Jim the Piano Traveller reviews


100%

Beveelt dit aan

8

Gemiddeld

4 reviews

1 Bandleden

va. €725"Een goede muzikale ervaring met Jim The Piano Traveller (Ivo)"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Onze wens was, dat er voor, tijdens en na het diner ter ere van ons 40 jarig huwelijksfeest, achtergrond muziek gespeeld zou worden. Dit heeft Ivo uitstekend gedaan. Later op de avond heeft hij nog aardig wat van onze gasten weten te verleiden om de dansvloer op te gaan. Ivo heeft mede bijgedragen aan een voor ons geslaagde avond.
Door: W. Moojen Feestdatum: 31-10-2015 Feestlocatie: OS Steakhouse Heiloo N-Holland

"mooie achtergrondmuziek"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Prima muziek voor tijdens bijvorbeeld een buffet. Mensen konden met elkaar praten terwijl op de achtergrond muziek speelde. Dat was ook onze wens. Na afloop goede reacties gehad. Minpunt was dat we van tevoren enkele verzoeknummers hadden ingediend waarmee akkoord was gegaan maar geen van de nummers werd gspeeld. Jammer! Prima zangeres die samen met Ivo (zijn eigenlijke naam) een prachtig duo vormde. Daar hebben we van genoten.
Door: R.B.M. Bosman Feestdatum: 18-10-2015

"voldeed geheel aan onze verwachtigingen"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Het optreden was tot in de puntjes goed verzorgd,alles stond ruim op tijd gereed en de reacties van de bezoekers waren unaniem zeer positief over de muzikale verzorging van ons feest. Het optreden droeg in belangrijke mate bij aan een geslaagd familiefeest om met genoegen aan terug te denken !!!! De muziekkeuze werd door "Jim" zelf ingevuld en was zeer gevarieerd. GOEDE KEUZE.
Door: Ben Sonnemans Feestdatum: 19-04-2015