Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Doctors Order

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Doctors Order

Dansbaar Sympathiek

Doctor’s Order is een ervaren coverband die het publiek verrast met een dansbare mix van soul, pop, funk en een vleugje rock. In de kroeg, op het festival, op je personeelsfeest of bruiloft; daar waar Doctor’s Order speelt, is het feest!

Het Zwolse Doctor’s Order bestaat uit zes doorgewinterde muzikanten die bij elk optreden hetzelfde doel voor ogen hebben: een feestje bouwen, het publiek vermaken en iedereen een onvergetelijke middag of avond bezorgen. De band bestaat sinds 2003, heeft talloze optredens achter de rug en speelt steeds maximaal in op de locatie én op de gelegenheid.

Wat Doctor’s Order anders maakt dan andere coverbands? Misschien is dat wel de interactie met het publiek, of de manier waarop de band keer op keer de dansvloer vol krijgt. Puur plezier en entertainment. De zes muzikanten schuwen het experiment ook niet; heel wat nummers krijgen een eigen draai of zijn onderdeel van verrassende medleys.

Doctor’s Order vermaakt het publiek en neemt iedere toeschouwer mee op een muzikale reis langs 50 jaar muziekgeschiedenis. Van klassiekers uit de 60s tot de nieuwste funkhits van nu, van dansbare disco uit de 70s tot grote pophits rond de eeuwwisseling. Doctor’s Order weet wat werkt, weet wat mensen beweegt en krijgt geheid de voetjes van de vloer.

Kortom: zoek je een goede band die zorgt voor een geslaagde kroegavond? Ga je trouwen en wil je een onvergetelijke bruiloft? Zoek je een formatie die je afterparty luister bijzet? Een band die schittert op jouw festival, dorpsfeest of bedrijfsfeest? Het recept heet Doctor’s Order.

 

Deze band reist maximaal 110 km vanaf Zwolle.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

2 reviews

Schrijf review

4.3 / 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen:

Uitstraling

4.5 / 5

Professionaliteit

4.5 / 5

Repertoire

4.0 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.5 / 5

Interactie met publiek

4.0 / 5

"Gezellige avond met funcky band"

Door Triflex BV (Feestdatum: 17-12-2016, feestlocatie: Holthurnsche Hof, Berg en Dal)

3.6 / 5

Avondvullend programma tijdens een bedrijfsfeest met leuke, dansbare muziek. Niet iedereens smaak, maar ze weten er een leuk feestje van te maken

"Fantastische band!"

Door Weijs (Feestdatum: 30-09-2016, feestlocatie: Netl)

5 / 5

De band heeft gezorgd voor een fantastisch en bijzonder feest. We wilden geen 'feesttent-muziek', maar een band die gaat voor kwalitatief goede muziek. Dat biedt Doctors Order zeker! Ze hebben het liedje van onze openingsdans voor ons ingestudeerd! Voorafgaand hebben we op de feestlocatie uitgebreid gesproken over onze wensen, dat was heel prettig. Ze gaven de vrijheid aan onze muzikale vrienden om ook invulling te geven aan de avond. De doos met hoedjes, sjaaltjes, brillen, etc. deed het heel erg goed en verhoogde de feestvreugde. De laatste set hebben ze semi-akoestisch buiten gespeeld. Super ervaring! We hebben een geweldig feest gehad en kunnen de band aan een ieder aanbevelen.


Repertoire

BALLADS

Stand by me - Police

Every step you take - Police

I can't make you love me - Bonnie Raitt

Love you more - Racoon

Make you feel my love - Adele


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 1795

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Intensifier Intensifier

Met deze jonge, gedreven allround coverband heb je garantie op een onvergetelijke, spetterende feestavond! Met al meer dan 11 jaar ervaring in de vingers zijn de top artiesten van Intensifier buitengewoon goed op elkaar ingespeeld. Door heel Nederland bedienen zij het feest als partyband tot...

€ 1600

|

5

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Tribute Tribute

Dansgarantie tot in de kleine uurtjes met vijf professionele muzikanten! Samen met zanger en zangeres brengt deze strakke band een energiek optreden en de jarenlange ervaring maakt van elk feest een happening. Een ding is zeker: Het repertoire van Tribute is verrassend lekker! Pop, rock, soul...

€ 1950

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Doctors Order.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Doctors Order.

(2) |

€ 1250

|

6

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2021
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen