Groover reviews


100%

Beveelt dit aan

9.8

Gemiddeld

4 reviews

3 Bandleden

va. €1050"Geweldige band met een geweldig geluid"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Het was een geweldige avond met een super band. Ze maakte er echt een top feest van. Ze hebben het overgrote deel van de zaal op de dansvloerekening gekregen. Ze dachten met ons mee en hebben lekker lopen rocken. De grootste aanrader die er maar Is.
 • Feestje bouwen
  Door: Hidde Moes Feestdatum: 16-10-2016 Feestlocatie: Club mariz castricum

  "De muzikale sfeermakers voor jong en oud"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Een geweldige band die iedereen op de dansvloer weet te krijgen. Met het uitgebreide repertoire, muzikaliteit en goed aanvoelen van de zaal hebben zij ons en de gasten een hele fijne avond bezorgt. Het enthousiasme werkt aanstekelijk en dankzij Groover hebben wij een knalfeest gehad!
 • Muzikaliteit, contact maken met publiek
 • In onze ogen niets
 • Uitgebreid en leuk repertoire
 • Vriendelijk en enthousiast
  Door: Marlou van den Berg Feestdatum: 02-06-2016 Feestlocatie: Doddendael

  "FANTASTISCH!!!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Mei 2015 zijn wij op een eigen locatie getrouwd en voor het avond feest waren we op zoek naar een band omdat een dj niets voor ons was. Rob speelt zelf gitaar en was daarom wel kritisch over wat voor band we zouden uitzoeken. Via via kwamen we bij groover terecht en wat zijn we blij met die keuze! Ze hebben fantastisch gespeeld, het publiek erbij betrokken en Rob heeft ook nog even meegespeeld. Verder hebben wij de hele avond gedanst en is het feest nog een tijdje doorgegaan nadat wij weg waren. Precies zoals we het voor ogen hadden. Mede dankzij Groover is onze grote dag precies zo geworden als we hadden gehoopt, en eigenlijk nog wel veel meer dan dat. Groetjes Rob & Louise
  Door: Rob & Louise Feestdatum: 01-05-2015