Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De jaren 90 herbeleven?

Voor alle hits uit de jaren 90 ben je bij Bandzoeker aan het juiste adres. Bandzoeker levert al sinds 2004 de beste muzikale omlijsting voor elke feestelijke gelegenheid. Voor velen zijn de jaren 90 het begin van de dance muziek, maar in de beginjaren heeft ook rock, punk en grunge de hitlijsten enorm gedomineerd. Natuurlijk staat deze tijd ook bekend om de vele en enorm populaire boy en girl bands. Wil jij de jaren 90 herleven op jouw bruiloft, personeelsfeest of verjaardag? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Geen acts gevonden

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
Zo boek je een band voor jouw festival

Zo boek je een band voor jouw festival

Waar moet je op letten bij het boeken van een band voor een festival? Wat is een goede festival band eigenlijk? Lees het hier!

Coverband of Dj voor je bruiloft?

Coverband of Dj voor je bruiloft?

Lees hier wanneer je beter een Dj kan boeken voor je feest, of waarom een live band toch een betere keuze zou zijn.


We hebben niets voor je gevonden :(

Wil je snel hulp? Jan en Merijn zijn adviseurs bij BandZoeker en kunnen je alvast verder helpen. Neem gerust contact met ze op!Jan Poppema

Adviseur

jan@bandzoeker.nl
050 - 76 000 86


Merijn Middelweerd

Adviseur

merijn@bandzoeker.nl
050 - 76 000 87


Jaren 90 band op je feest

De jaren 90 zijn goed vertegenwoordigd in ons portfolio aan bands. Bij Bandzoeker is alleen plek voor de allerbeste, van befaamde toppers tot jong talent. Alle optredens van bands worden beoordeeld door hun klanten. Daarnaast ben je bij Bandzoeker altijd zeker van de laagste prijs, wij krijgen van al onze bands een korting op de gage in ruil voor een volle agenda. Zoek gerust zelf verder op onze site, of stuur ons even mailtje en we maken de beste match op basis van je wensen.


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen