Spotted reviews


100%

Beveelt dit aan

9.8

Gemiddeld

16 reviews

7 Bandleden

va. €2245



"Super band die precies wist wat voor soort muziek wij wilden horen."

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Goede afwisseling tussen internationale covers en Nederlandse liedjes, vakkundige zangers die ook een mooie interactie hadden met de gasten. In het algemeen werd goede muziek gespeeld. Wij hebben veel complimenten gekregen van de gasten over hun optreden.
  • Zeer levendige zanger en zangeres
  • geen opmerkingen
  • bandleden zijn sympatiek en benaderbaar
    Door: Dumoulin Feestdatum: 14-04-2018 Feestlocatie: Paviljoen De Witte Scheveningen

    "Fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band ( en locatie) was fantastisch. Speelde het dak eraf!
  • zang
  • niets
  • performance
    Door: Ilse Feestdatum: 31-03-2018 Feestlocatie: Tolhuis in Amsterdam

    "Heel de avond één groot feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Met dank aan Spotted was ons bruiloftsfeest van de eerste tot de laatste minuut één groot feest. Ze voelde het publiek goed aan met leuke en gevarieerde nummers. Ook verliep het contact met spotted voorafgaand aan het feest erg prettig.
  • Leuk repetoir
  • Contrast met pauzemuziek erg groot
  • Feeling met publiek
  • Contact voorafgaand aan feest
    Door: Wieke en Elise Feestdatum: 17-03-2018 Feestlocatie: The Boathhouse Kralingen

    "Simpelweg een feestje!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Spotted was echt een super leuke band! Zeer professioneel en prettig om mee te werken. Een heerlijk funky band, met interessante arrangementen op bestaande hits. Vocaal ook heel sterk, met name de zangeres. Ze maken er met elkaar een feestje van, waardoor het in de zaal ook los komt!
  • Lekkere muziek
  • Kan niks bedenken!
  • Super professioneel
  • Je hebt er echt geen werk aan
    Door: Loes van der Laan Feestdatum: 14-12-2017 Feestlocatie: Purmerend

    "Feestje!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Spotted heeft opgetreden op onze bruiloft en we waren zeer tevreden! Goed en prettig contact voorafgaand aan het optreden, en de mogelijkheid om mee te denken voor de openingsdans. Ook via de band de geluidsman voor overdag aanwezig geweest, heel professioneel. Uitgebreid repertoire, inclusief een verzoeknummer. Zelfs een van de gasten mocht nog een nummer meezingen, erg leuk! Lange speelsets, met een duidelijke opbouw. Zeker eind van de avond ging het goed los op de dansvloer, maar ook daarvoor wisten ze iedereen aan het dansen te krijgen. Veel ervaring, sluiten aan op de doelgroep. Zeker een aanrader!
  • Lange speelsets, veel afwisseling in nummers
  • Wellicht iets meer interactie met het publiek
  • Enthousiast
    Door: Barbara Feestdatum: 08-09-2017 Feestlocatie: Sociteit De Maas

    "Fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Jullie hebben ons trouwfeest compleet gemaakt, wat een fantastische band zijn jullie. De hele avond stond de dansvloer vol, onze gasten waren vol lof over jullie!
    Door: Laura en Wesley Disnsbah Feestdatum: 01-07-2017 Feestlocatie: Mereveld

    "Wat een fantastischellende band!knap hoe jullie iedereen op de dansvloer krijgen."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een muzikaaltalent in deze band! Het plezier straalt er van af! Alleen maar positieve reacties gehad van de gasten op ons feest. Echt een aanrader! Dankjullie wel voor deze fantastische avond.
    Door: anita en marco Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Wevershoeve rijsoord

    "Buitengewoon goed, super repitoir!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Leuke band, leuke muziek! Super goed! Kan gewoon niet beter! Heerlijke sfeer en top repitoir! Het was echt een feest!!
  • Performance
  • Aanpassingsvermogen
    Door: Martijn en Odette van de Ven Feestdatum: 30-06-2017 Feestlocatie: Centraal Ketelhuis

    "Top feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Top feest neergezet. Band was op de juiste manier aanwezig en wist met de juiste liedjes een goed feest op te bouwen. We hebben de keuze voor liedjes volledig vrij gelaten. Goed contact voorafgaand en leuk meegedacht over het liedje voor de openingsdans.
  • Sfeer maken
  • Kwaliteit van zang
  • Enthousiast
    Door: Weggen Feestdatum: 16-09-2016 Feestlocatie: Kameryck

    "Zeer enthousiaste feestband die alle voetjes van de vloer kreeg!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ideale (bruilofts)feestband met zeer enthousiaste uitstraling, een gevarieerd repertoire die alle voetjes van de vloer kreeg!
  • Zeer enthousiaste uitstraling
  • Gevarieerd repertoire
  • Leuke samenstelling (sax!)
    Door: Kops Feestdatum: 24-09-2016 Feestlocatie: Kasteel Kerckebosch, Zeist

    "Super leuke en enthousiaste groep muzikanten!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Spotted heeft gespeeld op ons trouwfeest en ze waren super! Hele leuke band, erg goede en gezellige muzikanten die er echt een feestje van maken. Wij en onze gasten hebben genoten ;-)
    Door: Alida en Maarten Feestdatum: 03-09-2016 Feestlocatie: Trouwfeest boomgaard Zwolle

    "Geweldig dak ging eraf!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij zijn op 20 mei getrouwd in Amersfoort. Wij hebben Spotted destijds uitgekozen nadat we in utrecht op de oefenlocatie konden langskomen. Wij vonden het erg gezellig, ijs was snel gebroken desondanks de intimiteit (als enig koppeltje desbetreffende avond). Nadat ze gingen spelen was de ''vibe'' al snel gevonden! Deze band is bijzonder goed op elkaar ingespeeld, kennen elkaar goed, voelen feilloos aan wat mensen leuk vinden en waardoor de voetjes van de vloer gaan. Wij voelden ons vrijwel direct verbonden met deze ontzettende karaktervolle bandleden én met de zangeres die geweldig zuiver en helder kan zingen. Tijdens het feest op onze bruiloft is vanaf het 1e tot aan het laatste moment door iedereen gedanst en het dak ging er werkelijk vanaf! Wij hebben ontzettend genoten en willen deze band dan ook aan iedereen aanraden! Tijdens de avond zelf zijn we meermalen aangesproken waar we deze band wel niet hadden gevonden!
  • Sfeer maken
  • Nog breder repetoire
  • Uitstraling
  • Zang en kwaliteit muziek
    Door: Rutger Feestdatum: 20-05-2016 Feestlocatie: Dutch Amersfooft

    "Geweldig!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hadden jullie als band geboekt voor onze bruiloft op 13 mei 2016. Vooraf konden we uitgebreid aan geven wat onze wensen waren en eigenlijk was niets te gek voor jullie. Ons feest was een groot succes! Wij hebben genoten en onze gasten waren direct fan van jullie!
  • Verzorgd en netjes/feestelijk gekleed
  • Goede communicatie en veel is mogelijk
  • Goede feeling voor publiek
    Door: Danielle & Henk Feestdatum: 13-05-2016 Feestlocatie: Bar brasserie joris Ijsselstein

    "Geweldige band, een groot feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Op 1 juli waren jullie onze band op ons huwelijksfeest. Vanaf de eerste ontmoeting was er direct een klik. We hebben meerdere keren contact gehad om e.e.a. door te spreken en niets was jullie te gek. Op de avond zelf was het n groot feest. Perfecte opbouw van de avond, goede mix van nummers en iedereen was de hele tijd aan het dansen ondanks dat het best warm was binnen. Jullie stralen zelf ook feest uit met elkaar en dat merk je. Ook jullie hulp en samenwerking met onze openingsdans was perfect want dat vonden we toch wel spannend. We hebben heel veel complimenten ontvangen van onze gasten. We zullen jullie zeker boeken bij een volgend feestje, dus tot over 12,5 jaar?!
    Door: Joost en Marloes Feestdatum: 01-07-2016 Feestlocatie: Gouda

    "te gekke band die ons feest maakte zoals we het wilden, en zelfs meer dan dat!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een geweldige avond hebben we gehad op ons 12,5 huwelijksfeest. Band had alles tot in de puntjes voorbereid en zelfs een zelfs ons openingsnummer van onze bruiloft 12,5 jaar geleden als verassing via mijn broer perfect ingestudeerd. Leuke mix van oude en nieuwe hits. Fijn ook dat ze ruim de tijd namen alles van te voren met ons door te nemen, niets was te veel. Wij raden ze aan iedereen aan!
    Door: Wellema Jos en Marcelle Feestdatum: 03-06-2016 Feestlocatie: Haarlem