Top Bottom DJ and Vocals reviews


100%

Beveelt dit aan

9.2

Gemiddeld

10 reviews

2 Bandleden

va. €800"geweldig avond gehad"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Aangezien wij een discussie hadden over een band of dj hebben wij gekozen voor een dj met zanger. En wat een goede keuze!!! We hadden nogal wat verschillende gasten, van pubers tot stijldansers. TopBottom DJ en Vocals speelden geweldig goed in op de sfeer en ook elk verzoekje was geen probleem. Het contact vooraf verliep heel prettig. We hebben een avond gehad. Deze mensen kunnen echt van elk feest een groot succes maken, grote aanrader
 • spelen goed in op de gasten
 • Vooral leuk dat de zanger met de gasten meedanst
  Door: Fam Boog Feestdatum: 16-09-2017 Feestlocatie: De Brasserij in Delft

  "Geweldige mensen, top optreden!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Nadat wij op de website van bandzoeker onze wensen hadden doorgegeven, kwamen we uit bij Top Bottom DJ and vocals. Onze contactpersoon van bandzoeker verwees ons door en nadat we voor het eerst contact met de band hadden waren we verkocht. Ook al kenden wij ze niet en hadden wij hen nog nooit live gezien, het klikte meteen en dat was voor ons genoeg. Op 7 juli j.l kwamen zij bij ons op de locatie om een geweldig optreden neer te zetten. Tijdens het zingen lopen ze door de dansende gasten heen en dat maakt het juist zo leuk. Ze hebben goed gezongen en ze gingen in op onze wensen qua muzieksmaak. (Nederlands talig, feestmuziek, 90's, af en toe Engelstalig ertussendoor en dat alles was voor ons perfect). We zijn blij dat we via bandzoeker deze "band" hebben gevonden.
 • Contact dansende gasten
  Door: Sander & Lisanne Reijers Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Stadion de Vijverberg

  "Een groot feest!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Wat was het een fantastische avond. Robert, Karen & DJ hebben er een onvergetelijk feest van gemaakt. Alle nummers waren raak en de dansvloer is nooit leeg geweest. Van veel gasten hebben we lovende woorden gekregen en dit kunnen we alleen maar beamen. Super bedankt voor het fantastische feest van onze huwelijk!
 • Perfecte mix DJ en zang
 • sfeerverhogend met juiste afwisselingen
  Door: Susan & Mark Feestdatum: 01-07-2017 Feestlocatie: Marienwaerd

  "Samenwerking tussen zang en DJ verliep naadloos"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  De Watersportvereniging Rijn en Lek had een feest georganiseerd met als muzikaal hoogtepunt Top Bottom. Nou dat was een klapper, de dansvloer stond bijna de hele avond vol, iedereen genoot en wat een geweldige zanger en zangeres, die ons vermaakten met hun gezellige muziek. En de DJ was ook fantastisch. Knap was overigens ook dat de samenwerking tussen de zang en de dj naadloos verliep, soms had je nauwelijks in de gaten, dat het een of ander stopte. Het was al met al een topavond!
 • Show presentatie
 • goede zangstemmen
 • Feest maken
  Door: Vincent Groenen Feestdatum: 01-10-2016 Feestlocatie: Watersportvereniging Rijn en Lek

  "Een geweldige combinatie van en DJ met een zanger en zangeres"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Op 13 februari 2016 werd onze vader Wim 60 jaar. Dat hebben we gevierd in Hotel Restaurant De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede. Wij hebben hiervoor Top Bottom ingehuurd om de muzikale invulling te verzorgen. Het was direct feest! Wat een leuke combinatie van deze vocalisten en hun DJ. Aangezien er nogal divers publiek op het feest was, van jong tot oud zeg maar, was het erg prettig om te zien en horen dat zij perfect de muziek van avond afstemde op de wensen van onze gasten. Wat wij ook erg leuk vonden was dat Top Bottom gewoon tussen de vrienden en familie van ons in stonden te zingen en te dansen. Wij vinden jullie echt een aanrader en wij hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. Wij zullen jullie bij onze vrienden en kennissen aanraden! Groeten van Wim, Sonja en Raymond.
 • Ze speelden goed in op de wensen van onze gasten
 • Konden erg goed zingen.
 • Waren netjes op tijd.
  Door: Sonja, Raymond en Wim van Den Heuvel Feestdatum: 13-02-2016 Feestlocatie: Hotel Restaurant De Gouden Leeuw

  "Een woord fantastisch!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  2 jaar geleden op een bruiloft ontmoet en toen al bedacht dat als we zelf gingen trouwen dan wilde wij zo ook op onze bruiloft. Al snel kwamen we bij elkaar om afspraken te maken voor het feest. Een geweldige persoonlijke aanpak en veel contact voor en na het optreden. Nu een maand later praat iedereen nog over het optreden, muziek, het dansen en daardoor geweldige avond. Een aanrader!
 • Enthousiasme
 • Muziek niet te hard maar dat is persoonlijk
 • Goede sfeer creëren
 • Top reportoire
  Door: Stefan Eilander Feestdatum: 24-06-2016 Feestlocatie: Vakantiepark Eigenwijze

  "Ze hebben er echt een geweldige avond van gemaakt!"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Vorige week getrouwd met aansluitend een spetterend feest. Top Bottom en de DJ hebben er echt een geweldige avond van gemaakt. Van de dansvloer is van begin tot einde veelvuldig gebruik gemaakt en dat is allemaal aan hun te danken. Er waren momenten dat ik dacht \\\'héé de dj draait een plaatje\\\' maar dan keek ik even rond en zag ik gewoon dat de zanger en zangeres aan het zingen waren. Het klonk erg goed en we hebben een hoop complimentjes van de gasten over jullie gehad. We kunnen niet wachten tot we weer een feestje kunnen geven en jullie kunnen inhuren! Succes verzekerd!! liefs, Olaf en Esther.
  Door: Olaf en Esther Feestdatum: 08-01-2016 Feestlocatie: De Bergse Bossen Driebergen

  "Zij wisten klassiekers, discomuziek en meezingers fantastisch te combineren en de avond tot een climax te brengen."

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  Op zaterdag 19 oktober hebben wij ons 35 jarig huwelijksfeest gevierd in caf? De Horden. We zijn getrouwd in de jaren 70 en wilden het feest muzikaal beginnen met terug in de tijd en te eindigen in de huidige tijd. Dit kon alleen maar met leuke mensen die zin hadden in een feest, mensen die uitgedost zijn in kleding uit de jaren 70 en muzikaal entertainers die feeling hebben met wat mensen leuk vinden om te horen. Het is allemaal gelukt: de gasten hadden echt zin in een feest, er werd gedanst, gehost en uitbundig meegezongen. Het werd een geweldig feest. Dat het voor ons en de gasten zo'n feest werd is vooral te danken aan de muzikale regie van d.j. Maurice en de zangers/entertainers Top Bottom. Zij wisten klassiekers, discomuziek en meezingers fantastisch te combineren en de avond tot een climax te brengen. Wij kunnen terugkijken op een geweldig feest met dank aan onze gasten, DJ Maurice en Top Bottom.
  Door: Roelof en Harmie Feestdatum: 05-11-2013 Feestlocatie: De Horden Wijk bij Duurstede

  "Goede band met een leuk repertoire"

  Uitstraling
  Professionaliteit
  Repertoire
  Prijs / kwaliteit
  Interactie
  We hebben een hele mooie avond gehad en de keuze voor deze band was ook subliem. Ze speelden goed in op het publiek en het lukte ze ook goed om er een mooi feest van te maken. Wat ook geweldig is, is dat in de rust periode, de DJ het feest goed op gang weet te houden. Aanrader dus!
  Door: Jan & Angelique Feestdatum: 01-05-2015