Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

R and R

Geverifieerde artiest

€ 900

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over R and R

Flexibel Feestelijk Non-stop

DJ and Roxanne biedt een allround DJ die de avond lekker aan elkaar draait met alle bekende hits van vroeger en nu.

Een avond vol herkenbare danceclassics, foute hits, de top nummers van nu of juist die latin hit van dit moment. Alles komt aan bod. Hierdoor is de dansvloer de hele avond gegarandeerd gevuld en komt ieders favoriete dansnummer voorbij.

De DJ wordt hierin versterkt door een geweldige geluidsinstallatie die wordt bediend door een geluids/lichttechnicus. Hierbij mag een luxe DJ-Booth natuurlijk niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl is de show altijd voorzien van een ruim aanbod aan lichteffecten die worden bediend door de licht/geluidstechnicus.Om de avond helemaal compleet te maken zal zangeres Roxanne een fantastisch optreden verzorgen.

In een wervelende show van 1 uur zal zij de allerbeste hits van nu en al even geleden de revu laten passeren. Roxanne weet er door haar lange podiumervaring altijd weer een feestje van te maken waarbij de publieksinteractie hoog is en meezingen is gewenst!

Roxanne is als de gelegenheid erom vraagt ook in te huren voor 3 optredens van 30 minuten in plaats van 1 show van een uur.Het optreden van Roxanne kan ook worden versterkt met een geweldige saxofonist.Heeft u ook al nagedacht over het inhuren van de eigentijdse ledwall?

Met deze muur waarop lichteffecten en visuals kunnen worden geprojecteerd maak je het feestje echt helemaal af! DJ and Roxanne, voor een avond vol herkenbare hits met een super live performance!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van R and R.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van R and R.

€ 900

|

2

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 49 beoordelingen