Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een leuke brassband op jullie feest?

De beste brassband boek je makkelijk en snel via Bandzoeker. Wij werken samen met verschillende collectieven die op bijna elke datum verschillende muzikanten beschikbaar hebben. Neem contact met ons op en wij checken meteen de beschikbaarheid om jouw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement tot een succes te maken!

Brassband huren

Een brassband is in alle mogelijke bezettingen te boeken. Of je nu op zoek bent naar een aantal drummers om je evenement op te fleuren of blazers met ritmesecties voor de openingsdans op je bruiloft: hieronder vind je de beste brassbands geselecteerd op kwaliteit en met transparante beoordelingen. Neem contact op om je specifieke wensen te bespreken of vraag online vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid en prijs op.


1 Artiest

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd

Calypso Brassband Calypso Brassband

Calypso Brassband is in 2009 opgericht door Jannuel Rosina. Na jaren bij verschillende groepen te hebben gespeeld en lessen te hebben gegeven aan verschillende groepen in en buiten Amsterdam, heeft Jannuel besloten om voor zichzelf te beginnen. Wij kenmerken ons door de vernieuwende en opzwepende ri...

€ 725

|

5

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 57 beoordelingen