Eleven20one reviews


100%

Beveelt dit aan

9.7

Gemiddeld

4 reviews

9 Bandleden

va. €2200


"Heeeeeelemaal te gek"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Ongelofelijk professionele band. Heel geweldig feest gehad; iedereen vol lof en enthousiasme. je kan niet stilstaan
 • Professionaliteit
 • Enthousiasme
  Door: Hams Musters Feestdatum: 07-10-2017 Feestlocatie: Partyfactory almere

  "Wat een energie en enthousiasme!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Na een ontspannen middag wilden we onze bruiloft afsluiten met een spetterend feest. Nou dat is gelukt!! De band heeft er echt een feest van gemaakt, met een afwisselend genre dat jong en oud aanspreekt. Het absolute toppunt was de verrassing die we samen voorbereid hadden, wij zouden als bruidspaar een nummer meespelen op onze saxofoon. De gasten wisten van niets, wij hadden bijna plankenkoorts, maar de band ging helemaal uit z'n dak. Een onvergetelijke ervaring!! Leuke bandleden die zichtbaar genoten van de avond, net als wij!
  Door: Bas en Eline Feestdatum: 27-05-2017 Feestlocatie: Fort Vechten

  "Een geweldige avond met deze fantastische band!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een leuke band, door een tip van een van onze vrienden kwamen we op eleven20one. Bij het kennismakingsbezoek in de oefenruimte van de band was het direct raak!! Leuke, gezellige en meegaande lui en wat een gave muziek. Wat het meeste indruk maakte die avond was het geluid van de zang en de blazers. Omdat we vrij vroeg waren met het eerste bezoek hebben we vlak voor onze bruiloft (voor alle zekerheid) nog een bezoek aan de oefenruimte afgelegd, wederom zonder enige spijt! Ze waren nog steeds erg leuk en wederom werden we van het bankje afgeblazen tijden ons privé concertje. Vrijdag 4 maart was het dan zover, ons huwelijk op het stadhuis, eten bij het Koetshuis in Leiden (ook erg fijn!) en daarna naar beneden voor de feestavond. De openingsdans was speciaal ingestudeerd, wat een succes! Maar de echte klapper was ons tweede speciale verzoek; Leef van Dre Hazes jr. Het dak ging er af!! Wij hebben genoten van onze band, ook onze gasten waren erg te spreken over jullie! Nogmaals dank voor een top avond!
 • Gave achtergrond
 • Bandleden mengen zich fijn tussen het publiek
  Door: Rob en Susanne Feestdatum: 04-03-2016 Feestlocatie: Koetshuis Leiden

  "Geweldige band. Leuke muziek en superfijne samenwerking"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  De contacten vooraf en tijdens het concert waren ze prettig. Het optreden Was super. Enthousiaste bandleden die zichtbaar plezier in hun optreden hadden. Absolute aanrader!
  Door: Jacco van Delden Feestdatum: 07-11-2015 Feestlocatie: DeFabrique