Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Acoustic Express

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Acoustic Express

Autenthiek Sfeervol Verzoekjes

Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een brede muzikale database weet Acoustic Express op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren. Het fundament van dit duo staat als een huis, gevormd door tweestemmige zang met gitaar.

Met een minimale bezetting weten ze een volle sound te creëren, dat oneindig veel mogelijkheden geeft. Een romantisch kampvuur sfeertje of juist luidkeels meezingend op de dansvloer: zowel op de achtergrond als voorgrond weet Acoustic Express de juiste toon te zetten.

Het uitgangspunt is muziek op maat. Een akoestisch gitaar, kickdrum, tamboerijnen twee microfoons vormen de ingrediënten waarmee deze twee ras muzikanten uw gelegenheid onvergetelijk maken. Als kers op de taart breid je het duo uit meteen sfeervolle toetsenist: alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op, dan checken wij gelijk de beschikbaarheid en kunnen we een vrijblijvende offerte voor je opmaken.



Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

10 reviews

Schrijf review

4.85 / 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen:

Uitstraling

4.8 / 5

Professionaliteit

4.9 / 5

Repertoire

5.0 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.7 / 5

Interactie met publiek

4.9 / 5

"Acoustic express waren fantastisch."

Door Brokken (Feestdatum: 11-07-2020, feestlocatie: Parkhotel Hugo de vries)

5 / 5

Acoustic express hebben ons feest echt compleet gemaakt. We waren zelf erg tevreden, maar wat hebben we ook veel Complimenten ontvangen van onze gasten. Dankjulliewel!!

"Fantastisch"

Door Harrie en Jenieke (Feestdatum: 24-05-2019, feestlocatie: Bruiloft in boerenschuur)

5 / 5

Wij vonden hen een fantastisch muziekduo. Zij waren in de aanloop naar het feest goed bereikbaar, wilden mee denken en erg flexibel. Dit was op de avond zelf ook het geval. Zij wisten goed in te spelen op de sfeer en konden vele verzoekjes spelen. Een breed repertoire met uitstekende begeleiding en zang, hebben onze verwachtingen zeker overtroffen. Ook de feestgasten waren zeer te spreken over het duo!

"Het was geweldig!!"

Door Jan (Feestdatum: 23-08-2018, feestlocatie: Buiten/festival/tent )

4.6 / 5

Geweldig goede, professionele artiesten met een superbreed aanbod van covers, echte gangmakers, en geen noot verkeerd!

"Enthousiaste en getalenteerde jukebox"

Door Peter Schietecatte (Feestdatum: 14-07-2018, feestlocatie: Nieuwkerken Waas - België)

4.8 / 5

Acoustic Express speelde tijdens de receptie van ons trouwfeest. Hun enthousiasme werkte aanstekelijk, ze konden vlot met verzoekjes om en zochten voortdurend interactie met het publiek. Dankzij hen zat de sfeer meteen goed en kwam ons feest vlot op gang. Het moment dat ze plots een kinderliedje speelden voor onze dochter van 7 maanden: prijsloos. We kregen ook heel veel complimenten over deze band, mensen vroegen zich vaak af waar we deze hadden gevonden. (4/5 voor prijs kwaliteit omdat we wegens een dubbele boeking betaalden voor meer sets dan dat er gespeeld konden worden)

"Goed voor een geweldige sfeer."

Door Willem Meijer (Feestdatum: 09-02-2018, feestlocatie: De Heihut, Kootwijkerbroek)

5 / 5

Op onze bruiloft heeft Acoustic Express een zeer sfeervolle avond verzorgd. Van rustige achtergrond muziek tot meezingers en dansmuziek. Ze kunnen alles, zonder nadrukkelijk op de voorgrond te treden. Ook de verzoek nummers van de gasten was geen enkel probleem voor ze.

"Geweldige muzikale sfeermakers!"

Door Stefan en Jennifer (Feestdatum: 08-02-2018, feestlocatie: Bloemenbed Noordwijk )

5 / 5

Wat een feest hebben jullie van onze bruiloft gemaakt. Iedereen, onze jongste gast was 2 en de oudste 75 heeft genoten. Jullie zijn erin geslaagd zelfs mijn moeder te laten dansen, wat een mooi moment was dat! Van te voren goed contact gehad waarin we onze wensen door konden geven. Het was zo leuk om te horen dat alles wat we benoemd hadden terug is gekomen in jullie speellijst. Daarnaast konden onze gasten verzoekjes indienen waar jullie meteen op in gingen. Een aanrader voor iedereen!

"Supervet!!!!"

Door Merel (Feestdatum: 03-09-2016, feestlocatie: Nijmegen)

4.8 / 5

Wat een sfeermakers! Super op elkaar en op de feestgangers ingespeeld! Ze gaan het nog druk krijgen, want ik heb van veel mensen gehoord dat ze Acoustic Express' gingen onthouden! Ook echt superleuk met de kinderen, mijn dochtertje van 2 was helemaal idolaat!

"Heerlijke dansavond!"

Door Anna en René (Feestdatum: 03-06-2016, feestlocatie: Allersmaborg)

4.4 / 5

We hebben een geweldige bruiloft gehad op een schitterende locatie en geboft met prachtig weer. Dat was ook wel een uitdaging want heel veel mensen waren 's avonds buiten en de band was binnen... maar Lara Left speelde onverstoord de sets en uiteindelijk wisten onze gasten de dansvloer gelukkig te vinden! We hadden gekozen voor een uitbreiding met toetsenist om iets meer power te hebben. Misschien was het met de iets meer dan 100 gasten niet eens nodig geweest want Maartje en Sander kunnen aardig swingen! De band kon prima met verzoekjes overweg en speelde goed in op wat we leuk vonden. We hebben erg veel positieve reacties gehad van de gasten. We hadden gekozen voor 3 sets een de band vond het niet erg om er iets eerder te zijn om alvast een playlist te verzorgen wat voor ons weer een zorg minder was. Kortom, een aanrader!

"Fabulicious!"

Door Anja Nijborg (Feestdatum: 30-06-2016, feestlocatie: De paalkoepel Haren )

5 / 5

Erg leuke band, breed repertoire en weet goed in te spelen op de setting. Leuk met kinderen ook! Vrolijk, open en enthousiaste personen. Wat you see is what you get!

"Geweldige en enthousiaste band, die super inspelen op de reacties van het publiek"

Door M. Gerritsen (Feestdatum: 30-05-2015)

5 / 5

Onze ervaring met de band Lara Left was bijzonder goed, vooraf goed contact gehad met de zangeres en hebben we onze wensen doorgegeven. Zelfs de verzoeknummers die werden gevraagd door de gasten wilden ze spelen zonder enige moeite... Als je een enthousiaste band zoekt met diversiteit en veel energie...dan moet je echt bij Lara Left zijn... Helemaal TOP!!!!!


Repertoire

Acoustic Express  kan gezien worden als uw persoonlijke live jukebox. Van K3 tot en met Metallica, geen enkel genre gaat Acoustic Express uit de weg. Van de laatste hits tot de schatten van het vorige decennium. Door de muzikaliteit, flexibiliteit en creativiteit van de bezetting is geen enkel optreden hetzelfde. Verzoekjes en interactie zorgen ervoor dat de gewenste sfeer wordt gecreëerd voor een onvergetelijke dag.

Onze setlijsten zijn gevuld met oa de onderstaande artiesten:

Adele - Aerosmith - Andre Hazes - Aretha Franklin - The Beach Boys - The Beatles - Ben E. King - Bløf - Bob Marley - Britney Spears - Bruce Springsteen - Bruno Mars - Cat Stevens - Caro Emerald - The Carpenters - Coldplay - David Guetta - De Dijk - The Doobie Brothers - The Doors - The Eagles - Fleetwood Mac - Guns ’n Roses - Guus Meeuwis - Imagine Dragons - James Brown - Jason Mraz - Jessie J - John Legend - John Mayer - Justin Timberlake - Katy Perry - Kensington - Kings of Leon - Lenny Kravitz - Madcon - Madonna - Meghan Trainor - Michael Jackson - Mumford and Sons - Oasis - Pharell Williams - Robin Thicke - The Rolling Stones - Sam Smith - The Supremes - Taylor Swift - Tina Turner - U2 - Van Morrison - Vof de Kunst.


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Duo Midnight Blue Duo Midnight Blue

Een zeer gewild duo die moeiteloos het geluid van een volledige band neer zet! Deze bandleden houden ervan om hun publiek te entertainen en zullen er alles aan doen om een geslaagd feest neer te zetten, perfect afgestemd op jullie wensen. Met bakken aan ervaring op uiteenlopende feesten heeft dit...

€ 895

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
ReMixx ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynami...

€ 1695

|

3

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Acoustic Express.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Acoustic Express.

(10) |

€ 1195

|

2

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen