Golden Mix reviews


100%

Beveelt dit aan

9.2

Gemiddeld

9 reviews

3 Bandleden

va. €1000


"de band was live beter dan de demo's die we hadden gezien!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
hele aardige mensen, en goede muzikanten. ze wilden er dolgraag een feestje van maken, maar het was warm en de meesten zaten buiten. Dat zijn wij wel gewend, maar zij waren daar een beetje over teleurgesteld. Desondanks bleven ze tot het eind toe geweldige muziek maken!
  • Bowie!
    Door: Peggy Calicher Feestdatum: 15-06-2018 Feestlocatie: Rotterdam

    "Supergezellig, gemoedelijk, opzwepend !"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band speelde gezellige muziek, reageerde op de gasten.
    Door: Annemarie Oldenhave Feestdatum: 04-11-2017 Feestlocatie: De Peerdestal

    "Een te gekke fantastische goede band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hadden al de promo filmpjes op bandzoeker gezien van deze geweldige entertainment band. Het is in een woord een geweldige sound ervaring en ze weten de tent goed op z'n kop te zetten. Bijna meer dan het gemiddelde stond al direct na 1 uur te dansen. Ze openen relaxed en vragen naar wat de wensen kwa muziek zijn, maar goed dat is eigenlijk niet nodig want dat weten ze zelf het beste. Echt een aanrader en wij zullen ze zeker nog een paar keer boeken.
  • Muzikale ervaring vakmensen
  • Nvt
  • Goede apparatuur
  • Nvt
  • Gezellige vriendelijke band
  • Nvt
    Door: Daniel Jaspers Feestdatum: 21-01-2017 Feestlocatie: Zaal Schuttershof Roosendaal

    "geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    via bandzoeker deze band geboekt als je een echt feest wilt zou ik zeker deze band boeken ze spelen van alles en alles is mogelijk.
  • spontaniteit
  • nvt
  • vriendelijkheid
  • nvt
  • weten mensen te amuseren
  • nvt
    Door: marcel en judith Feestdatum: 10-06-2016 Feestlocatie: lochtenberg

    "Geweldig, wat een feest was dat !"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    11 juni 2016 hebben we een groot 25 jarig huwelijk feest georganiseerden, Golden Mix heeft het Muziekale deel van de avond op zich genomen. WAT EEN TOPPERS, en wat hebben ze er met elkaar voor ons en onze gasten een onvergetelijke avond van gemaakt. Ze voelen het zo goed aan, en weten er met hun gevarieerde muziekaanbod een super geslaagd feest Van te maken. De reactie's die we na afloop van onze gasten kregen waren dan ook geweldig. Goldenmix heeft met hun gezelligheid en professionaliteit een geweldig feest voor ons neer gezet. Wat een fijne en bescheiden mensen om mee samen te werken, wat een geweldige Muziekale kwaliteit hebben deze muziekanten. *********. GOUD !!!!! *********
    Door: Ronald&Joanna Feestdatum: 11-06-2016 Feestlocatie: Hoofddorp

    "Gezellig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Gezellige avond gehad. Golden Mix had een varirend programma. Tot volle tevredenheid voor onze gasten. Is voor herhaling vatbaar.
  • all round band
  • geen
  • gezellig
  • geen
    Door: Altena Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: laar

    "Grandioos"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben een Grandioos Feest gehad, dit mede door het voortreffelijke optreden van de Golden Mix band. Zij hebben de avond een gevarieerd repertoire ten horen gegeven. Wij en onze gasten hebben hier enorm van genoten( echt een aanrader). De band heeft van begin tot eind met kleine onderbrekingen voor ons opgetreden wat een volle dansvloer opleverde . Nogmaals hartelijk dank aan de Golden Mix band leden.
  • De gouden mix formule
  • NVT
  • Groot repertoire voor jong en oud
  • NVT
  • Gezellige bandleden welke het publiek feilloos aanvoelen
  • NVT
    Door: Joop en Mary Verschraagen Feestdatum: 05-03-2016 Feestlocatie: De Cantina Lelystad

    "Fantastische band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een mooie avond hebben we gehad met deze band. Geen poespas, gewoon lekker spelen, en hoe? Van nederlandstalig via rock naar de top 40, alles komt voorbij en is bespreekbaar. Ik kan deze band iedereen aanbevelen, al mijn gasten complimenteerde me met mijn keuze voor Golden Mix. Goede muzikanten en aardige mensen. Zou ze zo weer boeken!
    Door: Arnold Feestdatum: 05-09-2015

    "Het met n woord geweldig."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    SUPPER FEEST IS HET GEWORDEN MET ZN BAND. idereen die op het feest geweest zeiden van wat n gezelige band en de muziek was erg goed .Niet te hard. De dansvloer stond de hele avond vol.
    Door: Claudia & Michel lucassen Feestdatum: 15-05-2015