Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een leuke Ierse band op jullie feest?

Traditionele Ierse muziek is blij, energiek en sfeervol. De perfecte muzikale omlijsting voor jouw evenement, bruiloft of verjaardag! Nummers zijn soms honderden jaren oud, maar worden vandaag de dag nog steeds met volle borst meegezongen in de pub. Ierse bands zijn te boeken met zowel een kleine als grote bezetting, maar vooral de fiddle, trekharmonica, fluit en Ierse doedelzak mogen niet ontbreken. Met een van onze authentieke Ierse Folk bands en een glas Guinness in de hand voelt het net alsof je in Dublin in de pub staat! Interesse? Neem gerust contact met ons op!

1 Artiest

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd

Irish Times Irish Times

Irish Times is een Ierse band uit Amersfoort, zij spelen muziek in de genres Keltisch, Volksmuziek versterkt en/of akoestisch. Irish traditionals en eigen werk. Vaak spelen zij aansluitend op het optreden gewoon door tijdens de afterparty, zomaar aan de tafel, akoestisch dus, tussen het publiek...

€ 995

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


Ierse band huren?

Bandzoeker heeft een breed portfolio aan bands die je voor je bruiloft of ieder ander feest inhuurt. Als je besluit om een Irish band te huren dan kies je bij Bandzoeker uit bijna 300 verschillende bands die je met de filteroptie eenvoudig sorteert op prijsklasse en type feest. Op de website van Bandzoeker vind je bij alle bands 1 of meerdere representatieve video's en foto's, maar uiteraard ook een repertoirelijst, een prijsindicatie en reviews. Zo maak jij thuis eenvoudig een selectie van de bands die je mogelijk wilt huren voor jouw feest.


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 57 beoordelingen