2 Flowers reviews


100%

Beveelt dit aan

9.6

Gemiddeld

15 reviews

3 Bandleden

va. €1000



"Helemaal geweldig"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Na alle reviews gelezen deze band geboekt en echt alles wat eerder gezegd is geworden klopt helemaal ! Ze hebben er echt een top feest van gemaakt ..
Door: Bruiloft M&R Feestdatum: 05-05-2017 Feestlocatie: Landgraaf

"te gekke band die ons feest maakte zoals we het wilden!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Wij hadden jullie als band geboekt voor onze bruiloft op 2 september 2016. Vooraf konden we uitgebreid aan geven wat onze wensen waren en eigenlijk was niets te gek voor jullie. Ons feest was een groot succes! Wij hebben genoten en onze gasten waren direct fan van jullie! ?
  • Groot en divers repertoire
  • Te goedkoop
  • Zeer professionale band
  • Voelen het publiek aan
    Door: Karsten Feestdatum: 02-09-2016 Feestlocatie: Breda

    "In een woord: formidabel"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Geweldig leuke band, creerde sfeer maakte goed contact met publiek en heel muzikaal! Geweldige zangeressen, prima soxofoniste en fantastische percussionist. Ontspannen DJ. Aanrader voor feesten waarop je wilt dansen of swingen!
  • Hebben passie en enthousiasme
  • -
  • Muzikaal en goede zangeressen
  • -
  • Goed contact met publiek
  • -
    Door: Bruiloft Wijers/Roelse Feestdatum: 19-08-2016 Feestlocatie: Hotel kasteel Doenrade

    "geslaagd"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    goede flexibele band, de dj had op verzoek alleen 70-80 jaren muziek bij zich, en jammer genoeg niet een extra van modernere muziek
  • zang
  • beperkt
  • kwaliteit saxofoniste
  • dsds
  • +++++
    Door: Jurrien Feestdatum: 21-05-2016 Feestlocatie: kasteel Vaalsbroek

    "Hartstikke goed"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Aardige mensen die er alles aan doen om je feest tot een feest te maken!
  • Heel aardige mensen, die het leuk vinden wat ze doen
    Door: Eradus/ Lut Feestdatum: 21-05-2016 Feestlocatie: Diever bij ons thuis

    "geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Superavond gehad. Lekkere dansmuziek en alle gasten hadden het prima naar hun zin.
  • repertoire
  • geluid voor sommige te hard
    Door: Elly Kiesenberg Feestdatum: 14-05-2016 Feestlocatie: onder ons

    "Geweldig feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Mede dankzij de 4-mans formatie van 2flowers hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad!! Op ons verzoek werden vooral veel latin, soul en disco classics gespeeld en de dansvloer is van begin tot eind gevuld geweest. Bedankt voor een geweldige avond!!
    Door: Danny S Feestdatum: 26-09-2015

    "Onze muzieksoort op de juiste wijze gebracht."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het publiek en wij hebben ons geweldig geamuseerd, vrijwel de hele avond is er gedanst met enkele pauzes. De bandleden waren heel gezellig en deden goed mee met het feest, ze voelden de sfeer goed aan.
    Door: Wendy en Tony Komijn Feestdatum: 09-09-2015

    "In een woord FANTASTISCH !"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Iedereen heeft enorm genoten van jullie muziek en het paste precies bij ons gezelschap. k heb alleen maar enthousiaste reacties over jullie optreden gehoord, mede door jullie hadden we een fantastisch feest!
    Door: Miranda Feestdatum: 05-09-2015

    "Professioneel, top uitstraling, en een mooi repertoire!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We willen jullie nogmaals bedanken voor het geweldige feest gisteravond. We hebben alleen maar positieve berichten gehoord maar vooral hebben we zelf super genoten! Mede door jullie hebben we een geweldige bruiloft gehad.
    Door: Sabrina Feestdatum: 31-07-2015

    "Fantastisch feest met een superband!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een –Feest! Wat zijn wij blij dat we jullie voor ons feest gekozen hebben. Het repertoire is te gek en het ziet er tip top uit en het klonk onwijs professioneel. Dankzij jullie is ons droomfeest uitgekomen. Bedankt!
    Door: Karsten en Saskia Feestdatum: 14-08-2015

    "Een echte aanrader!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Hartelijk dank en de complimenten voor de geweldige muzikale bijdrage op ons huwelijksfeest van afgelopen zaterdag 08-08-2015. Dat onze gasten echt hebben genoten, bleek uit de vele reacties die we naderhand ontvingen. Veel van deze reacties gingen juist over de band, want die speelde toch wel heel erg professioneel. Dat werd ook onderstreept door gasten die zelf bandlid zijn. Ook was men onder de indruk van jullie dj. Hij deed ook nog verzoekjes, en jullie gevarieerde repertoire paste precies bij het gezelschap. Jullie hebben daar heel goed op ingespeeld. Al met al zal deze avond voor altijd een heerlijke herinnering blijven!
    Door: Humberto Fernandes Feestdatum: 08-08-2015

    "Non stop FEEST!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Nogmaals wil ik jullie bedanken voor het meer dan fantastische optreden afgelopen vrijdag op onze bruiloft. We hadden nadat we jullie al op hadden zien treden veel van jullie verwacht, maar dat het zo'n ontzettend geslaagd optreden zou worden hadden we niet durven hopen. De dansvloer is de hele avond vol geweest en we ontvangen zo veel positieve reacties van onze gasten! Ga zo door!
    Door: Leo en Tina Visser? Feestdatum: 04-08-2015

    "Een fantastische band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij zijn ontzettend blij dat jullie onze grote dag onvergetelijk hebben gemaakt! Bedankt voor het fantastische optreden. Echt steengoed!!!
    Door: Robert en Nancy Feestdatum: 27-06-2015