Acoustic Express reviews


100%

Beveelt dit aan

9.6

Gemiddeld

4 reviews

2 Bandleden

va. €900"Heerlijke dansavond!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
We hebben een geweldige bruiloft gehad op een schitterende locatie en geboft met prachtig weer. Dat was ook wel een uitdaging want heel veel mensen waren 's avonds buiten en de band was binnen... maar Lara Left speelde onverstoord de sets en uiteindelijk wisten onze gasten de dansvloer gelukkig te vinden! We hadden gekozen voor een uitbreiding met toetsenist om iets meer power te hebben. Misschien was het met de iets meer dan 100 gasten niet eens nodig geweest want Maartje en Sander kunnen aardig swingen! De band kon prima met verzoekjes overweg en speelde goed in op wat we leuk vonden. We hebben erg veel positieve reacties gehad van de gasten. We hadden gekozen voor 3 sets een de band vond het niet erg om er iets eerder te zijn om alvast een playlist te verzorgen wat voor ons weer een zorg minder was. Kortom, een aanrader!
 • Groot en divers repertoire
 • Inspelen op de vele gasten die buiten bleven
 • Mogelijkheid tot verzoekjes
 • Geweldige kwaliteit!
  Door: Anna en René Feestdatum: 03-06-2016 Feestlocatie: Allersmaborg

  "Fabulicious!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Erg leuke band, breed repertoire en weet goed in te spelen op de setting. Leuk met kinderen ook! Vrolijk, open en enthousiaste personen. Wat you see is what you get!
 • Breed repertoire
 • Enthousiast
 • Professioneel
  Door: Anja Nijborg Feestdatum: 30-06-2016 Feestlocatie: De paalkoepel Haren

  "Geweldige en enthousiaste band, die super inspelen op de reacties van het publiek"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Onze ervaring met de band Lara Left was bijzonder goed, vooraf goed contact gehad met de zangeres en hebben we onze wensen doorgegeven. Zelfs de verzoeknummers die werden gevraagd door de gasten wilden ze spelen zonder enige moeite... Als je een enthousiaste band zoekt met diversiteit en veel energie...dan moet je echt bij Lara Left zijn... Helemaal TOP!!!!!
  Door: M. Gerritsen Feestdatum: 30-05-2015