Carwash reviews


100%

Beveelt dit aan

8.9

Gemiddeld

18 reviews

3 Bandleden

va. €1150



"Top"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Een band die van alle markten thuis is...van onze openingsdans (thinking out loud) tot happy hardcore. Ook voor kids leuk... Goede interactie met het publiek. Ik ga ze zeker weer boeken bij ons 12.5 jaar huwelijksfeestje.. Tot over 12.5 jaar minus 2 weken. :-)
Door: Jeroen & Irene Feestdatum: 24-05-2017 Feestlocatie: Beachclub NO5

"een geweldig feest"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
De band wist er echt een geweldige avond van te maken. We hebben heel veel reactie van de gasten ontvangen dat de band echt super was en er echt een goed feest van hebben gemaakt. De muziek paste goed bij de mensen en eigenlijk is er van alles wat geweest, er werd goed ingespeeld op de behoefte van dat moment. Het was een echt feest en hebben ontzettend genoten.
  • zeer goede zangeres
  • weddingplanner gaf aan iets te trage opbouw
  • er een feest van maken
  • positieve uitstraling
    Door: Bielderman Feestdatum: 28-04-2017 Feestlocatie: De Cantharel Apeldoorn

    "In een woord "Geweldig""

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Super goede band maar breed repertoire. Voelde de avond perfect aan! Iedereen vroeg waar we deze band hadden gevonden.
  • breed repetoire
  • pauze muziek mag wat meer feest ipv rustig
  • vakmensen
  • prachtige lichtshow
    Door: Miranda Damen Feestdatum: 29-10-2016 Feestlocatie: De Milandhof Zegveld

    "Geweldig!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band voelt heel goed aan waar de feestgangers op los gaan en speelt hier goed op in. Ze zingen ontzettend goed en we hebben mede dankzij deze band een waanzinnig feest gehad!
  • aanvoelen van het publiek
    Door: Bernice Feestdatum: 21-10-2016 Feestlocatie: Nunspeet

    "teleurstellend"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hadden gehoopt dat onze bruiloft spetterend afgesloten zal worden maar de band Carwash was toch echt een domper. In de week vooraf wilde we ons bruidsfeest doornemen maar de band is slecht te bereiken vooraf en communiceert op geen enkele manier en komt afspraken niet na. Het repertoire wat zij spelen daar zit geen gang in. Telkens als het een beetje liep zakte het weer in. Dan kwam er weer een flauw grapje of weer een totaal ander liedje wat niet aansloot. De band zal om 21.00 beginnen maar toen zaten ze nog in het restaurant. We kregen ook niet het gevoel dat de band daar met plezier stond.
  • moderner en veel beter combineren/afwisselen
  • de gang erin houden
  • niet teveel flauwe grapjes
    Door: Diana Roetman Feestdatum: 16-09-2016 Feestlocatie: De Bonte Haas

    "Geweldig Fantastisch leuk feest en Super muziek"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Na een lange zoektocht voor een band voor onze bruilloftsfeest hebben we uiteindelijk Trio Carwash geboekt. Onze muzieksmaak ligt erg uiteen, Nederlandstalig de één, rock de ander. Maar beide waren we het erover eens dat het goed moest klinken. Met Trio Carwash is dit helemaal goed gekomen! Het contact van tevoren was goed en op onze wensen hebben ze goed ingespeeld. Wat hebben we een feest gehad met fantastische muziek! Ook onze 155 gasten, allemaal positief. Een goede balans tussen rock, Nederlandstalig en overige muzieksoorten en veel interactie met de gasten, speciaal aandacht voor de bruid en bruidegom. Mede hierdoor is het echt óns feest geworden.
  • zeer breed repertoire
  • niets
  • goede interactie met publiek
  • veelzijdige goede muzikale kwaliteiten
    Door: Erwin en Annemarie Feestdatum: 26-08-2016 Feestlocatie: Hofsteenge Grolloo

    "gezellige band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Gezellige band die de avond goed op gang heeft gekregen.. we hebben veel positieve berichten over jullie gehad! Bedankt!!
    Door: Birgit en Ruud Feestdatum: 24-06-2016 Feestlocatie: netterden

    "prettig onderhoudend met mooie stemmen"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band was erg enthousiast en wsit een goed sfeer nee te zetten afgestemd op onze gasten. We hebben erg genoten van de muziek en de band. De combinatie met zijn drieën werkte prima. Een aanrader en goed advies van Pascalle. Bedankt Jeroen, Eileen en Diederik van Carwash
  • Stemcombinaties
  • Geluidsniveau afstemmen op lokatie
    Door: Berend en Marga Feestdatum: 25-06-2016 Feestlocatie: Klif 12 Den Hoorn Texel

    "Redelijk"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Op zich een redelijk goede band. We hadden begrepen dat ze een enorm repertoire hadden en alle keuzes konden spelen. We hadden dan ook een lijst voorbereidt met onze favoriete muziek. Helaas zijn er van die lijst maar 2 liedjes gespeeld, dat was wel jammer, zeker ook omdat Carwash wel aangaf dat "alles goed kwam" qua onze keuzes.
  • Vrolijke uitstraling
  • Eigen keuzes niet gespeeld
  • Voldoende zangkwaliteit
  • Matig geluid
  • Prima tempo in de liedjes
  • Geen spec gevoel als klant, meer een zoveelste opdracht
    Door: Brons Feestdatum: 20-05-2016 Feestlocatie: De Havixhorst

    "Zeer leuk trio, had een goede interactie met het publiek."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Leuk trio, goede installatie en lichtinstallatie zag er professioneel uit.
  • Professioneel trio
  • Geen
  • Speel goed in op de wensen van het publiek
  • geen
    Door: Oranjevereniging Hooglanderveen Feestdatum: 27-04-2016 Feestlocatie: de Dissel Hooglanderveen

    "supergoed"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Speelde prima met de mensen mee leuke combinatie. Zeker een aanraader voor anderen
  • goede zang en muziek
  • goed inspelen met het publiek
  • goeds geluidsnivo
    Door: G.R van deBeek Feestdatum: 06-02-2016 Feestlocatie: De Keet van Heerde

    "heel gezellige leuke band met juiste muziekkeuze"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Deze band weet goed sfeer op te bouwen. Kunnen goed inspelen op het publiek en weten een goede sfeer te creëeren. De muziek stond alleen wel wat te hard maar dat hadden we beter op dat moment kunnen melden.
  • repertoire
  • minder hard
  • goede sfeer
    Door: mirjam dijkstra Feestdatum: 30-01-2016 Feestlocatie: Dorpshuis de Klimop Sint Maarten

    "Super band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Voor mijn 50e verjaardag verzorgde Carwash de muziek. Helemaal top. Het is toch een gok als je via internet een band boekt maar ik ben af gegaan op de enthousiaste reviews en ben blij dat mijn keuze op Carwash is gevallen. Een leuke band die inspeelt op het publiek, een groot repertoire heeft en ook verzoeknummers waren geen enkel probleem. Ik heb veel complimenten gehad over de band en heb een topavond gehad. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Bedankt!
    Door: Joke van der Geest Feestdatum: 31-10-2015 Feestlocatie: Brasserie de Bosrand

    "super,goede,gezellige band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    ze hebben van ons 25jarige huwlijks feest,en de 50ste verjaardag van mijn man,een super feest gemaakt!
    Door: marion kooter Feestdatum: 05-09-2015

    "Gezellige en goeie band met uitgebreid repertoire."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het was een onvergetelijk jubileumfeest mede dankzij Carwash. Leuke interactie met het publiek met ruimte voor improvisatie en de juiste muziek op het juiste tijdstip. We hebben veel lovende reacties gehad over jullie van onze gasten Jullie staan in het geheugen als er ooit nog eens een band nodig is.
    Door: L.Agterberg Feestdatum: 30-05-2015

    "Een band die weet wat feest maken is"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Trio Carwash heeft van onze bruiloft een onvergetelijke dag gemaakt. Wat zingen ze goed!! en ondanks de tempraturen boven de 30 graden wist Carwash met hun enthousiasme toch iedereen op de dansvloer te krijgen, zelfs de mensen die normaal niet op de dansvloer staan. wie een spetterend feest wil, met goede muziek, zang en humor moet je zeker bij Carwash zijn.
    Door: Loni Asselman - Tuitert Feestdatum: 03-07-2015

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    onze bruiloft was echt perfect met Carwash erbij. de jongens hadden veel interactie met het publiek en iedereen werd erbij betrokken. het is bijna jammer dat ik niet nog eens kan trouwen, haha
    Door: Kevin en Jennifer Barendregt Feestdatum: 30-06-2015