bij amateur DJ's. voor ons is dit "Not Done". Wij komen met een unieke DJ-Booth gemaakt van een trussconstructie omgeven met diverse ledtubes. Dit geeft een moderne sjieke look zonder te overdrijven.

Als derde kan elke show uitgebreid worden met visuals, en videoclips. Op een groot scherm worden sfeervolle visuals getoond. Afgewisseld met de videoclips waarvan op dat moment ook de muziek te horen is. Dit kunnen heel oude videoclips zijn, maar ook de laatste top 40 clips zijn mogelijk.

Triple Music Experience doet wat je als klant mag verwachten van een DJ, of drive-in show. Wij zorgen voor een geslaagde feestavond, waarbij de klant alleen maar hoeft te genieten.

Lees meer

100%
Beveelt Triple Music Experience aan

8 Reviews

Gemiddelde score per categorie

  • Uitstraling
  • Professionaliteit
  • Repertoire
  • Prijs / kwaliteit
  • Interactie
Bekijk reviews Schrijf review
Vrijblijvende info

Video


Foto's


Reviews van Triple Music Experience

super mooi feest
  • Uitstraling
  • Professionaliteit
  • Repertoire
  • Prijs / kwaliteit
  • Interactie
Wij zijn super TEVREDEN over Triple Music Experience !!!!!! Het voelde gelijk goed aan de telefoon. Je wist de mensen goed in de benen te krijgen. Het was gewoon een SUPER Feest . Op onze bruiloft voelde jij de mensen goed aan welke muziek ze leuk vonden . De kinderen vonden het ook super ze mochten zelf liedjes aan vragen .Repertoire

Triple Music Experience speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Ik zoek...

Prijsklasse:
Min: € 0 Max: € 5000
Bandleden:
1 10
Soort muziek Meer
Soort feest Meer
Minimaal aantal sterren