Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste live band op jullie feest in Haarlem?

Haarlem is een stad met een rijke historie, Bourgondische sfeer en prachtige monumenten. De stad in Noord-Holland staat bekend om haar grote diversiteit aan winkels en cafés, het hoogwaardige culturele aanbod én natuurlijk de gunstige ligging nabij Amsterdam. Wanneer je iets te vieren hebt in Haarlem is de perfecte band altijd in de buurt!


1 Artiest

Zorgvuldig geselecteerd

3 Filters geselecteerd

DJ SWIFTY DJ SWIFTY

Ken je dat, dat je muziek hoort die je niet kent maar wel meteen te gek vindt? Dat is precies wat ik wil bereiken met mijn sets. Ik draai muziek van nu tot wel 80 jaar terug: oude soul, blues, ska maar ook moderne funk, dampende latin en retro filmmuziek. Met onverwachte wendingen, opeens een opzwep...

€ 550

|

1

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


Boek nu live muziek in Haarlem

Hieronder staan de meest geboekte bands die daadwerkelijk uit Haarlem en omgeving komen. Deze muzikanten snappen hoe het is om in de hoofdstad van Noord-Holland te wonen. Zit de perfecte band voor jouw personeelsfeestbruiloft of ander evenement er niet tussen? Vergeet niet dat Amsterdam om de hoek ligt. Al onze bands spelen ook in Haarlem. Neem gelijk contact met ons op voor de beste match met jouw feest!

Waarom een band via Bandzoeker?

Al onze bands worden persoonlijk geselecteerd op ervaring en kwaliteit. Naast een biografie, foto's en uitgebreide setlist kan je bij elke band ten minste één representatief filmpje bekijken. Zo weet je van te voren wat je in huis haalt! Met ons unieke en onafhankelijke reviewsysteem geven wij zo transparant mogelijk de kwaliteiten en pluspunten van onze bands weer. Alle reviews worden voor plaatsing gescreend door ons team, zo weet je zeker dat je 100% echte recensies leest geschreven door onze klanten. Velen gingen je voor!


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 50 beoordelingen