Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Nughter

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Nughter

Flexibel repertoire Enthousiast Gezelligheid
Ontdek de ultieme feestbandervaring met Nughter! Bij Nughter krijg je een band met hart voor jouw feest. Swingend, rockend en verfrissend, Nughter weet keer op keer iedereen op de dansvloer te krijgen!

Met een indrukwekkende staat van dienst van 15 jaar, laten deze enthousiaste dertigers een spoor van geweldige optredens achter zich. Je kunt met een gerust hart de invulling van de avond aan de bandleden overlaten, die beschikken over een veelzijdige setlist vol pop, rock, dance, top 40, disco en Nederlandstalige hits - voor elk wat wils!

Als kers op de taart worden sommige nummers zelfs in medley-vorm gespeeld, zoals de onvergetelijke Elvis Presley of Rock medley. Weet je al welke nummers je absoluut op jouw feest wilt horen? Aarzel niet om deze als een verzoeknummer in te brengen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat, of stuur even een mailtje om de beschikbaarheid van de band te controleren.

Benieuwd naar wat anderen van Nughter vinden? Scroll naar de reviews hier beneden!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

23 reviews

Schrijf review

4.8 / 5

Gemiddelde uit 23 beoordelingen:

Uitstraling

4.7 / 5

Professionaliteit

4.8 / 5

Repertoire

4.9 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.9 / 5

Interactie met publiek

4.8 / 5

"Een dikke aanrader als je compleet uit je dak wilt gaan!"

Door Stefan en Kim Reimert (Feestdatum: 01-09-2023, feestlocatie: Agnietenberg)

5 / 5

De band Nughter heeft onze bruiloft echt compleet gemaakt met een spectaculair einde. We hebben ontzettend genoten en waren niet van de dansvloer te slaan! Het mocht wel uren doorgaan, zo erg drong die energie van jullie bij werkelijk iedereen door. Moe worden was niet mogelijk, maar dansen en meezingen wel! En dat deed op een gegeven moment vrijwel iedereen. Zelfs onder het personeel waren jullie de volgende dag het gesprek van de ochtend omdat ze zo genoten hebben van jullie. Ook van onze gasten hebben we niets anders dan positieve reacties gehoord. De combinatie van een zanger en een zangeres werd heel goed ontvangen: het klonk erg goed samen! Al met al een dikke aanrader dus als je echt uit je dak wilt gaan!!

"Super gaaf feest!"

Door Roy en Vanessa (Feestdatum: 06-05-2023, feestlocatie: Brasserie Park in Leiderdorp)

5 / 5

Nughter speelde voor ons huwelijksfeest en ze waren geweldig. Super leuke band! In de voorbereidingen voor de grote dag hebben we een fijn contact gehad met Nughter. We kregen ook een paar opmerkingen van de gasten dat jullie geweldig waren!

"GE-WEL-DIG"

Door Hanna Broersen (Feestdatum: 17-05-2023, feestlocatie: het Ruyterhuis in Castricum )

5 / 5

Super leuke band! Ik kan het iedereen aanraden! Iedereen heeft de hele avond gedanst!!

"een geweldige liveband!"

Door Marleen Segeren (Feestdatum: 14-05-2022, feestlocatie: Bruiloft Edwin en Marleen )

5 / 5

In de voorbereidingen naar deze avond (die was uitgesteld vanwege corona) hebben we heel fijn contact gehad met de bandleden van Nughter. Net voor het feest nog de laatste puntjes afgestemd, maar dat was eigenlijk niet nodig want we zaten op 1 lijn en alles was goed geregeld. Toen de avond begon moesten onze gasten nog even loskomen, maar dat is de band zeker gelukt. Het was echt een super leuke avond met goede muziek. Dit hebben we achteraf ook van de gasten gehoord. Het was echt een topavond met hele goede muziek door de enthousiaste band! zeker een aanrader.

"Gewoon een super leuk band!"

Door Ricardo en Rosa (Feestdatum: 03-09-2021, feestlocatie: Strand Nulde, Putten)

5 / 5

We hebben een super bruiloft gehad en de ban Nughter maakte het helemaal af. Goede muziek met een super sfeer. Ook fijn dat we konden kijken bij een repetitieavond, na het eerste nummer wisten we eigenlijk al gelijk dat het goed zat. En dit is op het feest ook wel gebleken!

"Geweldig!"

Door Dennis Lamboo (Feestdatum: 06-09-2019, feestlocatie: Waterlust de Kaag )

4.8 / 5

Nughter heeft ons trouwfeest voorzien van geweldige muziek. Het contact vooraf verliep soepel en er werd duidelijk rekening gehouden met onze wensen. We konden onze favoriete nummers kiezen uit een ruim repertoire, en er was zelfs ruimte voor eigen inbreng. De mannen speelde geweldig, en de dame zong fantastisch. Het feest vloog voorbij, maar we hebben genoten. Zoveel complimenten van de gasten over de band, dat moet wel goed zijn. Veel kwaliteit, muziek en professionaliteit voor de prijs. Zeker een aanrader!

"Geweldig"

Door J&S de Vlieger (Feestdatum: 08-06-2019, feestlocatie: Leek)

5 / 5

Nughter is een band die veel enthousiasme uitstraalt en dit over weet te brengen op het publiek! Ze speelden op ons trouwfeest en de dansvloer stond t/m hun laatste noten vol. Ook werd het keyboard ingeruild voor de op de locatie aanwezige piano, heel grappig. Verder is het fijn dat je uit veel verschillende nummers kunt kiezen, die ze vervolgens in hun playlist verwerken. Tenslotte nemen ze vooraf contact op, waarbij er veel ruimte is voor eventuele individuele wensen. Kortom: een swingend en goed op elkaar ingespeelde band die ons trouwfeest geweldig maakte!

"Fantastische avond!"

Door Teun & Alinda (Feestdatum: 18-05-2019, feestlocatie: Meelfabriek Zijlstroom Leiderdorp)

5 / 5

Wij zijn 18 mei getrouwd en Nughter heeft er voor ons een fantistisch feest van gemaakt. We hebben erg goed contact gehad met de band en een leuke playlist samen gesteld. Ze waren erg flexibel en hebben 's middags alles al opgebouwd (tegen een kleine meerprijs). Tijdens de feestavond namen ze het publiek goed mee en iedereen was super enthousiast. We hebben van meerdere mensen gehoord dat ze de band helemaal leuk vonden en ze hen zeker ook zullen boeken voor een feestje. Als we het over zouden moeten doen zullen we zeker Nughter weer boeken. Jullie waren top!

"Je hebt geen drank nodig op je feestje als je Nughter hebt!"

Door Familie Spee (Feestdatum: 29-11-2018, feestlocatie: De Blaauwe Kamer - Wageningen)

5 / 5

Nughter speelde 29 november 2018 op onze bruiloft. Op een luistersessie op locatie in Ouderkerk aan de Amstel werden we al enorm enthousiast over de gezelligheid, maar ook de fantastische manier van spelen. Wat een topband, wat zijn ze lekker op elkaar ingespeeld en al waren we een publiek van twee, ze hadden ons meteen mee. Op de avond zelf was dit alleen nog maar beter. Vanaf de eerste noot die ze speelden werd iedereen de dansvloer op getrokken. De eventuele twijfelaars werden naar binnen gelokt door nummers waar iedereen op los wilde gaan, en de band speelde de avond zo fantastisch bij elkaar dat we geen moment stil hebben gestaan. Persoonlijk hoogtepuntje: zelfs het afsluitende nummer van de DJ werd in oprecht enthousiasme meegezongen en gedanst door de hele band. We voelden ons thuis, volledig overtuigd door de professionele aanpak en de fantastische sfeer die Nughter met zich mee brengt. Met recht kunnen we zeggen: Je hebt geen drank nodig op je feestje als je Nughter hebt!

"Super Band"

Door Barbara (Feestdatum: 20-10-2018, feestlocatie: Boerderij de middenhof in Nieuwegein)

4.8 / 5

Een Fantastische band, met fantastische mensen. Heerlijke avond gehad!

"Top"

Door Beute (Feestdatum: 18-08-2018, feestlocatie: Feest boerderij de Brummerij)

5 / 5

Wat een onwijs enthousiaste, meedenkende mensen. Gezellige groep welke setting van het feest goed aanvoelt en hier op in weet te spelen. Wij hebben Nughter geboekt voor avondfeest op onze bruiloft. Vlotte communicatie per mail en telefoon. Verwachtingen zeer zeker overtroffen. Hebben veel complimenten gehad tijdens en na het feest over het optreden. Complimenten! Wij weten zeker dat wanneer wij weer een band zoeken, wij jullie zullen benaderen!

"topavond gehad met de coverband Nughter"

Door Corine Bolink-Bouwhuis (Feestdatum: 07-07-2018, feestlocatie: Brookfeest (buurttentfeest in Markelo buurtschap Markelosebroek))

4 / 5

Wij hebben zaterdag een superleuke avond gehad . De playlist was goed gekozen. Mooie lichtshow. We zijn uit ons dak gegaan. Er werd lekker gedanst en gefeest op jullie muziek. De band had goede interactie met het publiek. Kortom een topavond tijdens ons Brookfeest het jaarlijkse tentfeest van de buurt in het mooie Maarkel (Markelo)

"Enthousiaste band die van je avond een echt feest weten te maken!"

Door Meta Buitenhuis (Feestdatum: 17-03-2018, feestlocatie: Thedinghsweert)

5 / 5

Voor het feest heel prettig contact. Houden erg veel rekening met je wensen over de muziekkeuze. Tijdens het feest heel goed geluid. Staan als groep heel enthousiast te spelen. Veel complimenten gehad van mijn gasten. Het was TOP!

"Heerlijk feestelijk swingend"

Door Janet Dunning (Feestdatum: 25-01-2018, feestlocatie: Villa Oldenhoff)

4.6 / 5

Zet de sfeer op de juiste moment goed neer. Herkenbare nummers uit verschillende tijden. Heerlijk om op te dansen.

"superleuk feestje"

Door Leo de Mooij (Feestdatum: 23-09-2017, feestlocatie: The Rose, Alkmaar)

4.4 / 5

Na een speurtocht via bandzoeker bij Nughter uitgekomen. Van te voren prettig contact over de mogelijkheden, onzewensen en de playlist. Op de avond zelf een fijne, goed spelende band met prima geluid, licht en leuk gespeelde covers. Contact met de banleden is echt prima en alles is mogelijk. Nughter zet een prima show neer, die niet overheerst. Wat rustiger in het begin en meer los als er gedanst wordt. Ik wilde, mijn eigen band op mijn feestje en was helemaal blij met Nughter!

"Geweldig"

Door Gerrie van Roosmalen (Feestdatum: 01-07-2017, feestlocatie: Nistelrode, Tramstation)

5 / 5

Alles was super, de nummers, het geluid was heel goed, niet te hard en niet te zacht. Ze kregen heel veel mensen op de vloer, het was een super gezellige avond. En een mooie uitstraling hadden jong en enthousiast.

"Super band die doen wat ze beloven"

Door van Roosmalen (Feestdatum: 01-07-2017, feestlocatie: Nistelrode)

5 / 5

We hadden Nughter alleen via bandzoeker gehoord dus we waren zeer benieuwd hoe het zou worden Maar alles wat ze beloofd hadden is uitgekomen het is een super feest geworden . Het geluid was perfect zeer professioneel en niemand heeft oordopjes hoeven te dragen ,want er werd volop gedanst en de mensen die niet dansten konden volop met elkaar praten. Veel vragen gehad waar wij die band vandaan hadden. Dikke Pluim Nughter bedankt.

"Gewoon een hele goeie leuke spontane band!"

Door Paul en Elma (Feestdatum: 23-06-2017, feestlocatie: Koetshuis Krimpen aan de Lek)

5 / 5

Wij waren voor onze bruiloftsfeest op zoek naar een leuk goed bandje die van alles en voornamelijk goeie oude hits speelden. Na een optreden van de band in een cafe te Ouderkerk aan de Amstel gezien te hebben waren wij overtuigd! (Zeker een tip en aanrader om dit te doen mocht je de band eerst zelf wil zien en horen) Contact voor ons huwelijk met onze wensen en playslist verliep super goed! En dan de feestavond, geweldig! Het was de sfeer waar wij naar op zoek waren en hebben van heel veel mensen te horen gekregen hoe leuk de band wel niet was! Kies voor nughter en je heb een geslaagd feestje. Het is gewoon een superleuke en goeie band met een goeie zangeres, interactie met het publiek en zijn gewoon leuke mensen!

"Een aanstekelijke, leuke en enthousiaste band met een breed repetoire"

Door Judith (Feestdatum: 23-06-2017, feestlocatie: Het Koetshuis)

4.2 / 5

Het is een zeer leuke enthousiaste band die de gehele zaal mee krijgt met hun enthousiasme. Ze hebben een gevarieerd repetoire met klassieke rockhits en huidige hits. Ook het contact met de band was zeer positief. Van te voren vroegen ze of ze nog ergens rekening mee moesten houden. Als er wat wijzigde gedurende de avond was dat ook geen probleem. Dit kon zelfs tussen de sets door.

"Feestelijk enthousiasme!"

Door Nico (Feestdatum: 10-06-2017, feestlocatie: Voetbalvereniging DVOV Velp)

5 / 5

Wat hebben jullie gezorgd voor een fantastisch feest! Jullie enthousiasme werkte zeer aanstekelijk! De voetjes gingen van de vloer en dat gebeurd niet vaak op onze feestjes. Jullie kregen het voor elkaar! Jullie repertoire is gevarieerd waardoor jullie aansluiting vinden bij jong en oud. Jullie bijdrage aan ons goede doel was echt de kers op de taart! Dat zegt veel over wat jullie belangrijk vinden. Nogmaals dank voor jullie fantastisch muzikale bijdrage aan ons gave feest!

"Een goede enthousiaste band"

Door Bas Kaptein (Feestdatum: 10-06-2017, feestlocatie: Voetbalvereniging DVOV)

5 / 5

Een goede gezellige band die verschillende nummers speelt. Ook de interactie met het publiek was super. Ik wil ze dan ook van harte aanbevelen U zult er geen spijt van hebben.

"goed verzorgd stuk muziek"

Door John hennekes (Feestdatum: 10-06-2017, feestlocatie: dvov velp)

4.4 / 5

Heden deze band bij ons 85 jarig bestaan van dvov. Verzorgd stuk muziek met interactie met aanwezige publiek. Geslaagd feest mede Door hun muziek. Hoop ze gauw weer eens te mogen zien spelen!

"Nughter zorgde voor groot feest en kreeg iedereen aan het dansen"

Door Gido Andriessen (Feestdatum: 11-03-2017, feestlocatie: Café de Vrije Handel)

4.6 / 5

Vanuit de Vrije Handel hebben wij de band Nughter al meerdere keren geboekt. Door hun sets/genre trekken zij al snel alle mensen de dansvloer op. Daarnaast volgt hun eigen publiek altijd trouw, ideaal voor in het café!


Repertoire

ABBA - Does your mother know

ACDC - Highway to hell

Adele - Rolling in the deep

Amy Winehouse - Valerie

Anastacia - I'm outta love

André Hazes - Bloed, zweet en tranen

Anouk - Girl

Anouk - Nobody's wife

Anouk - Sacrifice

Avicii - Addicted to you

Blondie - One way or another

Bobby Hepp - Sunny

Bruno Mars - Uptown funk

Bryan Adams - Summer of '69

Caro Emerald - A night like this

CCR - Bad moon rising

Chubby Checker - Let's twist again

De Dijk - Ik kan het niet alleen

Dolly Parton - 9 to 5

Dre Hazes - Leef

Ed Sheeran - Perfect

Fleetwood Mac - Don't stop

George Michael - Faith

Gloria Gaynor - I will survive

Guus Meeuwis - Het is een nacht

Guus Meeuwis - Proosten

Hanson - MMMBop

Jamai - Step right up

James Bay - Hold back the river

Jamie Lidell - Another day

Jason Mraz - I'm yours

John Mayer - Waiting on the world to change

Jon Bon Jovi - You give love a bad name

Journey - Don't stop believing

Katrina And The Waves - Walking on sunshine

Kid Rock - All summer long

Kings Of Leon - Use somebody

Krezip - I would stay

Krezip - Lost without you

KT Tunstall - Black horse and the cherry tree

LaBelle - Lady marmalade

Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow

Las Ketchup - The ketchup song

Lee Towers - You'll never walk alone

Los Bobos - La bamba

Maroon 5 - Moves like jagger

Mash Montreal - Prayer in high C

Meghan Trainor - All about that bass

Melissa Etheridge - Like the way I do

Neil Diamond - Sweet caroline

Nielson - Sexy als ik dans

Nirvana - Smells like teen spirit

Nughter - Happy hardcore medley

Nughter - Rock medley

Paolo Nutini - New shoes

Peter Koelewijn - Kom van dat dak af

Queen - Don't stop me now

Queen - We will rock you

Racoon - No mercy

Robbie Williams - Angels

Robbie Williams - Let me entertain you

Shocking Blue - Venus

Status Quo - Rockin' all over the world

Stevie Wonder - I wish

Survivor - Eye of the tiger

The Beatles - Hey jude

The Corrs - Radio

The Dandy Warhols - Bohemian like you

The Doobie Brothers - Listen to the music

The Doobie Brothers - Long train running

The Jackson 5 - Blame it on the boogie

The Pointer Sisters - I'm so excited

The Rolling Stones - Sympathy for the devil

The Scene - Blauw

The Scene - Iedereen is van de wereld

The Scissor Sisters - I don't feel like dancing

The Trammps - Disco inferno

Tina Turner - Proud mary

Tina Turner - Simply the best

Tom Jones - Sex bomb

Toto - Hold the Line

Van Dik Hout - Stil in mij

Van Halen - Jump

VOF De kunst - Suzanne

Walk The Moon - Shut up and dance


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Acoustic Express Acoustic Express

Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een brede muzikale database weet Acoustic Express op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren. Het fundament van dit duo staat als een huis, gevormd door tweestemmige zang met gitaar. Met een minimale bezetting weten ze een volle sound te ...

€ 1245

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
ReMixx ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynami...

€ 1695

|

3

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Nughter.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Nughter.

(23) |

€ 1950

|

6

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen