Tiny Ann reviews


100%

Beveelt dit aan

9.5

Gemiddeld

43 reviews

4 Bandleden

va. €1300



"Heerlijke band met een mooi opgeboiwde set"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Tiny ann speelde op onze bruiloft. Een avond met een rustige start en een spetterend slot. Vele complimenten van de feestgasten ontvangen.
  • Strak
  • Altijd nog iets langer spelen :-)
  • Vocals
  • Rocksound
    Door: Hidde en Isabel Feestdatum: 30-09-2017 Feestlocatie: Vlaardingen

    "Super leuke band!!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Super goede leuke gezellige band! Geen kapsones.Hebben erbij ons 25 jarig huwelijksfeest en Abrahamfeest voor gezorgd dat het een topfeestje werd. Hadden er ook nog een rockzanger bij ook super vent met een hele goede stem!! Dankjulliewel, Remko en Anja
    Door: Remko en Anja Linthorst Feestdatum: 29-09-2017 Feestlocatie: De Jaargetijden

    "Wat een goeie band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ze kregen iedereen de dansvloer op en speelden goed in op het publiek!
  • interactie met publiek
  • goede stem
  • top band!
    Door: NKC Camperfestival Feestdatum: 09-09-2017 Feestlocatie: Camping de Distel Zeewolde

    "Fantastisch!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Kennis gemaakt met Tiny Ann in Arnhem tijdens de kijkmiddag, toen al speelden ze te gek!! Wij waren meteen verkocht en hebben diezelfde avond Tiny Ann geboekt voor onze bruiloft. Op onze bruiloft was het een groot feest! De sfeer zat er gelijk goed in, iedereen danste mee met de te gekke nummers! Het repertoire is heel divers! Wij hadden een lijst doorgegeven met nummers die wij te gek vonden, en de cover van de guano apes - open your eyes was echt een knaller!!! Tiny Ann, super bedankt voor het geweldige feest!!
  • Uitstraling
  • Live optredens
  • Flexibiliteit & communicatie
    Door: Rixt Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Meer van lenten, Terherne

    "Geweldig!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Gisteren heb ik kennis mogen maken met Tiny Ann, en ik was zodanig onder de indruk dat ik besloot een review te schrijven. De band heeft gezorgd voor een geweldige feestsfeer! Hun repertoire is heel divers en daarom ook erg verassend. Ze sluiten goed aan bij het publiek en zetten een super sterk en strak optreden neer. De stem van de zangeres heeft indruk gemaakt, ze zingt zoveel verschillende soorten liedjes loepzuiver en verbazingwekkend krachtig! Ik zou deze band zeker aanraden voor een feestje!
  • Stem zangeres
  • Diversiteit liedjes
    Door: Marloes Feestdatum: 14-07-2017 Feestlocatie: Vlugtenburg, 's gravenzande

    "Een geweldige band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ik was ceremoniemeester op een bruiloft waar Tiny Ann in de avond speelde. De band heeft een fijne uitstraling en Isira een fantastische stem. Ze werkten niet standaard covers af maar brachten echt wat extra's. Het repertoire was afwisselend en paste goed bij de avond. Het bruidspaar had een aantal verzoeknummers die ze erg goed speelden, (en een geweldige cover van de guano apes - open your eyes). Tiny Ann heeft er een fantastisch feest van gemaakt. Tijdens de avond moesten we afwijken van het programma zoals we die hadden bedacht. Tiny Ann was daar heel flexibel in, dacht goed mee en zorgden ervoor dat het bruidspaar een onvergetelijke avond heeft gehad. Een absolute aanrader.
  • Live optreden
  • Uitstraling
  • Flexibiliteit en samenwerking
    Door: Bob Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Meer van Lenten, Terherne

    "Awesome!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Voor het eerst kennisgemaakt met Tiny Ann op een bruiloft en wat een ervaring was dat! We hebben enorm genoten! Hoe de bandleden elkaar naadloos aanvoelen en zelf ook genieten tijdens het optreden, zorgt echt voor een geweldige sfeer! Wil je een goed feestje waarbij het dak eraf gaat? Ga voor Tiny Ann!
  • Uitgebreide repertoire
  • Zang / de gehele band
  • Inspelen op het publiek
    Door: Aylin Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Restaurant Meer van Lenten

    "Geweldig, niet de standaard coverliedjes."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann is een unieke coverband. Ze spelen leuke en bekende covers, maar niet de standaard liedjes die de meeste coverbands spelen. Een aanrader dus!
  • Orgineel repertoire
  • Geweldige stem
    Door: Jens Hegger Feestdatum: 01-07-2017 Feestlocatie: Feesttent sportpark de Vilgaard

    "Wat een energie!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Super band! Goede communicatie. Songs zijn gevarieerd en voor ieder wat wils! Er zijn wat voetjes van de vloer gegaan. Tiny Ann heeft een superfeest gemaakt van onze bruiloft! Nogmaals dank
  • Energie
  • Interactie
  • Super goede zang!
    Door: Susanne van Kilsdonk Feestdatum: 24-06-2017 Feestlocatie: Lithoijen

    "Fantastisch!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann heeft op onze bruiloft super gespeeld! Het was een geweldig feest, gevarieerde nummers, en iedereen stond de hele avond te dansen. De sfeer was top en we raden ze voor ieder feestje aan!
  • Live optreden / goede zang + band
  • Sfeer
  • Uitgebreide repertoire
    Door: Mark en Anne Feestdatum: 23-06-2017 Feestlocatie: Heerenhuys Geldrop

    "Super toffe band! Mooie avond gehad!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hadden na een toch wat emotionele ceremonie en verdere bruiloftsdag zin in een goed feestje om de dag af te sluiten. En dat is gelukt! De band speelt live super goed, zowel instrumentaal als qua zang. Wat begon als een prima feestje met zowel feestelijke nummers als af en toe een gevoelige noot eindigde met zoveel energie en sfeer dat m'n voeten er pijn van deden en het zweet van me af liep. Fantastische avond gehad, zouden het zo weer doen!
  • Flexibel
  • Voelen publiek aan
  • Interactie
    Door: Jeffrey De Graaff Feestdatum: 10-06-2017 Feestlocatie: Hoeve Kindergoed Ermelo

    "Perfect voor onze bruiloft!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann heeft op onze bruiloft echt heel goed gespeeld. De dansvloer was de hele avond vol en de muziek fantastisch. Erg goed ingespeeld op de avond en gasten. De chemie tussen de bandleden is er duidelijk en de sound is perfect. Volgende feestje kiezen wij weer voor Tiny Ann.
  • Zang
  • Tijdig informeren naar voorkeur.Ik nuzelf gemaild.
  • Gitaar
    Door: Frank Feestdatum: 16-06-2017 Feestlocatie: Hofstede de Middelburg Voorst

    "Onze gasten en wij hebben geweldig genoten van deze sympathieke band"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een geweldige band is dit! Breed repertoire dat heerlijk wordt gespeeld. Ze voelden de avond en het publiek goed aan. Veel gasten vroegen ons waar we deze band toch hadden gevonden en complimenteerden ons met de keuze. Tot slot is het ook nog eens een sympathieke band. Dikke aanrader.
  • Playlist / keuze songs
  • nvt
  • Zang / stem
  • nvt
  • Feest maken / publiek aanvoelen
  • nvt
    Door: M. Izaks Feestdatum: 12-04-2017 Feestlocatie: De Bruine Kip

    "Communicatie was moeizaam, maar de band was top!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Mailen met de bandleidster ging lastig, reageerde na een aantal keer aandringen na 3 weken op ons eerste mailtje. Ze zou een week van tevoren weer contact opnemen, is niet gebeurd. Op de avond zelf waren ze vroeg aanwezig en begonnen uit enthousiasme een half uur eerder dan afgesproken. Loep zuiver kan ze zingen en de band is erg goed. Mooie gitaar solo's en je kan zien dat ze het onderling goed hebben met elkaar. Wij en het publiek waren erg enthousiast over ze. Ze zijn als band te druk om nummers in te studeren dus reken daar niet teveel op als je gaat boeken.
  • Goede zang
  • communicatie
  • Goede band
  • persoonlijke nummers instuderen
  • Enthousiasme voor muziek en elkaar
    Door: Wendy Feestdatum: 31-03-2017 Feestlocatie: Oosterbeek

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Super proffessionele band, lekkere sound en fantastische nummers! We kregen van iedereen complimenten over Tiny Ann en een aantal maal de vraag waar ze geboekt kunnen worden. Wat de vraag interactie betreft, totaal overbodig, een band moet goed spelen, geen onderonsje houden met het publiek. Ze deden het fantastisch!
  • Geweldig goede sound
  • Niets, houden zo!
  • Goede nummers
  • Geen enkel gemiste noot
    Door: David & Nicole van den Bergen Feestdatum: 08-09-2016 Feestlocatie: De Brasserij Delft

    "Tiny-Ann heeft ons huwelijksfeest fantastisch aangekleed met diverse muziek."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We waren vooraf al erg enthousiast over Tiny-Ann. Ze hebben alle verwachtingen waargemaakt en overtroffen. We hadden een geweldig feest dankzij hun muzikale bijdrage. Zelfs onze gasten zeggen nog steeds: jullie hadden echt een leuke band. En wat konden ze zingen!!
    Door: Charlie en Rianne Paardekooper Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: De Coendersborg

    "fenomenaal feest"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Erg leuke band die een goed feestsfeer neer kunnen zetten. Heb mij elk moment vermaakt tijdens onze bruiloft
    Door: Willem Feestdatum: 03-09-2016 Feestlocatie: Kasteel Woerden

    "Alleen maar ge-wel-dig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wauw wat is dit een geweldige goede band ! 2 september zijn we getrouwd en jemig wat hebben jullie er een feest van gemaakt zeg !! Wat een stem , wat een muziek .. gewoon wat geweldig ! Zou jullie aan iedereen aanraden .. nogmaals bedankt voor alles
  • In alles , kan niet 1 ding benoemen
    Door: bjorn en jacquelien Feestdatum: 02-09-2016 Feestlocatie: De hertenkamp assen

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Leuke band , en wat een geluid echt geweldig!
  • Rock nummers
  • Timing met bepaalde nummers
    Door: Wilma Dietrich Feestdatum: 02-09-2016 Feestlocatie: Hertenkamp

    "Geweldig optreden"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een feest hadden wij mede dankzij jullie. Erg blij dat Tiny Ann helemaal naar Ameland wilde afreizen. De muziek was erg goed en in no time was iedereen lekker aan het swingen. Ook wat stroom uitval bracht de band niet van de wijs. Ook de gasten vonden het een heel goed optreden. Top!
    Door: Barry Delhez Feestdatum: 27-08-2016 Feestlocatie: Sier aan Zee, Hollum, Ameland

    "rockin'"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Geweldig feest. Van het begin tot het einde! Een dijk van den stem, heel mooi. Combinatie van zangeres (extra) zanger en dj was 100% perfect.
  • uitgebereide repertoire
  • feest 100%
  • iedereen op de dansvloer
    Door: Janneke van Hemmen Feestdatum: 30-07-2016 Feestlocatie: tent

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann, wat een goeie band zeg! We hebben een fantastisch feest gehad en deze band heeft daar heel veel aan bijgedragen. De zangeres heeft een prachtige, loepzuivere stem en ook de andere bandleden zijn heel professioneel. Ze weten precies de sfeer te maken die je wilt. En bovendien: allemaal heel aardig en 'dienstbaar' aan het feest. Als ik weer een feest zou geven,, koos ik Tiny Ann opnieuw. Chapeau!!!
  • de band staat ten dienste van het feest
  • professionele muzikanten alllemaal
  • aardig!
    Door: Marja Windhorst en Berend Brouwer Feestdatum: 25-06-2016 Feestlocatie: Bij de Paters in Cadier en Keer

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Deze band zorgt voor een geweldig feest. De zangeres heeft een warme stem met een rauw randje, het samenspel met de andere bandleden is prima en ook die kunnen af en toe hun muzikale ei kwijt. De band kan vele genres aan en het klinkt allemaal prima. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren allemaal dik tevreden. Chapeau Tiny Ann, keep on rocking!
  • Feestje bouwen!
  • Je kunt aangeven wat je niet wilt horen
  • Spelen flexibel in op de situatie
    Door: Marja en Berend Feestdatum: 25-06-2016 Feestlocatie: Landgoed Heerderberg Cadier en Keer

    "Helemaal TOP!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een goede band. Via Bandzoeker kwamen we bij Tiny Ann terecht, waarna we bij een optreden mochten kijken. Wat ons direct opviel, was het plezier dat ze samen hebben tijdens het spelen. Naast de goede muziek en zang, gaf dat ons de doorslag. Ook de extra zanger Bas was een zeer goede aanvulling. Ondanks dat het mooie weer ervoor zorgde dat een aantal gasten buiten bleven, heeft iedereen genoten van de band. Ook bij ons was een veel gestelde vraag: "hoe komen jullie aan deze band?". Al met al een prima keus. Bedankt Tiny ann!
  • Breed repetoire
  • Interactie publiek
  • Vriendelijk en professioneel
    Door: Heleen & Ralf van Garderen Feestdatum: 17-06-2016 Feestlocatie: Feel Good TentEvent Lage Vuursche

    "super band, goede sfeer, goede muziek"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een goede band! Mega muziek hele goede sfeer! Super zuiver en bandleden waren onwijs goed. Iedereen die wij hebben gesproken was enthousiast. De band maakt de sfeer. Voor ons echt een aanvulling op ons feest. Dikke aanrader! Vriendelijke groet Larissa & Teun Mulder
  • spelen muziek wat bruidspaar wenst
  • feest ging te snel voorbij
  • uitgebreid repertoire
  • geen
  • geen valse noot te bekennen
  • geen
    Door: larissa Feestdatum: 20-05-2016 Feestlocatie: vossenberg

    "super band, goede sfeer, goede muziek"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een goede band! Mega muziek hele goede sfeer! Super zuiver en bandleden waren onwijs goed. Iedereen die wij hebben gesproken was enthousiast. De band maakt de sfeer. Voor ons echt een aanvulling op ons feest. Dikke aanrader! Vriendelijke groet Larissa & Teun Mulder
  • spelen muziek wat bruidspaar wenst
  • geen
  • uitgebreid repertoire
  • geen
  • geen valse noot te bekennen
  • geen
    Door: larissa Feestdatum: 20-05-2016 Feestlocatie: vossenberg

    "Geweldige band!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Meer dan een half jaar hebbeen wij ons verheugd op ons feest waarbij Tiny Ann kwam optreden en ze waren geweldig! De muziekkeuze hebben we aan de band overgelaten, wij vinden veel muziek leuk, maar Tiny Ann heeft veel ervaring en kan daardoor prima inschatten wat voor muziek het meest geschikt is. De bandleden zijn erg relaxed en vriendelijk. Op de avond van ons feest was het prachtig mooi weer, wat natuurlijk ook een cadeautje is. Helaas ginden veel mensen om die reden lekker buiten op het terras zitten, waardoor het idee dat we met z?n allen op de dansvloer zouden ?knallen? niet gebeurde. Voorop staat natuurlijk dat je een leuk feest hebt en de bijdrage van Tiny Ann (ook voor de mensen op het terras) hadden we niet willen missen. Zij hebben voor ons qua sfeer enorm veel toegevoegd! Overigens was het eerste contact dat verliep via bandzoeker ook prima (Pascalle), erg vriendelijk, meedenkend en snel qua reactie, kortom helemaal top!
  • Uitgebreid repertoir
  • .
  • Goede communicatie vooraf aan t feest
  • .
    Door: Peter en Basti├źnne Feestdatum: 28-05-2016 Feestlocatie: Het BoatHouse

    "Geweldige band, super zangeres!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Deze band is echt fantastisch. Ze brengen hun brede repertoire aan nummers zˇ goed en weten een feest geweldig op te bouwen. De dansvloer is geen moment leeg geweest en mensen die we normaal nooit zien dansen gingen uit hun dak! De zangeres heeft echt een mooie stem en we hadden ook een zanger bijgeboekt om de vrouwenstem met een mannenstem af te wisselen. We kregen van onze gasten ook alleen maar lovende woorden! Zeer geslaagd!
  • Breed repertoire
  • geen
  • Mooie stem zangeres
  • geen
  • Nummers zeer professioneel gebracht
    Door: Annelijn en Misja Rust Feestdatum: 13-05-2016 Feestlocatie: Ermerstrand, Erm

    "Genoten!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ik hou niet zo van bruiloften maar de band maakt of breekt het. Tiny-Ann heeft het echt gemaakt en 't was superavond. Relaxte vriendelijke bandleden, spelen allround, ook op verzoek. Verdomd goede muzikanten, geen valse toon of noot gehoord en het talent goed te kunnen improviseren. De zangeres zingt zuiver en heeft in haar stem een heerlijk rauw randje die ze precies op de juiste momenten weet toe te passen. Kortom, een genot om naar te luisteren en te kijken. Topband!
  • Gaan op in de muziek!
  • geen
  • Talent!
  • geen
  • En wat ik hoorde van de bruidegom: Niet duur!
  • geen
    Door: Tim Feestdatum: 20-05-2016 Feestlocatie: Epe

    "Perfecte aansluiting bij onze wensen"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann was echt de band die we zochten. We zijn van Zuid-Holland helemaal naar Arnhem gereden voor een proefoptreden. Dat beviel erg goed. Tiny Ann is heel vrij om zich aan te passen aan je wensen: verzoeknummers zijn geen probleem en ze vinden het geen punt als er op het laatste moment nog dingen veranderen.
  • Brede stijl repertoire
  • Alleen via bandzoeker te boeken
  • Goede performance
  • -
  • Op locatie goede communicatie
  • -
    Door: Tim en Margreet Feestdatum: 05-05-2016 Feestlocatie: Partycentrum Parola

    "Het was een geweldige avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann zorgde voor een zeer goede sfeer tijdens ons trouwfeest. Zowel de wat rustiger nummers (onder meer een verzoeknummer) als de pittigere nummers kwamen goed over en zorgde ervoor dat het echt een feest werd. Dankzij het grote aantal nummers dat ze kennen, is het niet moeilijk om er een eigen twist aan te geven (soms letterlijk) en wat persoonlijke smaak terug te horen, ook dat vonden wij erg positief. Al met al een topavond!
  • Ze vinden het zichtbaar leuk samen
  • Geen minpunten
  • Goede kwaliteit
  • -
  • Veel keuze uit liedjes
  • -
    Door: Martijn en Leonie Feestdatum: 22-04-2016 Feestlocatie: De Boschvijver Apeldoorn

    "FANTASTISCH"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat hebben jullie er een FANTASTISCHE avond van gemaakt! Het was een FANTASTISCHE avond!! We hebben van jullie genoten! Iedereen ging uit zijn dak! =) Liefs Nimsi & Marleen
  • Interactie met publiek
  • -
  • Goede muziek
  • -
  • Jullie zijn FANTASTISCH!
  • -
    Door: Nimsi & Marleen Stouwdam Feestdatum: 15-04-2016 Feestlocatie: Lokaal 55

    "Erg van genoten!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben erg genoten van Tiny-Ann! Veel complimenten gehad van onze gasten. De zangeres heeft een prachtig stemgeluid en de rest van de band heeft tot het einde erg goed gespeeld. Goede communicatie vooraf, tijdens en alles was goed geregeld. Ontzettend bedankt voor de mooie avond, aanrader!
  • Vrolijke, open uitstraling
  • Geen minpunten
  • Goede communicatie
  • Geen minpunten
  • Super stem/band geluid
  • Geen minpunten
    Door: Gerard en Dunia Quekel Feestdatum: 25-03-2016 Feestlocatie: 't Vunderke Macharen

    "Leuke band met mooi repertoire"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Goed repertoire. Erg goede zangeres
    Door: Peter van der Ven Feestdatum: 13-11-2015 Feestlocatie: Oss

    "Super leuke gezellige sfeermakers"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben super genoten van Tiny Ann. De gasten moesten in het begin een beetje loskomen en daar speelden ze erg leuk op in. De avond was qua muziek goed opgebouwd, met wat rustigere muziek aan het begin die uit werd gebouwd naar een heerlijk knalfeest. Op de avond zelf vroegen al behoorlijk wat gasten waar we die leuke band gevonden hadden en ook in het weekend erna hebben we veel leuke reacties gehad over de band. We hebben een topavond gehad en volop genoten, dus grote complimenten voor Tiny Ann!
    Door: Edwin en Heleen Feestdatum: 04-09-2015

    "Tiny Ann band was echt geweldig!!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De sfeer zat er direct goed in, wij en onze gasten hebben enorm genoten van het optreden van de Tiny Ann band. Het was een enorm succes, wij kunnen ze iedereen aanraden!
    Door: Michel & Nynke Feestdatum: 15-05-2015

    "Onvergetelijk"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We kwamen Tiny Ann tegen op Oudejaarsavond tijdens onze skivakantie in Zwitserland. Het optreden deze avond op het lokale dorpsplein was zeer geslaagd en deed ons besluiten Tiny Ann te boeken voor onze bruiloft. Een schot in de roos. Vanaf de openingsdans heeft de dansvloer vol gestaan en hebben alle gasten zich uitstekend vermaakt! Een gevarieerde setlist, professionele en aardige bandleden: een aanrader!
    Door: Pippa & Tim Feestdatum: 22-08-2015

    "Tiny Ann heeft voor een fantastisch feest gezorgd."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben Tiny Ann geboekt als band voor ons bruiloftsfeest. In de voorbereiding hebben wij uit hun repertoire een aantal nummers gekozen die zij in ieder geval gingen spelen eveneens een aantal nummers aangestreept die wij liever niet wilden horen. Daarnaast hebben zij ons zelfs de mogelijkheid geboden om drie nummers aan te dragen die niet tot hun repertoire hoorden, die zij voor ons gingen oefenen. Wij hebben hierbij voor Duitse nummers gekozen, vanwege de achtergrond van de bruid, terwijl Tiny Ann normaliter geen Duitse nummers speelt. Op de bruiloft heeft de band er een geweldig feest van gemaakt. De line-up had een goede opbouw en sloot zeer goed bij onze wensen aan. Tevens wisten ze de gasten goed te entertainen, aan te voelen en mee te nemen. De dansvloer was de hele avond druk bezocht en we kregen tijdens en na afloop van het feest veel complimenten over de band. Als bruidspaar heeft Tiny Ann ons een geweldige avond bezorgd met als hoogtepunt de Duitse nummers. Isira, nogmaals hartelijk dank voor jouw inzet en deze onvergetelijke momenten. Wij waarden enorm dat je de moeite genomen hebt om deze moeilijke teksten in te studeren. Willem, Mischa en Pim, jullie hebben duidelijk laten zien de instrumenten perfect te beheersen en straalden veel plezier uit! Bedankt, we hebben enorm van jullie optreden genoten! We hebben jullie daarom ook bij anderen aanbevolen en jullie komen een van onze getuigen binnenkort op de volgende bruiloft weer tegen ;)
    Door: Katharina & Bas Feestdatum: 01-05-2015

    "een geweldig en energiek optreden"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann heeft een geweldige show geleverd op onze trouwdag. De verzoeknummers hebben ze goed verwerkt voor onze openingsdans. Daarnaast speelden ze goed in op het publiek en zorgden ervoor dat de avond voorbij was voordat wij er erg in hadden.
    Door: Gerard & Lineke Feestdatum: 29-05-2015

    "In een woord 'GEWELDIG'!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann heeft ons een onvergetelijke avond bezorgd, van zeer hoge kwaliteit! Jong en oud waren het er over eens, de muziek was top! Dankzij Tiny Ann kwamen ook de 'niet dansers' los, zonder hun was het feest nooit zo op gang gekomen!!
    Door: Roy&Kim Feestdatum: 01-08-2015

    "Wat een perfecte avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Na heel lang zoeken en veel bags bezocht waren wij na een bezoek in de oefen ruimte geheel onder de indruk van tiny Ann. Tijdens het optreden hebben ze ons dan ook geen seconde teleurgesteld. Heerlijke strakke en zuiver gezongen pop rock liedjes. Iedereen heeft een goede (warme) feestavond gehad op onze toch al heerlijke bruiloftsdag.
    Door: Aldo Feestdatum: 26-06-2015

    "Fantastisch!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tiny Ann was alles wat wij zochten in een band: jong, energiek, professioneel en zeer goed! Het bijwonen van een repetitie was al een leuk voorproefje en van ons huwelijksfeest hebben ze een groot succes gemaakt. Veel complimenten van de gasten gekregen over de kwaliteit van de band.
    Door: Pauline en Julius Feestdatum: 06-06-2015