Feelings reviews


100%

Beveelt dit aan

10

Gemiddeld

4 reviews

6 Bandleden

va. €1795"Beste live band ooit!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Feelings SUPER bedankt voor de top muziek die jullie gespeeld hebben op mijn feest!! Echt geweldig. Zo is 50 worden minder erg?..:) Echt alle gasten waren dol enthousiast, s' nachts al appjes en de dag erna hield t niet op. Bij elke felicitatie en bedankje stond er wel iets positiefs over jullie band. Feelings het was echt TOP! Nogmaals bedankt en tot ziens! Matej
 • Professionele band
 • spelen echt van alles
 • mooi geluid!
  Door: Matej Feestdatum: 12-11-2016 Feestlocatie: Uithof

  "Ver, heel ver boven onze verwachting!!!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Goedemorgen bandleden van Feelings, Hierbij wil ik jullie namens Erwin, Glen, Sabine en mijzelf nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige muziek die jullie gespeeld hebben. Zelf heb ik enorm genoten. Iedereen vond jullie een super feestband. en de DJ was ook super goed! Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen op een feest!
  Door: Erwin Feestdatum: 22-08-2015

  "EEN SUPER FEEEEEEEEEEEEEEST!!!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Door jullie is ons feest echt een FEEST geworden!! Nogmaals onwijs bedankt! Mijn voeten zitten onder de blaren maar de muziek was zo geweldig dat ik gewoon niet stil konden staan! Jullie repertoire was ook subliem. Van 70?s, 80?s disco en dan naar hedendaags top 40 en als toetje salsa/latin, helemaal top. Jullie hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan ons onvergetelijke trouwfeest en jullie dj ook!!!BEDANKT!!!
  Door: Debbie & Dennis Feestdatum: 14-08-2015