ReMixx reviews


100%

Beveelt dit aan

9.3

Gemiddeld

34 reviews

3 Bandleden

va. €1000



"GEWELDIG!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
We hebben een super gezellig feest gehad. Zeker dankzij de band Remixx. Sympathieke bandleden die de sfeer goed aanvoelen. Voor elke leeftijd maakten ze muziek.
  • enthousiast
  • prima
  • prima
  • heel goed
  • goed
  • heel goed
    Door: Tonny en Marja Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Grotenhuisweg 7

    "Het was geweldig."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Mede dankzij remixx hebben we een onvergetelijke avond gehad. Ook van de gasten hebben we niets dan complimenten ontvangen.
    Door: Bennink Feestdatum: 08-07-2017 Feestlocatie: Overloon

    "Geweldig!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Superfeest gehad! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan, door het enthousiasme van Remixx! Ze spelen lang door, weinig pauzes! Super!!
  • Hun enthousiasme om mensen op de vloer te krijgen
  • Geen idee??
  • Hun repertoire en zang!!
  • Vriendelijkheid naar iedereen toe
    Door: Fam. v. Erp Feestdatum: 27-05-2017 Feestlocatie: Den Driehoek

    "Top feest"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben enorm genoten van ons feest mede door de geweldige muziek van jullie.
  • Feestelijke sfeer
  • Verzoeknummers
  • Voelt de sfeer goed aan
  • Krijgt feest goed op gang
    Door: Wim en Ria Dolman Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Zaal de Groot de Vecht Terwolde

    "Topavond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Net als vorig jaar een goed en gevarieerd optreden. Prima zang en muziekkwaliteit
  • Het aanvoelen van het publiek
  • Goed overleg
    Door: Manon Van Schoonhoven Feestdatum: 28-01-2017 Feestlocatie: De middenstip

    "Geweldige sfeer"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band is erg vriendelijk, gezellig en meegaand in de wensen van de gasten. Voelen vrij snel aan wanneer er iets meer gas mag komen in de muziek.
  • Mooie stemmen
  • Iets meer muziekwensen afstemmen
  • Breed repertoire
  • contact met opdrachtgever
    Door: Hilboezen Feestdatum: 10-12-2016 Feestlocatie: Partycentrum klein oever

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Geweldige avond gehad.weet het publiek mee te krijgen. Mooie dans muziek
  • Muzikaal, kunnen overal op in spelen
  • Zeer goed
  • Goed
    Door: Teun en Ria Oosterbroek Feestdatum: 09-12-2016 Feestlocatie: Vossenberg Epe

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Cindy, Joost en Erwin. Jullie gaven ons een onvergetelijk 40 jarig huwelijksfeest. We kregen alleen maar positieve reacties, van zowel jong als oud. We kunnen iedereen deze band aanraden. Ze beschikken over een breed repertoire en voelen het publiek goed aan. ReMixx, nogmaals bedankt. Liefs Bert en Ina.
  • Speelde goed in op het publiek
  • Breed repetoire
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
    Door: Ina en Bert Feestdatum: 25-11-2016 Feestlocatie: Gasterij De Kruidentuin te Marienheem

    "Fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Echt...wat hebben wij genoten van ons 12.5 jarig huwelijk...een geweldige band die de sfeer wel weet te brengen dansvloer hele avond bezet! Een top feestje mede mogelijk gemaakt door deze top band!! Super bedankt
  • Aanvoelen van het publiek
  • Weet ik echt niet
    Door: Nap Feestdatum: 12-11-2016 Feestlocatie: Floor Lunteren

    "super"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Gezellige, leuke avond geheel in lijn der verwachtingen Mooi om te zien hoe zij inspelen op de wensen van het publiek Nogmaals een super avond
  • gezelligheid
  • interactie
  • repetoire
    Door: J.W. de Vreugd Feestdatum: 05-11-2016 Feestlocatie: Villa Westend

    "geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Vanaf de eerste klanken stonden de gasten op de dansvloer. Remixx kreeg het voor elkaar om deze situatie de gehele avond vast te houden. Het enthousiasme van de zangeres Cindy was aanstekelijk. De afgesproken pauzes werd Remixx "vergeten" om zo vol door te gaan tot de laatste klanken rond 01.00 uur. Wat een feest!!! Toen ik de band wilde bedanken kreeg ik als antwoord dat wij werden bedankt voor zo'n een mooie feestavond. Ze hadden genoten. Nou dat straalden ze ook uit. Een onvergetelijke ervaring.
  • enthousiasme
  • niets. gewoon zo lekker doorgaan.
  • muzikaal, goed zang.
  • veelzijdig repertoir. klant vriendelijk.
    Door: E. de Vos Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Het wapen van Zoetermeer

    "Wat een top band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een top band. De bruiloft is zeker geslaagd mede door deze band. Heel brede muziekkeuze. Bedankt voor de gezellige avond. Liefs mark en lia
  • Heel brede muziekkeuze
    Door: Mark en Lia Feestdatum: 22-07-2016 Feestlocatie: Bruiloft

    "Remixx is een uitstekende band die een feest weet te maken"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Remixx weet een feest echt tot een feest te maken, met de ervaring en het uitgebreide repertoire is bij hen alles mogelijk en zij zijn zeer flexibel met de opbouw en wensen van ons. 5 jaar geleden hadden wij hen al een keer eerder geboekt en ook dit keer zeker voor herhaling vatbaar.
  • Repertoire/Zang
  • Dat het feest wel 10 uur mag duren :)
  • Feestmakers
  • Flexibeliteit
    Door: Carsten Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Amsterdam

    "geweldige, leuke, spontante band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Remixx kwam om 18.45 de zaal binnen na een kort babbeltje en felicitatie gingen ze de spullen alvast klaarzetten.De zangeres gaf onze jongste zoon die een beperking heeft ff 1 op 1 aandacht met de gitaar.Onze jongen vond het prachtig en het was erg leuk om te zien .Om 20.00 begonnen ze te spelen.De variatie was enorm qua muziekstylen echt prachtig! Ook spelen ze heel goed in op het publiek en ze zijn erg spontaan. Na een hele lange sessie nemen ze een korte pauze en gaan da dan snel wel door .Over de hele avond van 20.00uur tot 0.30 hadden ze maar 2 hele korte pauzes. Onze gasten konden dat erg waarderen.Ze spelen heel veel genres en het gaat niet te hard. Kortom wij waren ze blij met deze band en niet alleen om de muziek maar ook als mens het enthousiasme spat eraf!
  • enthousiasme en korte pauzes
  • alles goed voor elkaar
  • erg goede band voor betaalbare prijs
    Door: Bruidspaar Hiddink Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: zalencentrum de Radstake

    "Een geweldig feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een leuke spontane band die er een geweldige avond van gemaakt heeft. Betrekken je als bruidspaar en als gasten regelmatig erbij. Was een super avond, veel complimenten gehad.
  • Open, interactie met de gasten
    Door: Eddy en Johanna Feestdatum: 16-09-2016 Feestlocatie: kasteelboerderij Openluchtmuseum Arnhem

    "geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    super bant kregen mensen op de vloer die normal niet dansen, spelen goed in op wat het publiek wil. betrekken het bruidspaar er leuk bij zonder dat het dwingend overkomt en je je ongemakkelijk voelt.
  • kregen mensen op de vloer die normal niet dansen
  • nvt
  • geen omkijken naar gehad
  • nvt
  • waar voor je geld
  • nvt
    Door: joosten Feestdatum: 26-08-2016 Feestlocatie: view almere

    "wat een kanl avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    een zeer goede band met een goed ervaren team. hebben de gehele avond gespeeld en de gasten hebben genoten. vanaf de eerste nood stond de dansvloer vol. de band is professioneel en de uitstraling en uitrusting is top
  • geheel op en top
  • niks alles is oke
    Door: paul Feestdatum: 27-08-2016 Feestlocatie: Amsterdam

    "Grandioos"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een band uit Limburg die komt spelen in Friesland is 1 groot feest van het begin tot het einde. Goede muziek, prachtige stemmen en ze kunnen feest vieren en het feest vasthouden. Een top band met 3 prachtige mensen!!!!
  • Prijs kwaliteit is uitstekend
  • kan niks negatiefs bedenken
  • ze kunnen en willen alles wel spelen
  • geen
  • constant contact met de mensen op de dansvloer
  • geen minpunten
    Door: Trudy Bijland Feestdatum: 21-05-2016 Feestlocatie: Leeuwarden

    "het was een top feest"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    hele avond heeft de dansvloer vol gestaan
  • ze hebben er een gezellige avond van gemaakt
  • geen
  • Door: Vlastuin Feestdatum: 04-05-2016 Feestlocatie: De Mof

    "Super!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een mega avond met een mega gezellige band. Jullie hebben ons mooiste dag super afgesloten. We kijken met enige regelmaat terug naar de filmpjes. Iedergeval bedankt voor het Mooie feestje. Groetjes Paul en Jet.
  • Heel
  • Geen
  • Heel
  • Geen
  • Veel
  • Geen
    Door: Paul en Jet Feestdatum: 28-04-2016 Feestlocatie: Centraal ketelhuis

    "top!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een goeie band! De dansvloer was de hele avond vol. Wij hebben echt een geweldig feest gehad.
  • Was gewoon top!
  • Kunnen niet wat bedenken
  • Was gewoon top!
  • Kunnen niet wat bedenken
    Door: Marije Tijans Feestdatum: 22-04-2016 Feestlocatie: Ensink Weerselo

    "GRANDIOOS"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een top feest, super band en Cindy wat een dijk van een stem heb jij zeg! Jullie hebben ons en onze gasten meer dan vermaakt. Leuk hoe jullie inspeelde op de gasten en de dansvloer steeds vol wisten te krijgen! Fantastisch
  • Goed geluid
  • Dat t alweer voorbij is haha
  • Interactie
  • Vriendelijk
    Door: Tim en Samantha Fransen Feestdatum: 16-04-2016 Feestlocatie: Groot Kievitsdal Baarn

    "geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben een geweldig leuk feest gehad en waren heel erg tevreden over ReMixx We kregen veel positieve reacties tijdens het feest over de muziek en wij vonden hun helemaal top. Super band!!
  • Kunnen het feest goed op gang krijgen en betrekken de mensen er goed bij
  • er zijn geen minpunten voor ons
  • vriendelijke mensen
  • geen minpunten
    Door: Oonk Feestdatum: 25-03-2016 Feestlocatie: The Gallery

    "Band voelde het feest prima aan. Geslaagd feest"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Prima band, gezellige en makkelijke mensen. Konden prima inspelen op de behoefte en voelden het feest goed aan. We hebben een optie voor volgend jaar op zaterdag 28-01-2017 genomen.
    Door: Manon van Schoonhoven-Coenmans Feestdatum: 30-01-2016 Feestlocatie: De Middenstip

    "Geweldig feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Dankzij ReMixx hebben we een geweldig feest gehad ter afsluiting van onze bruiloft. Mensen die we nog nooit op een dansvloer hebben gezien zagen we de hele avond uit hun dak gaan! De ene collega die niet kon komen kwam de volgende week naar me toe met de woorden "Ik hoor dat ik een geweldig feest heb gemist". Een beter compliment kan je niet krijgen volgens mij!
  • spelen zo'n beetje alles
  • voelen het publiek goed aan
  • "Schouders eronder" mentaliteit
    Door: Syb&Es Feestdatum: 08-01-2016 Feestlocatie: Kasteel Duurstede

    "TopTopTopTopTop"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het was in 1 woord Top! Het was echt een feest met ReMixx. Wat een geweldige avond, wat een enthousiasme. We hebben alleen maar fijne reacties gehoord en iedereen had volgens mij zere voeten van het dansen (en een zere keel van het meezingen).
    Door: Xander en Diane Feestdatum: 21-11-2015 Feestlocatie: De Korenmolen Eerbeek

    "FANTASTISCH. Mede dankzij deze band is ons feest super geslaagd."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Remixx (Cindy, Joost en Erwin) jullie hebben ons feest muzikaal enorm doen slagen. Geweldig zoals jullie voor iedereen (zeer) jong en oud) muziek maakten. Heel veelzijdig en op een zeer enthousiaste wijze. Iedereen was vol lof over jullie en vroegen...hoe kom je aan deze band. Nogmaals enorm bedankt en voor wie een geslaagd feest wil............REMIXX !!!
    Door: Gert en Gerry Stegeman Feestdatum: 31-10-2015 Feestlocatie: De Vossenberg - Epe/Wissel

    "grote klasse"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    zeer goede band, weet een avond geheel naar een ieders zin te maken, zij hebben dan ook van deze avond een compleet feest gemaakt
    Door: Rinus de Jong Feestdatum: 24-10-2015 Feestlocatie: Zeddam

    "energievol en met passie gespeeld. Sfeer zat er meteen goed in."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het was een super avond en dit kwam mede door Remixx. Band wist goed in te spelen op de muziek genre wat wij leuk vonden. Vanaf het begin zat de sfeer er goed in en was de dansvloer gevuld.Veel positieve reactie gekregen van familieleden en vrienden over de band. Zoek je een band die jullie een geweldige avond bezorgd. Kies dan voor Remixx.
    Door: Judith en Michal Feestdatum: 18-09-2015

    "Geweldig, gezellig en enthousiast. Heerlijk gedanst!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het was een perfecte avond waarbij de dansvloer geen moment niet bezet was. Ze hebben een leuk repetoire wat iedereen aanspreekt. Met ons als het bruidspaar hebben ze goed overlegd over de openingsdans. We hebben een geweldig feest gehad om onze bruiloft mee af te sluiten!
    Door: T NIjhof Feestdatum: 03-09-2015

    "Het was een leuke band met veel variatie"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    deze band heeft aan onze verwachtingen voldaan,voor elk soort publiek wat van jong tot oud,de dansvloer was constant bezet,en mijn tante van 87 vond de band geweldig en heeft zelfs ook nog even op de dansvloer gestaan om te dansen,heel spontane band
    Door: peter knijn Feestdatum: 28-08-2015

    "top"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    was een top feest met remix iedereen vond het top zouden zoweer hetzelfde doen
    Door: jos marianne van lanen Feestdatum: 09-05-2015

    "fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    goede gevarieerde muziek voor iedereen zat er wel iets bij. Ook muziek van deze tijd. ook voor kleine kinderen kort om fantastisch
    Door: van schaik Feestdatum: 19-06-2015