Tribute reviews


100%

Beveelt dit aan

9.4

Gemiddeld

12 reviews

5 Bandleden

va. €1350



"Waanzinnig"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Geweldige band die je feest tot een topfeest maakt! Wat hebben wij van jullie genoten en heerlijk gedanst! Kan iedereen jullie van harte aanbevelen!
  • Kwaliteit muziek
  • Ze voelen aan wat het publiek wil
  • Enthousiasme
    Door: Anneloes Visser Feestdatum: 22-09-2017 Feestlocatie: Boereplaats

    "Geweldig feest met Tribute"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Onze bruiloftfeest was genieten! Erg genoten van de muziek.professionele uitstraling en ervaren muzikanten spelen goed in op het publiek met het repertoire.geen ouwe lullenmuziek maar modern en terug naar 90es.Mix van dance pop en rock classics! En zelfs ik als bruidegom nog een stukje mee gespeeld op gitaar!
  • breed repertoire
  • interactie naar publiek kan nog wel uitbundiger
  • energieke uitstraling
  • geluid afregeling soms oversturing, zang tezacht
  • muzikaliteit
    Door: Koen Scheers Feestdatum: 12-05-2017 Feestlocatie: bonte paard

    "Supergaaf!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben Tribute gezien op het feest van een vriendin van ons die 50 werd. Ze spelen overal op in en doen dat op een zeer professionele en enthousiaste manier. Het zijn rasmuzikanten met ontzettend veel lol in wat ze doen. En daar hebben wij ook van genoten. Vocaal erg sterk Het was in en woord Geweldig! Tribute is een absolute aanrader!
  • Muzikaliteit
  • Professionaliteit
  • Interactie
    Door: Rianne Rutgers Feestdatum: 29-10-2016 Feestlocatie: Veronica schip Amsterdam

    "Tribute is Weergaloos muzikaal!!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tribute heeft op mij erg veel indruk gemaakt. Ze spelen een gigantisch breed repertoire en doen dat met een professionaliteit en gemak die zijn weerga niet kent. Het geluid is subliem en niet te hard Marloes en David zijn een lust voor het oog en oor en zingen allebei de pannen van het dak. Een musthave band voor iedereen!!! Ik ga ze iig wel boeken als ik een feestje geef!!!
  • Kwaliteit Uitstraling en professionaliteit
  • Speelplezier
  • Interactie
    Door: Tom Bakker Feestdatum: 26-08-2016 Feestlocatie: Anna's Hoeve

    "Een fantastisch optreden"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het is een goede band, met leuke bandleden. Ze spelen goede muziek die iedereen aanspreekt. Ze hebben ons trouwfeest compleet gemaakt. Van diverse mensen hebben wij ook te horen gekregen dat ze de band super vonden.
  • Zingen
    Door: Desiree van Doorn - Geschiere Feestdatum: 26-08-2016 Feestlocatie: Anna's Hoeve

    "Tribute is de band voor een tof feest, we hebben genoten(-:"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tribute heeft ons huwelijksfeest tot een geweldige ervaring gemaakt.
    Door: Alex Moonen Feestdatum: 10-10-2015

    "Tribute maakte van ons feest het hoogtepunt van de dag"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een geweldige band! Ze voelden enorm goed het publiek aan en speelden fantastisch. Gasten kwamen tijdens het (huwelijks)feest spontaan naar ons toe om te vertellen dat ze de band geweldig vonden. Dat bleek ook wel uit de drukte op de dansvloer! Ook na het feest heeft bijna iedereen die we gesproken hebben het nog over de geweldige band op het feest. Voor ons ook leuk om te horen hoe enorm iedereen genoten heeft, Tribute bedankt! Jullie hebben van het feest het hoogtepunt van de dag gemaakt en hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt. De band was heel professioneel en vriendelijk en dacht goed met ons mee. Voorafgaand aan ons feest hebben we ook leuk contact gehad met de band.
    Door: Pieter en Liesbeth Feestdatum: 18-09-2015

    "Wat een knalfeest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat hebben we een ongelofelijk leuk feest gehad, mede dankzij Tribute. Van het begin tot het einde was het een groot feest op de dansvloer. Jullie hebben perfect ingespeeld op het publiek en we hebben veel complimenten over jullie mogen ontvangen die we graag met jullie delen. Tribute is een echte aanrader voor mensen die van dansen houden!
    Door: Linda Feestdatum: 05-09-2015

    "super gpede band, alleen maar goede reacties gehad!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    fantastische band met een zeer breed repertoire, er werd volop gedanst, wij hebben een geweldig feest gehad. Wij vonden het juist fijn dat de sets aangepast werden aan hoe het uit kwam. Fijn dat er een zanger en zangeres zijn, dat is heel afwisselend, niet zo monotoon en ze kunnen echt wel zingen zeg!!!!!wauw!! Pakken wensen uit het publiek aan, en sterker nog; wij hadden de openingsdans 25 jaar geleden op U2 (with or without you), een gast van ons had dat gezegd ( wij wilden nu geen openingsdans meer)en zij hebben er zelf het sluitnummer van gemaakt, echt geweldig !!!! Verder zijn het echt fijne mensen, vriendelijk zien er leuk uit, en vooral de zangeres echt gezellig. Zij bleef nog gezellig even napraten. Ik raad deze band aan iedereen aan!!!!!
    Door: John en Petra Braam Feestdatum: 11-09-2015

    "Tribute heeft er een fantastisch feest van gemaakt!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Voor een feest bij ons op de club voor 150 man heeft Tribute een geweldig optreden verzorgd. Ze zijn thuis in alle genres, ze voelen de zaal heel goed aan. Ze hebben er echt een feest van gemaakt en de zaal op zijn kop gezet. Echt een aanrader deze band!!!
    Door: Mandy Feestdatum: 25-04-2015

    "Een groot feest!! Geweldig!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Goed opbouwend, inspelen op het publiek, enorm aardig, op tijd met opbouwen, mee nagedacht over de openingsdans kortom in een woord geweldig. Echt helemaal top!
    Door: Snellen Feestdatum: 13-06-2015