Feelings XL reviews


100%

Beveelt dit aan

9.9

Gemiddeld

8 reviews

10 Bandleden

va. €2645"Een geweldige band!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Gisteren een topavond gehad. We hebben zeer genoten van de geweldige band. Hun muziek en ook hun gezelligheid maakte dat het een swingend feest is geworden. Het is een top band. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes vanuit Almere
 • Gevarieerde muziek stijlen
 • Geen
 • Professionele spullen
 • Top Show
  Door: Aron, Yashica en Tygo Feestdatum: 20-01-2018 Feestlocatie: Spotlight Almere

  "Topfeest!........................"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Dat was me het feestje wel zeg! Jong en oud met elkaar het dak eraf feesten. Het repertoire (disco en hitlijst) was top maar zeker ook door de zangeressen die exact aanvoelde wat nodig was voor ons publiek! Ik heb genoten en vele met mij heb ik terug gehoord. Onwijs bedankt voor een onvergetelijke bijdrage aan ons jubileumfeest X
 • geen stops tussen de nummers
 • geen
 • Geluidskwaliteit
 • Goed betaalbaar
  Door: Sanne en Joop Feestdatum: 24-09-2016 Feestlocatie: Lindenhoff

  "Dankzij Feelings XL hebben we een onvergetelijk feest gehad."

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Feelings XL heeft een geweldige sound inclusief heerlijke Latin Muziek. De zangeressen waren geweldig en de percussie, trompet en sax maakten het helemaal af. Ook de rest van de band was heel goed. Zelfs de lichtshow was prima. Grote pre is dat er een goede DJ inbegrepen is om de band aan te vullen. De hele avond hebben we complimenten van de gasten gekregen over deze gweldige band. Een aanrader als je een heerlijk dansfeest wilt.
  Door: Robert en Helma Feestdatum: 23-01-2016 Feestlocatie: Lachende Vis Den Bosch

  "GEWELDIGE TOP BAND"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Leuke mensen die je het ECHT naar de zin willen maken,geweldige muziek en van alle markten thuis, ze spelen goed in op de sfeer. Goede zangeressen ,blazers ,gitaristen,percussionist,drummer ,keyboarder en dj. kortom voor herhaling vatbaar!
  Door: monique and caspar jansen Feestdatum: 12-12-2015 Feestlocatie: gelderman oldenzaal

  "Van het begin tot het einde een volle dansvloer!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Wij en onze gasten hebben zeer genoten van het muzikale optreden van Feelings. Zelfs van de eigenaar van het restaurant kregen wij de vraag waar wij Feelings hadden geboekt omdat ze zo goed zijn. Het was een fantastische ervaring om Feelings op ons huwelijksfeest te hebben!
  Door: Ronald van Veen Feestdatum: 06-11-2015 Feestlocatie: Rotterdam

  "Niet te beschrijven zo goed!?"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Op 29 augustus zijn we getrouwd. s?Avonds hadden we een mooi feest georganiseerd met als klapper op de vuurpijl Feelings XL! Het was een avond om nooit te vergeten! Iedereen van harte bedankt! Het feest was perfect en dit was grotendeels te danken aan jullie als band. De manier waarop de avond begeleid werd was subliem. De sfeer werd goed aangevoeld, wat rustiger beginnen om uiteindelijk op te bouwen naar een swingend feest. Iedereen stond op de dansvloer en louter positieve reacties van familie en vrienden. De samenwerking met jullie DJ was erg goed en leuk. Ik wil Feelings XL dan ook ten zeerste aanbevelen. Je bent gegarandeerd van een swingend feest waarbij iedereen wordt meegetrokken door de inzet van de band en de kracht van de muziek! Allemaal nogmaals bedankt en ik weet jullie een volgende keer weer te vinden!
  Door: Wendy Feestdatum: 29-08-2015

  "Ongelofelijk goede band met een top pauze DJ!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Beste Feelings leden en dj, Wij willen jullie laten weten dat jullie fantastisch waren op onze bruiloft! Via kennissen kwamen wij op jullie pad ze gaven aan dat we jullie moeten hebben als we een professionele allround feestband met DJ wilde hebben. Wij zijn hun dankbaar. Want zo als jullie beloofd hadden was er non stop feest met gezellige band, goed geluid, mooie belichting en een volle dansvloer. Het was een bruiloftsdroomfeest die uitkwam voor ons! Onze gasten gaven aan dat ze jullie geweldig vonden. Zelfs de locatie houder gaaf aan live nog niet zo een goede feestband gezien te hebben. ( En hij doet het al ruim 25 jaar.) Dus luitjes het gaat jullie goed! Wij wensen jullie een mooi muzikale carri?re toe!
  Door: Menno en Anne Feestdatum: 15-08-2015