Feelings XL reviews


100%

Beveelt dit aan

9.9

Gemiddeld

14 reviews

10 Bandleden

va. €2645


"Nog veel beter dan verwacht!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
We wilden een band met een leuke diverse samenstelling die iedereen de dansvloer op zou krijgen met goede muziek en optreden. Nou, dat kregen we! Een superavond, het dak ging eraf. Heel veel complimenten van de gasten tijdens en na afloop. Ook de voorbereiding (inclusief proefoptreden) en afwikkeling met bandleider Romeo was top. Nogmaals dank voor alles!!
  • Heel breed swingend repertoire, ook latin
  • Zou het echt niet weten
  • Kwaliteit musici & zang, bovendien erg sympathiek
  • -
  • Eigen DJ + licht + geluid; interactie met gasten
  • -
    Door: Marco van der Noordaa Feestdatum: 13-10-2018 Feestlocatie: Arti & Amicitiae te Amsterdam

    "Fantastische avond!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben een geweldig feest gehad, waarbij Showband Feelings de sfeer fantastisch heeft gemaakt. Heerlijke dansnummers en gezellige bandleden.
  • goede muziek
  • sfeer maken
  • show geven
    Door: Marijn & Lonneke Feestdatum: 08-09-2018 Feestlocatie: Zand Katwijk

    "Zeer aan te bevelen!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Feelings is een kwaliteitsband met een mooi en gevarieerd hits repertoire daar naast professionele geluid met geluidsman die vanuit het publiek constant de balans van de volume onder controle had. Repertoire van de band is zodanig opgebouwd dat ze bij elke gelegenheid ingezet kunnen worden. Ook de omgang met muzikanten was erg prettig. En ze waren ook netjes gekleed! En niet te vergeten de DJ heeft al onze verzoeknummers gedraaid! Zeer aan te bevelen! Bedankt Feelings
  • Inspelen op het publiek
  • Naast goed geluid. ziet het er ook mooi uit!
  • Komen hun afspraken na!
    Door: Ramy Diender Feestdatum: 14-09-2018 Feestlocatie: Uithof Den Haag

    "The perfect act!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tijdens een groot internationaal scoutingevenement wist Showband Feelings het publiek van 4500 twintigers uit 53 verschillende landen enorm op te zwepen. De show was voor het optreden van de showband lichtelijk ?ingekakt? maar vanaf het eerste nummer van de showband vloog gelijk het dak er af! We hebben Showband Feelings 2 weken voor de desbetreffende showavond geboekt, en Romeo heeft het op zo?n professionele manier aangepakt dat dit geen probleem was! Enorm bedankt hiervoor! Bedankt Showband Feelings voor het maken van een onvergetenlijke feestavond voor 4500 jongeren van over de hele wereld! You?ve made a difference!
  • Krijgen iedereen mee!
  • nvt
  • Professioneel
  • Juiste repertoire
    Door: Naomi Feestdatum: 01-08-2018 Feestlocatie: Zeewolde

    "Fantastische profesionele band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Hi Romeo,   Bij deze willen we jullie nogmaals heel hartelijk danken voor het geweldige feestje wat jullie gisteren gebouwd hebben!   Ondanks het prachtige weer is het jullie toch gelukt om met jullie enthousiasme en super repertoire de gasten op de dansvloer te krijgen! En hoe!   Namens iedereen onze welgemeende dank voor de gehele band voor hun inzet.   Heel graag tot een volgende gelegenheid!   Hartelijke groet, Marlies  
  • Kunnen een geweldige feest bouwen
  • Never change something one winning team
  • Super repertoire
  • Leuke interactie met de gasten
    Door: Marlies Feestdatum: 30-06-2018 Feestlocatie: De Hoop

    "Van begin tot eind een geweldig optreden!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Echt van begin tot eind heeft de band Feelings XL gestraald! De zangeressen hebben uitzonderlijk goede stemmen en de hele band is professioneel maar tegelijkertijd heel relaxed in omgang! Ze spelen goed in op de wensen van het publiek en ze proberen iedereen te betrekken bij het feest. Romeo is de aanvoerder van de band hij verzorgd alles tot in detail! Maar je kan het beste gewoon de band hun gang laten gaan ze maken er echt een feestje van met een top optreden! Iedereen heeft genoten en er wordt nog lang over na gepraat!
  • Interactie met publiek
  • Niks
  • Zang en muziek
  • Niks
  • Presentatie audio en verlichting
  • Niks
    Door: Antonio Feestdatum: 23-07-2018 Feestlocatie: De boschvijver Apeldoorn

    "Fantastische band met een mooi repertoire!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Zeer professionele band zoals wij het ook hadden verwacht. Weten hoe ze het publiek moeten vermaken. Kleding in orde goede voorbereiding vooraf. Gewoon geweldig!
  • Het geluid was perfeckt
  • Niet echt iets kunnen opmerken
  • Gevarieerde dansmuziek
  • vrolijke mensen hebben plezier in wat ze doen!
    Door: Carola Geven Feestdatum: 03-03-2018 Feestlocatie: Postillion Hotel Dordrecht

    "Een geweldige band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Gisteren een topavond gehad. We hebben zeer genoten van de geweldige band. Hun muziek en ook hun gezelligheid maakte dat het een swingend feest is geworden. Het is een top band. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes vanuit Almere
  • Gevarieerde muziek stijlen
  • Geen
  • Professionele spullen
  • Top Show
    Door: Aron, Yashica en Tygo Feestdatum: 20-01-2018 Feestlocatie: Spotlight Almere

    "Topfeest!........................"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Dat was me het feestje wel zeg! Jong en oud met elkaar het dak eraf feesten. Het repertoire (disco en hitlijst) was top maar zeker ook door de zangeressen die exact aanvoelde wat nodig was voor ons publiek! Ik heb genoten en vele met mij heb ik terug gehoord. Onwijs bedankt voor een onvergetelijke bijdrage aan ons jubileumfeest X
  • geen stops tussen de nummers
  • geen
  • Geluidskwaliteit
  • Goed betaalbaar
    Door: Sanne en Joop Feestdatum: 24-09-2016 Feestlocatie: Lindenhoff

    "Dankzij Feelings XL hebben we een onvergetelijk feest gehad."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Feelings XL heeft een geweldige sound inclusief heerlijke Latin Muziek. De zangeressen waren geweldig en de percussie, trompet en sax maakten het helemaal af. Ook de rest van de band was heel goed. Zelfs de lichtshow was prima. Grote pre is dat er een goede DJ inbegrepen is om de band aan te vullen. De hele avond hebben we complimenten van de gasten gekregen over deze gweldige band. Een aanrader als je een heerlijk dansfeest wilt.
    Door: Robert en Helma Feestdatum: 23-01-2016 Feestlocatie: Lachende Vis Den Bosch

    "GEWELDIGE TOP BAND"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Leuke mensen die je het ECHT naar de zin willen maken,geweldige muziek en van alle markten thuis, ze spelen goed in op de sfeer. Goede zangeressen ,blazers ,gitaristen,percussionist,drummer ,keyboarder en dj. kortom voor herhaling vatbaar!
    Door: monique and caspar jansen Feestdatum: 12-12-2015 Feestlocatie: gelderman oldenzaal

    "Van het begin tot het einde een volle dansvloer!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij en onze gasten hebben zeer genoten van het muzikale optreden van Feelings. Zelfs van de eigenaar van het restaurant kregen wij de vraag waar wij Feelings hadden geboekt omdat ze zo goed zijn. Het was een fantastische ervaring om Feelings op ons huwelijksfeest te hebben!
    Door: Ronald van Veen Feestdatum: 06-11-2015 Feestlocatie: Rotterdam

    "Niet te beschrijven zo goed!?"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Op 29 augustus zijn we getrouwd. s?Avonds hadden we een mooi feest georganiseerd met als klapper op de vuurpijl Feelings XL! Het was een avond om nooit te vergeten! Iedereen van harte bedankt! Het feest was perfect en dit was grotendeels te danken aan jullie als band. De manier waarop de avond begeleid werd was subliem. De sfeer werd goed aangevoeld, wat rustiger beginnen om uiteindelijk op te bouwen naar een swingend feest. Iedereen stond op de dansvloer en louter positieve reacties van familie en vrienden. De samenwerking met jullie DJ was erg goed en leuk. Ik wil Feelings XL dan ook ten zeerste aanbevelen. Je bent gegarandeerd van een swingend feest waarbij iedereen wordt meegetrokken door de inzet van de band en de kracht van de muziek! Allemaal nogmaals bedankt en ik weet jullie een volgende keer weer te vinden!
    Door: Wendy Feestdatum: 29-08-2015

    "Ongelofelijk goede band met een top pauze DJ!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Beste Feelings leden en dj, Wij willen jullie laten weten dat jullie fantastisch waren op onze bruiloft! Via kennissen kwamen wij op jullie pad ze gaven aan dat we jullie moeten hebben als we een professionele allround feestband met DJ wilde hebben. Wij zijn hun dankbaar. Want zo als jullie beloofd hadden was er non stop feest met gezellige band, goed geluid, mooie belichting en een volle dansvloer. Het was een bruiloftsdroomfeest die uitkwam voor ons! Onze gasten gaven aan dat ze jullie geweldig vonden. Zelfs de locatie houder gaaf aan live nog niet zo een goede feestband gezien te hebben. ( En hij doet het al ruim 25 jaar.) Dus luitjes het gaat jullie goed! Wij wensen jullie een mooi muzikale carri?re toe!
    Door: Menno en Anne Feestdatum: 15-08-2015