Yesz reviews


100%

Beveelt dit aan

9.1

Gemiddeld

34 reviews

6 Bandleden

va. €1150


"Fantastisch"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
Voorkeursnummers en communicatie verliep prima. Op de avond zelf niets meer dat lof en vele reacties: wat een band! Voor ons mede door de band een onvergetelijke avond geworden.
  • Zang
  • Interactie onder de bandleden
    Door: Erna Pastoor Feestdatum: 13-07-2018 Feestlocatie: Van Tarel

    "Yesz, doen!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    'Waar hebben jullie deze band gevonden?' Dat is het grootste compliment die onze gasten gaven. Yezs begon en het feest was aan. De dansvloer was continu bezet, de tijd vloog voorbij. Kortom geweldig feestje. Yesz heeft zeker laten zien hoe leuk en band kan zijn! Yesz, gewoon doen!
  • Yesz begint, het feest ook!
  • Leuk repertoire
  • Leuke bijdrage aan stukjes
    Door: Marianne en Marcel Feestdatum: 08-06-2018 Feestlocatie: Kalkovens Huizen

    "goede muziek gemaakt met vele positieve feetback van de gasten"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    we zijn erg blij met deze keuze. volgende keer wil ik ze zo weer hebben.
  • eenvoud
  • kleding/uitstraling
  • goede muziek niet te strak gekopieerd maar met sfe
    Door: wilfried Feestdatum: 16-06-2018 Feestlocatie: didam

    "Zeer goed"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Prettige samenwerking en afstemming over muziek vooraf. Band speelde gevraagde muziek, heeft zelfs enkele verzoeknummer speciaal ingestudeerd voor ons. Maakte het mogelijk om gast zangeres mee te zingen. Samenwerking met eigen Dj eas top.
  • Repertoire
  • Andere zangeres dan op promo films en dan verwacht
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit, bereikbaarheid, samenwerking
    Door: Tom Tempelman Feestdatum: 02-06-2018 Feestlocatie: Zonnestraal Hilversum

    "Geweldig feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hebben echt een super mooie avond beleefd. De communicatie vooraf was top en konden zelf een aantal nummer door geven die gespeeld werden! Alle gasten stonden lekker te swingen en we werden geregeld even geroepen voor een dans samen! Ze hebben er voor gezorgd dat onze bruiloft op een geweldige manier is afgesloten!
  • Leuke feest muziek van alles wat
    Door: Elke hendriks Feestdatum: 01-06-2018 Feestlocatie: Hotel bakker

    "Heerlijke, dansbare muziek."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ik heb genoten van het dansen op de muziek van Yesz ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag. Van alle kanten kreeg ik te horen dat het een hele goede band was.
  • enthousiasme
  • teksten uit het hoofd kennen :-)
  • muzikaliteit
  • pauzemuziek weinig afwisselend na bachata op verz.
  • afwisseling
    Door: Irma Bosman Feestdatum: 26-05-2018 Feestlocatie: Arnhem

    "Geweldig."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Door het warme weer bleven veel gasten eerst buiten zitten, maar de band heeft zich niet laten ontmoedigen, Zijn begonnen met spelen en de sfeer heeft de rest gedaan. Er waren iets minder gasten dan vooraf verwacht, de dansvloer was wat minder vol De zangeressen hebben dat opgelost door af en toe al zingend mee te dansen tussen de gasten. Al met al hebben ze alles gegeven om er een geslaagd feest van te maken. En met succes.
  • Aanvoelen sfeer
  • Ehh? Kweenie
  • Uitstralen enthousiasme
  • inspelen op vraag uit publiek
    Door: Bastiaan Duinisveld Feestdatum: 12-05-2018 Feestlocatie: Hof van Scharmer

    "Leuke en fijne band voor op je feest!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Het is een hele leuke band met goede zangeressen en voelen de sfeer prima aan!
  • Aanpassen aan het moment
  • Zou ik zo niet weten
    Door: Nicole Boschman Feestdatum: 21-04-2018 Feestlocatie: Boerderij De Diek’n in Zeerijp

    "De sfeermaker op onze bruiloft!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    yesz! Wat waren wij blij dat we ze geboekt hadden. De sfeermaker op onze bruiloft. Vol overgave zorgde ze voor de juiste sfeer op het juiste moment. Zelfs de pauze muziek die door de band zelf ook geregeld wordt was top! Alles is mogelijk en zelfs ff tussendoor meespelen en/of zingen was geen probleem? (van korte duur gelukkig want de band kan het wel?) Van de de boeking via bandzoeker tot aan de kijkrepetitie en de avond zelf. Tip top in orde en meer dan lovende woorden ontvangen van al onze gasten. Dank!
  • Sfeer maken
  • Geen aanmerkingen eigenlijk!
  • Aanvoelen van de wensen
  • Feestje bouwen!
    Door: Arjan en rana Feestdatum: 24-03-2018 Feestlocatie: Grand café turf

    "Leuk vlotte band die enthousiasme uitstraalt"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Mede dankzij Yesz! hebben we een fantastisch feest gehad. Ze voelden het publiek goed aan en speelden erg leuke nummers. Ze straten enthousiasme en energie uit. Leuk dat er live instrumenten werden bespeeld, de reden waarom we deze band hebben geboekt.
  • repertoire
  • tot 00.30 en niet tot 00.25, kleinigheidje.....
  • enthousiasme
  • muzikaliteit
    Door: Carla Wilmink Feestdatum: 17-02-2018 Feestlocatie: Hoogspel Delden

    "Het was uitstekend!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Er werd volop gedanst door jong en oud. Het was gewoon een top avond met leuke reacties over de band. Allemaal positief!
  • EENVOUD
  • Nvt
  • Leuke muziekanten die lekkere muziek maken.
  • Goede zangeres.
    Door: Anneke Crama Feestdatum: 16-12-2017 Feestlocatie: Hotel restaurant De Gouden Leeuw te Voorschoten

    "50 jaar speeltuin superleuk feest"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Met medewerking van de Allround band Yes! Hebben we een super gezellig feest gehad voor alle leden en vrijwilligers ter ere van het 50 jarig bestaan van de speeltuinvereniging. Yes! boeken.......... feest geslaagd.
  • Fijne samenwerking
  • Pauzes even korter
    Door: BSVRuischerbrug Feestdatum: 02-09-2017 Feestlocatie: Tent op het speeltuin terein

    "Geweldig, boven verwachting!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    40 jarig huwelijksfeest gehouden tussen 16.00 en 20.30 uur met ongeveer honderd gasten. Volledig verzorgd Inclusief buffet. Een geweldige sfeervolle band met goede muziek. Echt een aanrader. In de weken vooraf ons feest met de bandleider Martin onze wensen besproken. Ook hebben we toen kennis gemaakt met de overige bandleden in de oefenruimte en een aantal nummers aangehoord. Onze bruiloftgasten vonden de band grandioos. Wij uiteraard ook en kunnen iedereen zonder enige twijfel de band aanbevelen...Yesz!!
  • Professioneel, enthousiast, geweldig.
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken
  • Topmuzikanten, zangeressen ook toppie
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken
  • Waar voor het geld
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken
    Door: Theo en Elly Feestdatum: 09-09-2017 Feestlocatie: Horeca Tolplas Hoge Hexel

    "Een fantastische allround band voor iedereen"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben Yesz ervaren als een hele professionele en gezellige band. De sfeer in de zaal was fantastische en hoorde van onze gasten verschillende positieve geluiden. Veel interactie met het publiek en vonden verzoek nummer geen probleem. Erg flexibel. We hebben genoten van jullie!
  • Sfeer
  • Geen verbeterpunten
  • Flexibiliteit
  • Goede muziek
    Door: Nicolle Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Old cave Nijmegen

    "Waanzinnig gespeeld"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een enthousiaste band. Speciaal voor ons een salsanummer ingestudeerd voor onze openingsdans. Goede muziek en goed gezongen. De drummer ging tot en met het einde helemaal los. Hij kwam zelfs los van de grond om de laatste slag te maken. Ook de saxofoon is een gouden toevoeging. Klinkt waanzinnig. Ze kunnen echt een feest maken.
  • Vol passie tot het einde
  • voelen de zaal goed aan
  • Goede variatie in muziek
    Door: Rob Feestdatum: 27-05-2017 Feestlocatie: Vlietzicht in Rijswijk

    "fantastische avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Lang nagedacht of we een DJ of een band wilden op ons huwelijk, wat zijn we blij dat we voor een band kozen. Vooral de keuze voor Yesz is fantastische geweest, wat hebben ze een mooie bijdrage een ons huwelijksfeest gegeven. Ze sprongen heerlijk in op het publiek en de verschillende momenten (binnenkomen gasge, BBQ, dansen later op de avond) Volgend jaar worden mijn vrouw en ik samen 100, We hebben het er nu al over om Yesz weer in onze eigen tuin uit te nodigen voor dat feest.
  • wisselende nummers
  • Nog langer doorspelen ?
  • aanpassen aan het moment en de gasten
    Door: Ingrid & Roy Feestdatum: 04-06-2016 Feestlocatie: Amstelveen

    "Geweldige, professionele, veelzijdige band."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band beheerst vele muzieksoorten en zijn zowel in zang als in technische vaardigheden van de gebruikte instrumenten zeer vaardig. Er is ook een leuk contact met het publiek. Ook een goede kwaliteit van geluidsversterking. In onze grote hal was het geluid van zeer goede kwaliteit.
  • Muzikaliteit
  • Interactie met het publiek
  • Professionele uitstraling
  • Plezier in het spelen
    Door: Willem Deijs Feestdatum: 15-12-2016 Feestlocatie: UMCG

    "Grandioos feest, geweldige bruiloft"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tot nu toe hadden wij enkel bruiloften meegemaakt met een DJ, maar voor onze eigen bruiloft wilden we een band. Yesz was een schot in de roos! Ieder nummer van de set was een succes. We zagen nogal op tegen de openingsdans, maar met goed advies van de band zijn we uiteindelijk tot een mooie start gekomen, daarna hebben we ontzettend genoten. Ook een aantal verzoeknummers aanvragen tussen de sets door was geen probleem. De taxichauffeur die ons kwam ophalen en even buiten had staan wachten zei nog: "Wat een top-stem had die zangeres."
    Door: Dirk Luteijn Feestdatum: 08-10-2016 Feestlocatie: Koetshuis de Burcht

    "Stevige band. Vocaal en instrumentaal goed"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Veel positieve geluiden uit het publiek: geschikt voor een groot publiek
    Door: titaklimp Feestdatum: 04-10-2016 Feestlocatie: dorpsplein Slochteren

    "meer dan geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een beetje zenuwachtig was ik wel, door gebrek aan ervaring met het uitzoeken van een band en überhaupt een feest voor mijn eigen 60e verjaardag te organiseren. Gelukkig was Pascalle van "bandzoeker" heel prettig behulpzaam. Mede daardoor, plus trailers beluisteren en door het gesprek met Martin van "Yesz" had ik er van te voren al alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat is een understatement geworden, het was hélemaal super! We hebben, bijna allemaal geloof ik, ons heerlijk uitgeleefd op de dansvloer. Iedereen was het er over eens dat de muziek fantastisch en aanstekelijk was, ook diegene die zelden dansen. Maar het was extra leuk dat de band zelf relaxed was en er duidelijk plezier in had! Mijn Peter en ik zijn beide dol op ritme en op drumsessies, ook daar hebben we bij Yesz enorm van genoten. Dank jullie!
  • ontspannen sfeer creëren
  • zo nu en dan iets zachter
  • aanpassen aan het feestprogramma
  • muzikaal gezien zuiver en geweldig
    Door: Mikkie de Jong Feestdatum: 30-09-2016 Feestlocatie: Vernissage in Bussum

    "Super feest."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Goede sfeer overgebracht op het feest.
  • Zang
  • Het op tijd laten weten als verzoeknummers niet kon.
  • Performance
  • De terugkoppeling kon beter.
  • Gezellig
    Door: Patrick Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Vaals

    "Prima band met goede muziek"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Bij binnenkomst en buffet keurige achtergrondmuziek, daarna lekkere dansmuziek, voor elk wat wils.
  • Grote variatie aan muziek
  • Niet echt aangepast aan onze dresscode
  • Enthousiasme
    Door: Coöperatie Parketmeester Feestdatum: 17-09-2016 Feestlocatie: Partyschip Smaragd 1

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Was een top band voelde ons perfect aan,ze zijn echt van alle markten thuis
  • Goede interactie
  • Goed gespeelt
  • Goed gezongen
    Door: Eric boot Feestdatum: 12-03-2016 Feestlocatie: Ardenne

    "Vol energie, erg dansbaar, kortom fantastisch!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Vanwege alle druktes rondom de bruiloft, hadden we ons niet heel erg verdiept in de band. Op youtube klonk het goed, het contact per mail en een enkele keer per telefoon was goed, dus dan zou het ook wel goed komen. En dat deed het zeker! De band was goed op tijd op locatie, alle spullen compleet, dus het feest kon beginnen. De nummers die werden gespeeld waren erg afwisselend, muzikaal zat het goed onder elkaar, en ook onze 2 verzoeknummers werden leuk uitgevoerd. Van begin tot eind stond de dansvloer vol! Ook van onze gasten alleen maar lovende reacties gehad!
  • muzikaal
  • geen
  • afwisselend
  • geen
  • niet te hard
  • geen
    Door: Jennifer Feestdatum: 06-05-2016 Feestlocatie: zaal Koster, Etten

    "Geweldig feest met belangrijke bijdrage van Yesz"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hadden van tevoren over het repertoire gesproken. Dansbaar, feestelijk en voor elk wat wils. Van Paradise by the dashboard light tot "vette" House. De band heeft de sfeer perfect aangevoeld waardoor ik nu, drie dagen later, nog steeds zit na te genieten. Ook van veel gasten grote complimenten gekregen over de band waardoor het me niet zou verbazen als er nog andere aanvragen volgen.
    Door: Mark en Sandra Feestdatum: 08-01-2016 Feestlocatie: 't Wapen van Kennemerland te Haarlem

    "Prachtig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Was een leuk optreden, ze voelde de sfeer van de mensen goed aan en anticipeerde met hun muziek hierop
    Door: D. Westerhoven Feestdatum: 18-12-2015 Feestlocatie: Stadhouderlijkhof te Leeuwarden

    "Geweldige band, sfeervol, relaxed en nog aardig ook"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ze spelen lekker groovy, beetje uptempo, en hebben een goede interactie met het publiek waardoor een prettige sfeer ontstaat. Dit is waar een band voor moet staan. Al je dan ook nog eens het prachtige stemgeluid en de saxofoon er bij hebt dan kan de avond niet meer stuk. Yesz dus.
    Door: Henkjan Feestdatum: 12-12-2015 Feestlocatie: jazeker

    "Waan-Zin-Nig!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Door tijdgebrek om diverse bands te gaan beluisteren hebben wij Yesz geboekt op gevoel, advies van Bandzoeker en de promo-filmpjes van Yesz. Maar man o man wat hebben wij een goede keus gemaakt :-D. De interactie met het publiek en met ons was gewoon perfect. Het repertoire was werkelijk alles omvattend. Ze hebben er voor gezorgd dat het een knalfeest is geworden. Van onze gasten heb ik gehoord over hoe goed ze hen vonden; Niet n was er negatief. Zelfs onze fotograaf heeft nog even met ze mee gespeeld (Hij speelt zelf ook een beetje drums). Op en top een echte aanrader!
    Door: Anton & Wanda Feestdatum: 30-10-2015 Feestlocatie: Restaurant de Steenoven Helmond

    "Super sfeer"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een band die rekening houd met de wensen van ons als bruidspaar. Nummers die niet in het repertoire staan studeren ze in. Ze zorgen voor een goede sfeer.
    Door: Wouter en Marjolein Feestdatum: 25-09-2015

    "super"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band speelde de gewenste genres en speelde goed in op de wens van het publiek. Beslist geen spijt dat wij de band geboekt hadden.
    Door: MG Peters Feestdatum: 22-08-2015

    "Leuk bruiloft bandje"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Eerste sessie was rustig, mocht meer rock & up tempo om te dansen. Misschien iets meer aanpassen aan de top 40 van nu. Misschien een keer een mannenstem qua zang is ook leuk. Goede zang & goed op elkaar ingespeeld. Leuke communicatie met de band. Goede communicatie met bandzoeker en goed verlopen.
    Door: Liset Feestdatum: 11-09-2015

    "Een heerlijke avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ons bruiloftsfeest was op een warme dag aan het strand. Hierdoor was het lastig om de gasten binnen en aan het dansen te krijgen. Maar Yesz heeft hard gewerkt en dit wel voor elkaar gekregen! Mede door hun goede muziek hebben wij een heerlijke avond gehad. Zeer professioneel en zeker aan te raden!
    Door: Jonas Krot Feestdatum: 14-08-2015

    "Prima band, goed afgestemd op ons en onze gasten."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Van onze gasten veel gehoord dat de band geweldig was. Goede afspraken te maken. Een zeer enthousiaste groep muzikanten, die wij zeker aan kunnen raden
    Door: Kees Bekking Feestdatum: 20-06-2015

    "fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben voor onze bruiloft deze band gevonden maar wow wat een energie en het was echt geweldig. Ze hebben onze avond gemaakt in ieder geval.
    Door: Thomas Feestdatum: 26-06-2015