Easy Listening Trio


3 Bandleden

va. €900Over Easy Listening Trio

Het akoestisch Easy Listening Trio is een Utrechtse formatie die ruim 15 jaar bestaat en het meest gevraagde jazztrio van Nederland is. De band bewijst dat kwalitatief goede muziek betaalbaar kan zijn.

Het trio bestaat uit een heerlijk zoevende saxofoon, sprankelend licht spelende gitaar en een donkerbruin swingende contrabas. Luister naar de muziek!

Muziek om naar te luisteren en om een gesprek bij te voeren, maar ook om een dansje bij te maken. Er kan fluisterzacht gespeeld worden als dat moet, maar ook pittig swingend als er gedanst wordt.

Het Trio is semimobiel, dat wil zeggen er gedurende het evenement op verschillende plaatsen opgetreden kan worden.

Het repertoire omvat vooral melodieuze jazz songs en liedjes met een Latijns-Amerikaan ritme, maar daarnaast ook softpop, filmliedjes en liedjes uit musicals. Het programma kan op de smaak van het publiek worden afgestemd. Het jazzy/latin repertoire, is vooral.
geïnspireerd door de muziek uit de vijftiger en zestiger jaren van musici als Paul Desmond, Stan Getz, Herb Ellis, Ray Brown, Joao Gilberto en Antonio Carlos Jobin. Het is een origineel alternatief voor de receptie-muziek die vaak door salonorkestjes wordt gespeeld.

Zeer geschikt voor de wat officiëlere bedrijfsrecepties, bedrijfsdiners, prijsuitreikingen en openingen. Indien gewenst kan in smoking worden opgetreden. Ook wordt het Trio vaak ingezet voor muziek in de privé sfeer, bv. tijdens een huwelijksreceptie of diner of ter bevordering van een ontspannen sfeertje met een persoonlijk tintje tijdens een drankje/etentje met vrienden en familie in huis of in de tuin. Voor mensen met een jazzy/latin ritmisch gevoel is de muziek ook geschikt om een dansje op te maken tijdens een diner(dansant).

Het Trio kan worden aangevuld met een zeer goede zangeres of/en met drums.

Video

+ Meer video's

Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Easy Listening Trio, wees de eerste!

Schrijf review

Repertoire

Het Akoestisch Jazz Easy Listening Trio speelt een typisch easy listening repertoire. Naast gemakkelijk in het gehoor liggende jazzy evergreens, ook melodieuze ballads, zwoele bossa’s en zonnige samba’s, zoals:

Autumn leaves
Bye, bye, blackbird
Desafinado
Fly me to the moon
The girl from Ipanema
Have you met miss Jones
It had to be you
Lover come back to me
Love story
Makin' whoopee
My funny Valentine
The man I love
Secret love
The shadow of your smile
Summertime
Tea for Two
Tenderly
What a difference a day made


Beschikbaarheid en prijs

Easy Listening Trio

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid!
Jan Poppema

Jan Poppema


Merijn Middelweerd