R and R

va. €900

R and ROver R and R

Flexibel Feestelijk Non-stop

DJ and Roxanne biedt een allround DJ die de avond lekker aan elkaar draait met alle bekende hits van vroeger en nu.

Een avond vol herkenbare danceclassics, foute hits, de top nummers van nu of juist die latin hit van dit moment. Alles komt aan bod. Hierdoor is de dansvloer de hele avond gegarandeerd gevuld en komt ieders favoriete dansnummer voorbij.

De DJ wordt hierin versterkt door een geweldige geluidsinstallatie die wordt bediend door een geluids/lichttechnicus. Hierbij mag een luxe DJ-Booth natuurlijk niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl is de show altijd voorzien van een ruim aanbod aan lichteffecten die worden bediend door de licht/geluidstechnicus.Om de avond helemaal compleet te maken zal zangeres Roxanne een fantastisch optreden verzorgen.

In een wervelende show van 1 uur zal zij de allerbeste hits van nu en al even geleden de revu laten passeren. Roxanne weet er door haar lange podiumervaring altijd weer een feestje van te maken waarbij de publieksinteractie hoog is en meezingen is gewenst!

Roxanne is als de gelegenheid erom vraagt ook in te huren voor 3 optredens van 30 minuten in plaats van 1 show van een uur.Het optreden van Roxanne kan ook worden versterkt met een geweldige saxofonist.Heeft u ook al nagedacht over het inhuren van de eigentijdse ledwall?

Met deze muur waarop lichteffecten en visuals kunnen worden geprojecteerd maak je het feestje echt helemaal af! DJ and Roxanne, voor een avond vol herkenbare hits met een super live performance!


Video


Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor R and R, wees de eerste!

Schrijf review

RepertoireEen feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van R and R.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy