Mr J reviews


100%

Beveelt dit aan

9

Gemiddeld

10 reviews

3 Bandleden

va. €1250



"Leuke jongens die goed op elkaar ingespeeld zijn!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Deze drie mannen zijn echte muzikanten met talent. Ze spelen allerlei soorten nummers en plakken dit ook heel leuk aan elkaar. Was een perfecte band voor onze bijeenkomst. Van jazzy naar rock naar rap. Ook erg leuk dat je vrijwel alle nummers kunt meezingen, ze spelen de bekende nummers. Ze waren erg goed op elkaar ingespeeld en je ziet eraan af dat ze er lol in hebben. Aanrader dus!!
  • Bekende nummers
  • volume was iets te hard aan het begin van event
  • Goede zanger!!
  • uitstraling: kleding iets afstemmen
  • Vele soorten muziekstijlen door elkaar
    Door: Shane Badeloe Feestdatum: 10-11-2016 Feestlocatie: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld

    "Een zeer goede aanvulling op onze geweldige dag!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tijdens de borrel/receptie van onze trouwdag hebben wij Mr. J als band gehad. Het is een leuke band, ze spelen energiek en het zijn vriendelijke jongens! Onze locatie was zo ingedeeld dat Mr. J binnen heeft gespeeld en dat wij op de veranda en in de tuin van de locatie een borrel hadden. Op die manier konden de echte fans genieten van de wat hardere muziek binnen, terwijl de mensen die wilden kletsen buiten de muziek van Mr. J als achtergrondmuziek hadden.
  • Leuke liedjes
  • Bij alleen binnenlocatie: volume zachter zetten
  • Vriendelijke jongens
    Door: Hanneke Feestdatum: 01-08-2016 Feestlocatie: Landgoed De Olmenhorst, Lisserbroek

    "Mega feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band heeft gezorgd voor heerlijk relaxte achtergrond muziek en tijdens de feest avond voor een geweldige sfeer! Deze vrolijke bandleden zijn zeer muzikaal en weten de sfeer van de gasten goed aan te voelen. Hierdoor hebben zij gezorgd voor een geweldige sfeer waarvan wij als bruidspaar maar ook onze gasten geweldig van hebben genoten! Kies vooral ook voor de saxofonist als aanvulling want die komt de sfeer zeker ten goede! Dank jullie wel jongens, het was een mooi feest!
  • muzikaliteit
  • uitstraling van de band (bv kledingstijl)
  • komen gemaakte afspraken na
  • bereikbaarheid bandleider telefonisch
  • vrolijkheid
    Door: Jan en Sandra Feestdatum: 24-06-2016 Feestlocatie: De Garage, Radio Kootwijk

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hadden een goede klik met de band. Je kunt merken dat er veel ervaring in zit. De bandleden kunnen improviseren en voelen precies aan wat er nodig is. Was gezellig!
    Door: Funcken Feestdatum: 03-10-2015

    "Fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben Mr J geboekt voor onze bruiloft. En hier hebben we geen moment spijt gehad. Leuke groep en goede muziek! Een aanrader!
    Door: Remco Feestdatum: 13-08-2015

    "Subliem !!!!! Een echte aanrader !!!!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Bij een eerste luistersessie op Bandzoeker.nl waren wij meteen overtuigd dat deze jazzy band d match was voor ons feest. Onze overtuiging werd meesterlijk bekroond want zij hebben onze receptie echt wel dat net iets specialere cachet gegeven waar we naar op zoek waren. Bovendien echt subliem hoe zij herkenbare songs in een eigen versie brengen. Wij hebben alleen maar lovende reacties gekregen en zeg nu zelf, zit niet iedere gastvrouw/-heer daar toch niet stiekem een beetje op te wachten ?! Niet onbelangrijk : niet alleen onze gasten maar k wij hebben er met veel plezier van genoten !! Tot slot nog een dikke merci voor de onberispelijke communicatie via Bandzoeker.nl, toppie !!
    Door: Gino Deroo - Nancy Declerck Feestdatum: 15-08-2015

    "Geweldige band! Zeer goede muzikanten die goed aanvoelen hoe ze moeten aansluiten op het publiek met een gevarieerd aanbod."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben deze band geboekt voor onze bruiloft. We zijn zeer blij met deze keuze en bevelen deze band zeker aan! Ze zijn zeer muzikaal en hebben een gevarieerd aanbod. Ze passen hun manier van spelen aan op de sfeer van het feest. Wanneer je van dit genre muziek houdt is deze band een aanrader.
    Door: Suzanne Feestdatum: 18-07-2015

    "Super gezellige en profesionele band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tijdens onze benefiet barbecue op een zonnige vrijdag avond heeft de band Mr J voor de muziek gezorgd. In het begin van de avond was de muziek bedoeld voor achtergrond muziek. Later op avond zou de muziek voor sfeer en gezelligheid moeten zorgen. Mr J heeft dit fantastisch gedaan. Met een goed en gevarieerd muziekaanbod. Er is zelfs volop gedansd op deze gezellige en geslaagde avond. Bedankt Mr J voor jullie fantastisch optreden.
    Door: Hans en Loes Feestdatum: 10-07-2015

    "Mr J is een geweldige band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben op onze bruiloft ontzettend genoten van de band. De muziek paste goed op het feest en ze kregen iedereen de dansvloer op. De band lieten zelfs een paar vrienden meespelen/zingen wat voor een bijzondere avond zorgde. Ik zou Mr J zo weer boeken!
    Door: Irene Pouwels Feestdatum: 30-05-2015