Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een leuke Ierse band op jullie feest?

Traditionele Ierse muziek is blij, energiek en sfeervol. De perfecte muzikale omlijsting voor jouw evenement, bruiloft of verjaardag! Nummers zijn soms honderden jaren oud, maar worden vandaag de dag nog steeds met volle borst meegezongen in de pub. Ierse bands zijn te boeken met zowel een kleine als grote bezetting, maar vooral de fiddle, trekharmonica, fluit en Ierse doedelzak mogen niet ontbreken. Met een van onze authentieke Ierse Folk bands en een glas Guinness in de hand voelt het net alsof je in Dublin in de pub staat! Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Geen acts gevonden

Zorgvuldig geselecteerd

3 Filters geselecteerd


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
Coverband boeken? 5 redenen waarom jij een band moet boeken bij Bandzoeker!

Coverband boeken? 5 redenen waarom jij een band moet boeken bij Bandzoeker!

Met ons grote aanbod, persoonlijke advies en betrouwbare service ben je goed terecht.

Genres: wat is wat?

Genres: wat is wat?

Wat is jouw favoriete genre? Veel mensen weten wat ze leuk vinden, maar welk genre is het? Hoe vind je de band die jouw favo nummers speelt?


We hebben niets voor je gevonden :(

Wil je snel hulp? Jan en Merijn zijn adviseurs bij BandZoeker en kunnen je alvast verder helpen. Neem gerust contact met ze op!Jan Poppema

Adviseur

jan@bandzoeker.nl
050 - 76 000 86


Merijn Middelweerd

Adviseur

merijn@bandzoeker.nl
050 - 76 000 87


Ierse band huren?

Bandzoeker heeft een breed portfolio aan bands die je voor je bruiloft of ieder ander feest inhuurt. Als je besluit om een Irish band te huren dan kies je bij Bandzoeker uit bijna 300 verschillende bands die je met de filteroptie eenvoudig sorteert op prijsklasse en type feest. Op de website van Bandzoeker vind je bij alle bands 1 of meerdere representatieve video's en foto's, maar uiteraard ook een repertoirelijst, een prijsindicatie en reviews. Zo maak jij thuis eenvoudig een selectie van de bands die je mogelijk wilt huren voor jouw feest.


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen