Jim the Piano Traveller reviews


100%

Beveelt dit aan

8

Gemiddeld

4 reviews

1 Bandleden

va. €725


"Sfeervol"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Wij hebben erg genoten van het optreden van Jim met als verassing dat Lizette ook aan het eind nog een duo concert gaf met Jim. Zijn muziek is erg wisselend en je merkte aan het publiek dat wij een goede keuze hadden gemaakt. Zou ik hun nog een keer uitnodigen voor een feest? Ja echt wel. Alles was tot op de puntjes verzorgd. Wij als bruidspaar werden ook nog als afsluiter echt persoonlijk toegezongen met een fantastisch nummer. Wij willen Jim en Lizette nogmaals bedanken voor het medemogelijk maken van ons geslaagde feest!!! Ga zo door toppers!
 • Op en top geregeld
 • Erg goede stem
 • Verassing was Lizette
  Door: Johan/Myrthe Feestdatum: 25-05-2016 Feestlocatie: De 2e kamer te Ansen

  "Een goede muzikale ervaring met Jim The Piano Traveller (Ivo)"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Onze wens was, dat er voor, tijdens en na het diner ter ere van ons 40 jarig huwelijksfeest, achtergrond muziek gespeeld zou worden. Dit heeft Ivo uitstekend gedaan. Later op de avond heeft hij nog aardig wat van onze gasten weten te verleiden om de dansvloer op te gaan. Ivo heeft mede bijgedragen aan een voor ons geslaagde avond.
  Door: W. Moojen Feestdatum: 31-10-2015 Feestlocatie: OS Steakhouse Heiloo N-Holland

  "mooie achtergrondmuziek"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Prima muziek voor tijdens bijvorbeeld een buffet. Mensen konden met elkaar praten terwijl op de achtergrond muziek speelde. Dat was ook onze wens. Na afloop goede reacties gehad. Minpunt was dat we van tevoren enkele verzoeknummers hadden ingediend waarmee akkoord was gegaan maar geen van de nummers werd gspeeld. Jammer! Prima zangeres die samen met Ivo (zijn eigenlijke naam) een prachtig duo vormde. Daar hebben we van genoten.
  Door: R.B.M. Bosman Feestdatum: 18-10-2015

  "voldeed geheel aan onze verwachtigingen"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Het optreden was tot in de puntjes goed verzorgd,alles stond ruim op tijd gereed en de reacties van de bezoekers waren unaniem zeer positief over de muzikale verzorging van ons feest. Het optreden droeg in belangrijke mate bij aan een geslaagd familiefeest om met genoegen aan terug te denken !!!! De muziekkeuze werd door "Jim" zelf ingevuld en was zeer gevarieerd. GOEDE KEUZE.
  Door: Ben Sonnemans Feestdatum: 19-04-2015