Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Fun Ever Since

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Fun Ever Since

Entertainers Humor Flexibel

Wil je flexibiliteit? Deze band onderscheidt zich van de rest omdat zij vanaf een duo tot een negenkoppige band te boeken zijn! Fun Ever Since is de viermansformatie en kan als allround band moeiteloos op de vraag van het publiek inspelen.

Het repertoire is in verhouding tot dat van onze andere bands ontzéttend breed. Hoofdingrediënten zijn disco, soul, funk,rock, Nederlandstalige toppers en top 40. Zij kunnen alle kanten op en bepalen aan de hand van de reacties van het publiek welke nummers er gespeeld gaan worden. Hun live spel kan worden aangevuld met digitale backing tracks, waarbij je bijvoorbeeld ook blazers, toetsen en backing vocalen hoort.

Met de muziek als prioriteit zijn alle bandleden professionals en ras muzikanten. Ze leven van de muziek middels allerlei verschillende activiteiten. Door hun enorme ervaring weten ze vaak snel de juiste snaar te raken, iets dat echt een meerwaarde is voor elk feest. Een band die er voor de volle 100% voor gaat! Vraag direct de beschikbaarheid op voor jullie feest en ontvang een vrijblijvende offerte!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

32 reviews

Schrijf review

4.6 / 5

Gemiddelde uit 32 beoordelingen:

Uitstraling

4.5 / 5

Professionaliteit

4.6 / 5

Repertoire

4.6 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.7 / 5

Interactie met publiek

4.7 / 5

"Top entertainment"

Door Ria en Guido van Loon (Feestdatum: 25-09-2022, feestlocatie: Thuis in de tuin)

5 / 5

We hebben, samen met onze gasten, genoten van de swingende muziek waarmee de band ons feest tot een onvergetelijke gebeurtenis heeft gemaakt. Kortom een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

"Superleuke band!"

Door Irene van Vugt (Feestdatum: 25-06-2022, feestlocatie: Buitenplaats Sparrendaal)

5 / 5

Een hele energieke en goede muzikale band die weet hoe je van een feest een echt dansfeest maakt! Freddy als bandleider is een hele enthousiaste en gedreven muzikant die mensen op de dansvloer weet te krijgen door de juiste muzieknummers te spelen. Het repertoire is groot en ze weten mede daardoor van elk feest een muzikaal succes te maken.

"Wat een geweldige sfeervolle en leuke band"

Door SchutterijnSt. Martinus Dichteren (Feestdatum: 14-05-2022, feestlocatie: Dichteren (Doetinchem))

5 / 5

Alleen maar positieve reactie van onze bezoekers van ons schuttersfeest. De eerste helft van de avond werd er heerlijke achtergrondmuziek gespeeld tijdens de bbq. Toen de buikjes vol waren werd het tijd voor wat meer actie. De voetjes gimgen van de vloer en er werd een ouderwets dansje gemaakt! ??

"Nice"

Door Monique (Feestdatum: 08-02-2020, feestlocatie: Diepenveen)

4 / 5

Heerlijke avond gehad, lekker gedanst. Gezellige zanger /gitarist. Vond de tijd/pauze tussen de sets in mijn beleving wel wat lang.

"Super optreden!"

Door Anja Schipper (Feestdatum: 12-10-2019, feestlocatie: Dans_Partycentrum Gast In Vlaardingen)

5 / 5

De band was echt fantastisch. Goede muzikanten, zangeres die schijnbaar moeiteloos zingt met een mooie stem. Te gekke saxofonist. De band weet de sfeer er in te zetten. Houden er rekening mee dat de muziek niet te hard is. Gezellige mensen, zonder gedoe en bescheiden. Ook het partycentrum was blij met ze.

"Megagoed.!!!"

Door Stephanie & Paul van der Weide (Feestdatum: 10-05-2019, feestlocatie: Gasselte)

5 / 5

Vloeiend van de ene song in de andere, ongelofelijk knap ! Het geluid was fabelachtig goed , je kon gewoon praten met elkaar zonder dat de muziek storend was ! We hebben de hele avond gedanst. Eddy is een ongelooflijke sfeermaker , spontaan, avondvullend kortepauzes en verder met sfeer maken !! En ge loof me ik heb al heel wat bands gehad vroeger ! Dit is topklasse ! Zangeres is ook top !!! Supersterk team !!!

"Het was echt genieten"

Door Frank Lintelo (Feestdatum: 25-08-2018, feestlocatie: HAAKSBERGEN)

4.4 / 5

Fun ever Since heeft er een prachtig feest van gemaakt. Zou ze direct weer boeken voor het feest. Ontzettend bedankt, we genieten nog na. Ook onze gasten waren vol lof over jullie.

"Een groot feest"

Door Caroline (Feestdatum: 10-05-2018, feestlocatie: Dengh Vleuten )

5 / 5

Ik ben heel blij dat we fun ever since hebben geboekt. Het was heel prettig dat we een privé optreden kregen om een juiste keus te kunnen maken waarin we echt de ruimte kregen om er even over te denken voor we besloten hen te boeken. Op de bruiloft hadden ze een nummer voor ons ingestudeerd. We kregen van onze gasten ook veel positieve reacties dat het zo'n leuke band is. Ze spelen ook veel. Per uur een kwartiertje pauzen. Freddy de bandleider is een hele vriendelijke man en maakt er echt een feestje van door zijn enthousiaste karakter. Al met al ben ik heel blij!

"Geweldige avond met deze band!"

Door Simona Biewenga (Feestdatum: 12-04-2018, feestlocatie: Hardegarijp)

5 / 5

Moeder van de bruidegom: ik heb zelf ook altijd gezongen en ik vond deze band erg goed! Goed repoitoire, goeie zangeres! Prettige mensen.

"Een professionele band met persoonlijke uitstraling die een gezellige sfeer brengt."

Door Van der Burgh (Feestdatum: 12-04-2018, feestlocatie: Stania State)

3.6 / 5

Een super gezellige leuke band, die goed de sfeer aanvoelt en hierop inspeelt. De band is het meest geschikt voor een doelgroep boven de 25 jaar. Echt een band met verschillende persoonlijkheden maar toch een sterk geheel. Met de band hebben we achteraf wel contact gehad, het enige wat wij jammer vinden is dat we van bandzoeker zelf niks meer hebben gehoord verder dik tevreden

"feestband"

Door W.J.M. van Mook (Feestdatum: 03-03-2018, feestlocatie: Konick van Raems)

4.6 / 5

Als je je feest wil laten slagen, boek dan Fun Ever Since. Deze band hebben we voor de tweede keer geboekt, maar nu met een nieuwe zangeres Jolanda Derks. Ze heeft het goed gedaan. De bandleider Freddy is een muzikaal genie en weet de sfeer goed op te bouwen. Wij en onze gasten waren er zeer te spreken over. Bij een volgend feest gaan we weer voor zeker.

"Geweldig genoten van deze band"

Door David van Maaren (Feestdatum: 08-09-2017, feestlocatie: Op Hodenpijl, Schipluiden)

5 / 5

Fun Forever Since heeft in een opstelling van 4 sterk, licht akoestisch, opgetreden op ons huwelijksfeest. Een perfecte combinatie van dansbaar en lekker op de achtergrond. Breed repertoire, wij zijn kortom enorm tevreden met het optreden!

"Professionele enthousiaste band"

Door Berends (Feestdatum: 12-08-2017, feestlocatie: Molecaten)

3.8 / 5

Professionele, enthousiaste en welwillende band die hard werkt om er een feestje van te maken. Fijne samenwerking met opdrachtgever op en rond het podium! Hoewel de band niet zoveel jaren '60/'70 nummers speelde als gevraagd, bevielen de modernere nummers later op de avond het (vooral jongere) publiek goed. Erg lekker om op te dansen.

"Super band"

Door Johan (Feestdatum: 19-08-2017, feestlocatie: Scheepstimmerwerf Nieuwboer)

5 / 5

Ze speelden wat het publiek nodig had. Dansvloer kregen ze vol en die bleef ook vol. Heerlijk genoten van ze! Aanrader!

"super professionele band"

Door Dini en Bennie Helmink (Feestdatum: 23-06-2017, feestlocatie: "De Gouden Leeuw" in Bronkhorst)

5 / 5

Tijdens onze bruiloft 's avonds Fun Ever Since (4 personen) geboekt. Het op onze smaak afstemmen van een groot repertoire, de professionaliteit van de muzikanten en de fantastische stem v/d zangeres was geweldig. Doordat het feest eerst buiten op het terras begon; was de band flexibel genoeg om zich eerst akoestisch tussen de gasten door te begeven. dit werd als erg positief ervaren. Nadat tegen 21:30uur alle gasten binnen waren ging de band volledig los en werd het een fantastisch feest met volop dans en meezingen op de diverse muzieknummers. Met name de interactie van de bandleider met het publiek werd als erg positief ervaren. Alle wensen zijn in overleg mogelijk. Een enorme aanrader om een feest te laten slagen.

"Top!"

Door Ellen (Feestdatum: 05-11-2016, feestlocatie: De Palatijn, Arnhem)

4.8 / 5

De belofte er samen een geweldig feest van te maken is de band volledig nagekomen! Tijdens het eten heerlijke warme achtergrond muziek. De band maakt sfeer. Daarna uitnodigend om te dansen en inspelend op de dansvloer, later weer nagenieten wat rustiger het laatste half uurtje. Kortom een band die prachtige muziek neerzet maar ook heel goed luistert naar de wensen!

"Top!"

Door Wim (Feestdatum: 08-10-2016, feestlocatie: Den heuvel mierlo)

4.6 / 5

Wij, en zeker ook onze gasten, hebben genoten van jullie muziek op ons 40 jarig huwelijks feest. Heel veel leuke reacties gehad. Om 19.00 uur konden we al genieten van mooie achtergrondmuziek. Ook bedankt dat jullie voor ons een lied van John Denver hebben gezongen. Het was super! Hartelijke groeten uit Mierlo

"Absoluut een gangmaker!"

Door Gerard (Feestdatum: 01-10-2016, feestlocatie: Wilmersberg)

3.8 / 5

"Fun ever since" wordt mn gedragen door bandleider/lead zanger Freddy. Breed swingend repertoire van easy listening tot Jimmy Hendrix. In no time staat iedereen te dansen. Zie hiervoor bv het promo filmpje en trek je conclusies. Minpuntje: Bacground vocals

"Fantastisch optreden"

Door Marc (Feestdatum: 10-09-2016, feestlocatie: Beuningen)

4.8 / 5

Goede band die goede interactie heet met het publiek en er echt een feest van weet te maken.

"Een sfeervolle feestavond!"

Door Hof (Feestdatum: 05-08-2016, feestlocatie: Heeren van Sonoy)

4.8 / 5

Het feest stond in het teken van een bruiloft, de eerste set was rustig en zo kon iedereen nog met elkaar praten. Na de openingsdans (aan het begin van de tweede set) barste het feest los, onder aanvoering van de zanger werd het publiek meegenomen om uitvoerig te kunnen dansen en feesten

"Ze weten wat een feest nodig heeft!!"

Door Jan (Feestdatum: 11-06-2016, feestlocatie: Gouda)

5 / 5

Geweldige band voor ons feest vanwege het gemixte publiek. Spelen een prima mix aan nummers, van easy-listening, beetje jazz tot lekker dansbaar. En de muzikale kwaliteit van de band is echt goed. En ook belangrijk, er valt goed met de band te overleggen over wanneer welke nummers te spelen en over de settijden. Deze band had een belangrijke bijdrage in het succes wat ons feest is geworden, want wat werd er gedanst! Fun Ever Since, bedankt!!

"Het was een heerlijk feest"

Door Floor & Jogchum (Feestdatum: 27-05-2016, feestlocatie: De Uelenspieghel te Uffelte)

4.6 / 5

De avond lang hebben we lekker gedanst op onze bruiloft. Communicatie van tevoren met Freddy was amicaal. Voorkeuren in de setlist konden we aangeven. Samenspel van muzikanten en elektronische tracks was vet. Aanrader!

"Geweldige band!"

Door Sander & Doenja (Feestdatum: 30-04-2016, feestlocatie: Lingehoeve Oisterwijk)

4.6 / 5

Fun ever since voelde de groep haarfijn aan en speelde met de muziekkeuze telkens perfect in op het gezelschap. Het zeer brede repertoire, en de gedegen voorbereiding hielpen daarbij enorm! Dat ze ook nog een nummer samen met onze dochter speelden was voor ons dé verrassing van de avond! Freddy en team; Bedankt!

"Een groot feest!"

Door Myrthe Gaasterland (Feestdatum: 29-04-2016, feestlocatie: Boswachter Liesbosch)

4.6 / 5

Het was een geweldig feestje! Alleen maar positieve reacties van gasten gehad op de band. Heel erg leuk hoe ze inspeelde op het publiek, en het een groot feest maakte! Dankjewel!!

"Geweldige band met oog voor het publiek"

Door Willem Deijs (Feestdatum: 17-12-2015, feestlocatie: UMCG Groningen)

4.8 / 5

De band heeft tijdens onze kerstborrel aan alle verwachtingen voldaan. Oftewel: zeer goede muziekanten en een zeer goede zangeres. Freddie (zanger en gitarist) weet de mensen de dansvloer op te krijgen en te houden. Wat 'n stem heeft die man! Het publiek was razend enthousiast en wilde eigenlijk niet dat de band na drie kwartier spelen even wilde pauzeren. Maar die pauze hadden ze zeker verdiend. Drie keer drie kwartier gespeeld. Echt erg goed!!

"het was fantastisch"

Door rob visser (Feestdatum: 23-10-2015)

4.6 / 5

Andere mensen vonden het een goede band tenminste erg zuiver en ritmisch

"Helemaal top! De band creeerde een heerlijk sfeertje op ons toch al onvergetelijke trouwfeest."

Door Monique (Feestdatum: 03-10-2015)

4.8 / 5

Fun Ever Since is een echt sfeermaker: goeie covers van moderne top 40, klassieke lounge en echte gouwe ouwe! De band heft de dansvloer in haar zak!

"goede muziek, geweldig feest gehad"

Door Marianna en Gert-Jan Schurink (Feestdatum: 04-09-2015)

3.4 / 5

goede muziek, geluid goed afgestemd op de ruimte

"Die kunnen een feestjr bouwen!"

Door De Jong (Feestdatum: 11-09-2015)

4.8 / 5

Super gezellig, goede muziek. Helemaal top!

"We hebben een geweldige avond beleefd met deze band"

Door Bas den Held (Feestdatum: 07-08-2015)

5 / 5

Graag willen wij jullie bedanken ook namens onze gasten voor het geweldige optreden.

"Helemaal super"

Door Ellen Breuer (Feestdatum: 11-04-2015)

3.2 / 5

iedereen op mijn feest heeft enorm genoten van de band. Ze vonden het helemaal geweldig

"FANTASTISCH!!!"

Door Meinte en Sonja Vink (Feestdatum: 16-05-2015)

5 / 5

Erg goede band met zeer goede muzikanten! Samen met een aantal andere (zang) artiesten, waaronder Ronnie Tober, Belinda Kinnear en Dayene hebben zij ons feest tot een groot succes gemaakt! Ze zijn van alle markten thuis!


Repertoire

TOP 40

Wake me up - Avicii

A night like this - Caro Emerald

Ai Se Eu Te Pego - Michel Teló

Are you gonna be my girl - Jet

Back it up - Caro Emerald

Bad Romance - Lady Gaga

Blurred lines - Robin Thicke

Crazy in love - Beyonce

Get lucky - Daft Punk

Girl in the world - Rihanna

Happy - Pharrell Williams

I got a feeling - Black eyed Peas

I kissed a girl - Kate Perry

I'm yours - Jason Mraz

Just Dance - Lady Gaga

La vida vida - Coldplay

Not over you - Kevin Degraw

Paparazzi - Lady Gaga

Pokerface - Lady Gaga

Pricetag - Jessie J

Raise your glass - Pink

Rollin in the deep - Adele

Scream and shout - Britney Spears and William

Sex on fire - Kings of lion

Sexy Chick - David Guetta

Titanium - David Guetta

Use somebody - Kings of Lion

We found love - Rihanna

When love takes over - David Guetta

Without you - David Guetta

DANCECLASSICS SOUL/DISCO

Mirrors - Justin Timberlake

Happyhardcore - medley

Michel Jackson-medley ABC, Beat it, Billy jean, Blame it on the boogie, I want you back, Smooth criminal

Ain't no stoppin'us now - Mcfadden and Whitehead

Back in love again - Ltd

Best of my love - the Emotions

Blow me away - Alain Clark

Brick House - Commodores

Can't hurry love - Diana Ross

Carwash - Rose Royce

Disco inferno - Tramps

Disco Samba - courage medley

For once in my life - Stevie Wonder

Get off - Prince

Hard to handle - Otis Redding

Hot Stuff - Donna Summer

I can't take my eyes of you - gloria gaynor

I feel good - James Brown

I will survive - Gloria Gaynor

I wish - Stevie Wonder

I'm so exited - Pointer Sisters

I’m outta love - Anastasia

Kiss - Prince

Lady marmalade - Patty la Belle

Le Freak - Chic

Mercy - Duffy

Mustang Sally - Mack Rise

Not fair - Lily Allen

Play that funky music - Wild Cherrie

Respect - Aretha Franklin

Roof Garden - All Jarreau

Sexmachine - James Brown

Shame, shame, shame - Shirley and company

Think - Aretha Franklin

Toxic - Britney Spears

Valerie - Amy Winehouse

Walkin on Sunshine - Katrina & The Waves

Way to your heart - Soulsister

You to me - Real Thing

ROCK DIVERSEN

Always on the run - Lenny Kravitz

Crazy - Aerosmith

Creep - Radiohead

Chelsea Deggar - Fratellis

Don't look back in anger - Oasis

Everything for free - K's Choice

Foxy Lady - Jimi Hendrix

Girl - Anouk

I alone - Live

In the name of love - U2

I can get no satisfaction - Rolling stones

I'm not an addict - K's choice

Ironic - Alanis Morisette

Killing in the name of - Rage against the machine

Lust for life - Iggy pop

Narcotic - Liquido

Nobody 's wife - Anouk

Nothing else matters - Metallica

Oerend hard - Normaal

Paradise by the dashboard light - meatloaf

Proud Mary - Tina Turner

Radar love - Goldon Earring

Right through you - Alanis Morisette

Ruby - Kaiserchiefs

Scar tissue - Red hot chili peppers

Smells like teenspirit - Nirvana

Suck my kiss- Red hot chili peppers

Two princess - spindocters

Voodoo chile - jimi Hendrix

We will rock you - Queen

Weak - Skunk Anansie

What a whole lot a love - Led Zeppelin

What if god was one of us - Joan Osborne

Whole lotta rosie - ACDC

You oughta know - Alanis Morisette

Zombie - Granberries

NEDERLANDSTALIG

Alles is liefde - Blof

Als de morgen is gekomen - Jan Smit

Als de nacht verdwijnt - Jan Smit

De Vlieger - Andre Hazes

Heb je even voor mij - Frans Bouwer

Kleine jongen - Andre Hazes

Pak maar je hand - Nick en Simon

Rosanne - Nick en Simon

Smoorverliefd - Doe maar

De Zeeuwse kust - BlǾf

Still in mij - Van dik hout

Verliefd zijn is veel leuker - Guus Meeuwis

Ik ook van jou - Guus Meeuwis

Brabant - Guus Meeuwis

Per spoor - Guus Meeuwis

Dansen op de vulkaan - de Dijk

ROCK & ROLL-MEDLEY

MedleyGreat balls of fire - Jerry lee lewis, Jailhouse rock - Elvis Presley, Happy Days - tv tune

Johnny B good - Chuck Berry

Let's twist again - Chubby Checker

Crazy little thing called love - Queen

DANCE CLASSICS OVERIG

Bad Moon rising - CCR

Dancing Queen - Abba

Denis denis - Blondie

Grease-medley

Hello mary lou - Ricky Nelson

Hopelessly devoted to you

It's not unusual - Tom jones

Now that we found love - Third World

Push the button - sugababes

Beatles: All my lovin, Get back, Hard days night, Let it be, Obladi oblada, Please me, Strawberry fields, Twist and shout, Yesterday, I wanna hold your hand

Puzzle me - Ilse de Lange

Show me the way - Peter Frampton

So lonely - Police

Top of the world - Carpenters

Another star - Stevie Wonder

Black magic woman - Santana

Don't let me be misunderstood - Santa Esmeralda

La Conga - Gloria Estefan

Let's get loud - jennifer Lopez

Living the vida loca - ~Ricky Martin

Sway - Michael Bubble

All I want for Christmas - Mariah Carey

LAUNCH/BALLAD

Heaven - Brian Adams

Beautifull- Shania Twain

Bobby Mcgee - Janis Joplin

Baby can I hold you tonight - Tracy Chapman

Dreams - Fleetwood Mac

Make you feel my love - Bob Dylan

Foolish games - Jewel

Landslide - Fleetwood macl

Love you more - Racoon

One year of love - Queen

You’ve got a friend - James Taylor

River - Joni Mitchell

Leaving on a jetplane - John Denver

Uninvited - Alanis Morisette

You’re still the one - Shania Twain

Hou me vast - Volumia

All the right moves - One republic

American Pie - Don mclean

Don’t know why - Nora Jones

Everlasting love - Buzz Cason en Mack Gayden

Everything - Michael Bubble

Girl van Ipanema - Jobim

Harvest for the world - Isley bros

Hotel California - Eagles

Killing me softly - Fugees

Knockin' on heavens door - Bob Dylan

Lucky - Jason Mraz

No women no cry - Bob Marley

One - U2

Ordinary People - John Legend

Scar tissue - Red hot chili peppers

Sitting on a dock of the bay - Otis Redding

Under the bridge - Red hot chili peppers

Waiting On The World To Change - John Mayer

Woodstock - CSN & Y

You are the sunshine of my life - Stevie Wonder

You give me something - James Morisson

POLONAISE

Country Roads - Hermes Houseband

Daar moet op gedronken worden

Love generation - Bob Sinclair

Mooi man

Nederland oh Nederland - Andre Hazes

s nachts na tweeen - Havenzangers

Zij leven hoog

Zone goeie hebben we nog niet gehad

Bestel maar - Rowen Heze

JAZZ

L.O.V.E - Nat King Cole

There's no greater love - Isham Jones

A Foggy day - Frank Sinatra

All of me - Billie Holiday

Autumn Leaves - Cole/Porter

Black Orpheus - Orfeo Negro

But not for me - Gershwin

Cheek to cheek - Ella Fitzgerald

Corcovado - Jobim

Misty - Erroll Garner

My favourite things - The Sound of Music

My funny Valentine - R. Rodgers and L. Hart

Night and day - Cole Porter

Night in Tunesia - Dizzy Gillespie

The loveboat - P. Williams / C. Fox

There will never be another you - Harry Warren & Mack Gordon

You don’t know what love is - George DePaul, Don Raye

I cant get started - Ira Gershwin

Like someone in love - Jimmy van Heusen


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Acoustic Express Acoustic Express

Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een brede muzikale database weet Acoustic Express op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren. Het fundament van dit duo staat als een huis, gevormd door tweestemmige zang met gitaar. Met een minimale bezetting weten ze een volle sound te ...

€ 1195

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Fun Ever Since.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Fun Ever Since.

(32) |

€ 1395

|

4

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen