Dreamflip reviews


100%

Beveelt dit aan

9.1

Gemiddeld

10 reviews

3 Bandleden

va. €1000



"Geweldige avond gehad met Dreamflip"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Ontzettend aardige gasten en erg goede muziek. De gasten vonden het geweldig. Ook de restaurant eigenaar was onder de indruk en vroeg naar de gegevens. Gewoon top.
  • muziek diversiteit
  • zou ik echt niet weten
  • interactie met gasten
  • professionalitet
    Door: Martin van den Brink Feestdatum: 26-08-2017 Feestlocatie: restaurant Binnenmaas

    "De band Dreamflip was voor ons en ál onze gasten het kersje op de taart"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band is in 1 woord GEWELDIG!!!! Wij en al onze gasten hebben een geweldige avond gehad.Onze openingdans was echt voor ons. Het voelde alsof wij, gedurende het nummer, alleen waren ? De interactie met iedereen en vooral ik als bruid had veel oogcontact met de band. Dat was héél erg leuk. Er waren gasten die dachten dat wij elkaar konden. Het akoestisch ontvangst van de gasten was echt heel erg leuk, warm, sfeervol... Voor de gasten voelde het als een warm welkom ? Wij hebben heel veel reacties gehad dat het een topfeest was bent een geweldige band. Veel gasten vroegen ons waar wij zo'n goede band hadden gevonden... De muziek zit in hun bloed, dat voel en zie je aan alles. Alles ging vanzelf en wij bevelen ABSOLUUT deze band aan.... Je zou iets geweldigs mislopen als je niet voor deze band gaat. Wij hebben ons hart gevolgd en de band heeft het ver boven verwachting waar gemaakt en de lat voor andere band onbereikbaar gemaakt!!!!!
  • Interactie met de gasten
  • Improvisatie TOP
  • Uitstraling is liefde voor het vak, feest en genie
    Door: Bianca Heitink Feestdatum: 19-05-2017 Feestlocatie: Het Strandhuis te Wijk aan Zee

    "Goede muziek en zang"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ondanks dat er geen versterker mocht in deze zaal, was de band erg goed, ze gingen naar de tafels en gingen daar zingen en spelen.al met al een geslaagde avond.
  • Vrolijke uitstraling
  • Zou ik niet weten
  • Erg profecioneel
  • Publiek was prima
  • Redelijk geprijst
  • Geen idee
    Door: Hazelzet Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Het oude magazijn

    "Ze kregen iedereen aan het dansen."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    ?Waar heb je die band vandaan?? was de veel gestelde vraag. Nou gewoon van internet. Dreamflip is een echte feestband. Sfeermakers. Op ons feest hebben ze vrijwel iedereen aan het dansen gekregen, en lang ook, met goede muziek, goede musici, goede stemmen. Lekker spelen en zingen, voluit, maar niet knalhard.
  • sfeermakend
  • weet ik niet
  • muziekkeuze
  • weet ik echt niet
  • muzikaliteit
    Door: Wilbert van Els Feestdatum: 04-06-2016 Feestlocatie: Theater Pantalone

    "Amazing entertainment"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Our wedding was a mix of english and dutch guests. Common Sense really understood and catered for everyone. We were more than happy with Common Sense and didn't want them to finish. By us and the reviews of our guests, we can say that they were part of the succes of our wedding.
  • Easy to communicate with prior the wedding
  • none
  • helpfull
  • none
  • very friendly and interacting
  • none
    Door: Jan and Libby Feestdatum: 21-05-2016 Feestlocatie: Eigen Haard Oisterwijk

    "heel erg leuk"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    zeer leuke band, swingende muziek, geweldige bandleden die zich direct kunnen aanpassen aan de atmosfeer en omgeving!
    Door: carolien Feestdatum: 13-12-2015 Feestlocatie: kerstmarkt spiegelstraat

    "Perfecte ondersteuning van het feest: aanrader!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Dreamflip is een ?rg leuke, veelzijdige, vakkundige en flexibele band met een heel breed repertoire. Al onze wensen werden vooraf besproken en Dreamflip heeft zelfs op verzoek een nieuw lied ingestudeerd omdat wij zelf een lied voor de feesteling wilden zingen. Ze speelden akoestisch dus gesprekken konden tijdens de sessies doorgaan. Ook liepen ze tussen de feestvierders door, bleven hier en daar bij tafeltjes even staan zingen. De sfeer was geweldig, warm, erg gezellig, feestelijk. Ze voelden de sfeer goed aan en waren overtuigend aanwezig. Fijne mensen, fijne muziek (rock, oude en nieuwe, met op verzoek kerstmuziek erdoorheen, super!), goed uitgevoerd. Gewoon hartstikke goed, die Dreamflip. Alleen die naam.....;-) (wat betekent het eigenlijk?!). In ieder geval iedere cent waard!
    Door: Simone Sevink Feestdatum: 28-11-2015 Feestlocatie: Grand Cafe Loburg, Wageningen

    "Geweldige band die aansluit bij divers publiek"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Dreamflip heeft een flinke playlist en spreekt daarmee veel mensen aan. De wijze waarop ze contact zoeken met publiek is geweldig; inspelen op wat er gebeurt d.m.v. de muziek, humor en uitdaging om te gaan dansen. We hebben erg veel complimenten gehad over de band. Enkele opmerkingen van onze gasten; ' Als jullie dit volgende week nog eens organiseren komen wij weer!', 'Die zijn hier niet voor het laatst geweest!' We hopen ze dus nog eens terug te zien!
    Door: Elshout Feestdatum: 12-09-2015

    "Goed en sfeervol"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Deze driekoppige band kan net zo muziek maken of ze met 5 of 6 mensen op het podium staan. Ze brachten de sfeer er lekker in met een mengeling van Nederlandstalig en buitenlands. Vooral de zanger/gitarist had ook leuke teksten tussen de nummers door. Na het feest waren de bruiloftsgasten prima te spreken over het drietal. Ik kan de band ook aan iedereen aan bevelen. Het was een topavond!!
    Door: Jolanda enGerard Maarse Feestdatum: 05-06-2015