Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste live band op jullie feest in Haarlem?

Haarlem is een stad met een rijke historie, Bourgondische sfeer en prachtige monumenten. De stad in Noord-Holland staat bekend om haar grote diversiteit aan winkels en caf�s, het hoogwaardige culturele aanbod �n natuurlijk de gunstige ligging nabij Amsterdam. Wanneer je iets te vieren hebt in Haarlem is de perfecte band altijd in de buurt!


Geen acts gevonden

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
Coverband of Dj voor je bruiloft?

Coverband of Dj voor je bruiloft?

Lees hier wanneer je beter een Dj kan boeken voor je feest, of waarom een live band toch een betere keuze zou zijn.


We hebben niets voor je gevonden :(

Wil je snel hulp? Jan en Merijn zijn adviseurs bij BandZoeker en kunnen je alvast verder helpen. Neem gerust contact met ze op!Jan Poppema

Adviseur

jan@bandzoeker.nl
050 - 76 000 86


Merijn Middelweerd

Adviseur

merijn@bandzoeker.nl
050 - 76 000 87


Boek nu live muziek in Haarlem

Hieronder staan de meest geboekte bands die daadwerkelijk uit Haarlem en omgeving komen. Deze muzikanten snappen hoe het is om in de hoofdstad van Noord-Holland te wonen. Zit de perfecte band voor jouw personeelsfeestbruiloft of ander evenement er niet tussen? Vergeet niet dat Amsterdam om de hoek ligt. Al onze bands spelen ook in Haarlem. Neem gelijk contact met ons op voor de beste match met jouw feest!

Waarom een band via Bandzoeker?

Al onze bands worden persoonlijk geselecteerd op ervaring en kwaliteit. Naast een biografie, foto's en uitgebreide setlist kan je bij elke band ten minste ��n representatief filmpje bekijken. Zo weet je van te voren wat je in huis haalt! Met ons unieke en onafhankelijke reviewsysteem geven wij zo transparant mogelijk de kwaliteiten en pluspunten van onze bands weer. Alle reviews worden voor plaatsing gescreend door ons team, zo weet je zeker dat je 100% echte recensies leest geschreven door onze klanten. Velen gingen je voor!


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen