Yesz reviews


100%

Beveelt dit aan

8.6

Gemiddeld

24 reviews

6 Bandleden

va. €1150



"Geweldig, boven verwachting!"

Uitstraling
Professionaliteit
Repertoire
Prijs / kwaliteit
Interactie
40 jarig huwelijksfeest gehouden tussen 16.00 en 20.30 uur met ongeveer honderd gasten. Volledig verzorgd Inclusief buffet. Een geweldige sfeervolle band met goede muziek. Echt een aanrader. In de weken vooraf ons feest met de bandleider Martin onze wensen besproken. Ook hebben we toen kennis gemaakt met de overige bandleden in de oefenruimte en een aantal nummers aangehoord. Onze bruiloftgasten vonden de band grandioos. Wij uiteraard ook en kunnen iedereen zonder enige twijfel de band aanbevelen...Yesz!!
  • Professioneel, enthousiast, geweldig.
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken
  • Topmuzikanten, zangeressen ook toppie
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken
  • Waar voor het geld
  • Ik kan geen verbeterpunten bedenken
    Door: Theo en Elly Feestdatum: 09-09-2017 Feestlocatie: Horeca Tolplas Hoge Hexel

    "Een fantastische allround band voor iedereen"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben Yesz ervaren als een hele professionele en gezellige band. De sfeer in de zaal was fantastische en hoorde van onze gasten verschillende positieve geluiden. Veel interactie met het publiek en vonden verzoek nummer geen probleem. Erg flexibel. We hebben genoten van jullie!
  • Sfeer
  • Geen verbeterpunten
  • Flexibiliteit
  • Goede muziek
    Door: Nicolle Feestdatum: 07-07-2017 Feestlocatie: Old cave Nijmegen

    "Waanzinnig gespeeld"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wat een enthousiaste band. Speciaal voor ons een salsanummer ingestudeerd voor onze openingsdans. Goede muziek en goed gezongen. De drummer ging tot en met het einde helemaal los. Hij kwam zelfs los van de grond om de laatste slag te maken. Ook de saxofoon is een gouden toevoeging. Klinkt waanzinnig. Ze kunnen echt een feest maken.
  • Vol passie tot het einde
  • voelen de zaal goed aan
  • Goede variatie in muziek
    Door: Rob Feestdatum: 27-05-2017 Feestlocatie: Vlietzicht in Rijswijk

    "fantastische avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Lang nagedacht of we een DJ of een band wilden op ons huwelijk, wat zijn we blij dat we voor een band kozen. Vooral de keuze voor Yesz is fantastische geweest, wat hebben ze een mooie bijdrage een ons huwelijksfeest gegeven. Ze sprongen heerlijk in op het publiek en de verschillende momenten (binnenkomen gasge, BBQ, dansen later op de avond) Volgend jaar worden mijn vrouw en ik samen 100, We hebben het er nu al over om Yesz weer in onze eigen tuin uit te nodigen voor dat feest.
  • wisselende nummers
  • Nog langer doorspelen ?
  • aanpassen aan het moment en de gasten
    Door: Ingrid & Roy Feestdatum: 04-06-2016 Feestlocatie: Amstelveen

    "Geweldige, professionele, veelzijdige band."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band beheerst vele muzieksoorten en zijn zowel in zang als in technische vaardigheden van de gebruikte instrumenten zeer vaardig. Er is ook een leuk contact met het publiek. Ook een goede kwaliteit van geluidsversterking. In onze grote hal was het geluid van zeer goede kwaliteit.
  • Muzikaliteit
  • Interactie met het publiek
  • Professionele uitstraling
  • Plezier in het spelen
    Door: Willem Deijs Feestdatum: 15-12-2016 Feestlocatie: UMCG

    "Grandioos feest, geweldige bruiloft"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Tot nu toe hadden wij enkel bruiloften meegemaakt met een DJ, maar voor onze eigen bruiloft wilden we een band. Yesz was een schot in de roos! Ieder nummer van de set was een succes. We zagen nogal op tegen de openingsdans, maar met goed advies van de band zijn we uiteindelijk tot een mooie start gekomen, daarna hebben we ontzettend genoten. Ook een aantal verzoeknummers aanvragen tussen de sets door was geen probleem. De taxichauffeur die ons kwam ophalen en even buiten had staan wachten zei nog: "Wat een top-stem had die zangeres."
    Door: Dirk Luteijn Feestdatum: 08-10-2016 Feestlocatie: Koetshuis de Burcht

    "Stevige band. Vocaal en instrumentaal goed"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Veel positieve geluiden uit het publiek: geschikt voor een groot publiek
    Door: titaklimp Feestdatum: 04-10-2016 Feestlocatie: dorpsplein Slochteren

    "meer dan geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een beetje zenuwachtig was ik wel, door gebrek aan ervaring met het uitzoeken van een band en überhaupt een feest voor mijn eigen 60e verjaardag te organiseren. Gelukkig was Pascalle van "bandzoeker" heel prettig behulpzaam. Mede daardoor, plus trailers beluisteren en door het gesprek met Martin van "Yesz" had ik er van te voren al alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat is een understatement geworden, het was hélemaal super! We hebben, bijna allemaal geloof ik, ons heerlijk uitgeleefd op de dansvloer. Iedereen was het er over eens dat de muziek fantastisch en aanstekelijk was, ook diegene die zelden dansen. Maar het was extra leuk dat de band zelf relaxed was en er duidelijk plezier in had! Mijn Peter en ik zijn beide dol op ritme en op drumsessies, ook daar hebben we bij Yesz enorm van genoten. Dank jullie!
  • ontspannen sfeer creëren
  • zo nu en dan iets zachter
  • aanpassen aan het feestprogramma
  • muzikaal gezien zuiver en geweldig
    Door: Mikkie de Jong Feestdatum: 30-09-2016 Feestlocatie: Vernissage in Bussum

    "Super feest."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Goede sfeer overgebracht op het feest.
  • Zang
  • Het op tijd laten weten als verzoeknummers niet kon.
  • Performance
  • De terugkoppeling kon beter.
  • Gezellig
    Door: Patrick Feestdatum: 01-01-1970 Feestlocatie: Vaals

    "Prima band met goede muziek"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Bij binnenkomst en buffet keurige achtergrondmuziek, daarna lekkere dansmuziek, voor elk wat wils.
  • Grote variatie aan muziek
  • Niet echt aangepast aan onze dresscode
  • Enthousiasme
    Door: Coöperatie Parketmeester Feestdatum: 17-09-2016 Feestlocatie: Partyschip Smaragd 1

    "Een band die goed in speelt op de mensen in de zaal. In 1 woord: Yesz!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Yesz is een echte aanrader. Wij hadden ze op onze bruiloft en we hebben er geen moment spijt van gehad. Wij zaten er best wel over in of de mensen een beetje op de dansvloer zouden komen en blijven, maar dankzij Yesz was dit geen enkel probleem! Lekker live, allround muziek, goede zangeressen...in n woord: Yesz!!
  • Goede uitstraling! Goed op elkaar ingespeeld
  • Voor mij geen verbeteri g
  • Goed
  • Zeer goed
  • Van het publiek ook positieve reacties
    Door: Danny en Sanne van Etten Feestdatum: 24-06-2016 Feestlocatie: Brasserie "Inzight" in Maasland

    "Geweldig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Was een top band voelde ons perfect aan,ze zijn echt van alle markten thuis
  • Goede interactie
  • Goed gespeelt
  • Goed gezongen
    Door: Eric boot Feestdatum: 12-03-2016 Feestlocatie: Ardenne

    "Vol energie, erg dansbaar, kortom fantastisch!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Vanwege alle druktes rondom de bruiloft, hadden we ons niet heel erg verdiept in de band. Op youtube klonk het goed, het contact per mail en een enkele keer per telefoon was goed, dus dan zou het ook wel goed komen. En dat deed het zeker! De band was goed op tijd op locatie, alle spullen compleet, dus het feest kon beginnen. De nummers die werden gespeeld waren erg afwisselend, muzikaal zat het goed onder elkaar, en ook onze 2 verzoeknummers werden leuk uitgevoerd. Van begin tot eind stond de dansvloer vol! Ook van onze gasten alleen maar lovende reacties gehad!
  • muzikaal
  • geen
  • afwisselend
  • geen
  • niet te hard
  • geen
    Door: Jennifer Feestdatum: 06-05-2016 Feestlocatie: zaal Koster, Etten

    "Geweldig feest met belangrijke bijdrage van Yesz"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    We hadden van tevoren over het repertoire gesproken. Dansbaar, feestelijk en voor elk wat wils. Van Paradise by the dashboard light tot "vette" House. De band heeft de sfeer perfect aangevoeld waardoor ik nu, drie dagen later, nog steeds zit na te genieten. Ook van veel gasten grote complimenten gekregen over de band waardoor het me niet zou verbazen als er nog andere aanvragen volgen.
    Door: Mark en Sandra Feestdatum: 08-01-2016 Feestlocatie: 't Wapen van Kennemerland te Haarlem

    "Prachtig"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Was een leuk optreden, ze voelde de sfeer van de mensen goed aan en anticipeerde met hun muziek hierop
    Door: D. Westerhoven Feestdatum: 18-12-2015 Feestlocatie: Stadhouderlijkhof te Leeuwarden

    "Geweldige band, sfeervol, relaxed en nog aardig ook"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ze spelen lekker groovy, beetje uptempo, en hebben een goede interactie met het publiek waardoor een prettige sfeer ontstaat. Dit is waar een band voor moet staan. Al je dan ook nog eens het prachtige stemgeluid en de saxofoon er bij hebt dan kan de avond niet meer stuk. Yesz dus.
    Door: Henkjan Feestdatum: 12-12-2015 Feestlocatie: jazeker

    "Waan-Zin-Nig!!"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Door tijdgebrek om diverse bands te gaan beluisteren hebben wij Yesz geboekt op gevoel, advies van Bandzoeker en de promo-filmpjes van Yesz. Maar man o man wat hebben wij een goede keus gemaakt :-D. De interactie met het publiek en met ons was gewoon perfect. Het repertoire was werkelijk alles omvattend. Ze hebben er voor gezorgd dat het een knalfeest is geworden. Van onze gasten heb ik gehoord over hoe goed ze hen vonden; Niet n was er negatief. Zelfs onze fotograaf heeft nog even met ze mee gespeeld (Hij speelt zelf ook een beetje drums). Op en top een echte aanrader!
    Door: Anton & Wanda Feestdatum: 30-10-2015 Feestlocatie: Restaurant de Steenoven Helmond

    "Super sfeer"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Een band die rekening houd met de wensen van ons als bruidspaar. Nummers die niet in het repertoire staan studeren ze in. Ze zorgen voor een goede sfeer.
    Door: Wouter en Marjolein Feestdatum: 25-09-2015

    "super"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    De band speelde de gewenste genres en speelde goed in op de wens van het publiek. Beslist geen spijt dat wij de band geboekt hadden.
    Door: MG Peters Feestdatum: 22-08-2015

    "Leuk bruiloft bandje"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Eerste sessie was rustig, mocht meer rock & up tempo om te dansen. Misschien iets meer aanpassen aan de top 40 van nu. Misschien een keer een mannenstem qua zang is ook leuk. Goede zang & goed op elkaar ingespeeld. Leuke communicatie met de band. Goede communicatie met bandzoeker en goed verlopen.
    Door: Liset Feestdatum: 11-09-2015

    "Een heerlijke avond"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Ons bruiloftsfeest was op een warme dag aan het strand. Hierdoor was het lastig om de gasten binnen en aan het dansen te krijgen. Maar Yesz heeft hard gewerkt en dit wel voor elkaar gekregen! Mede door hun goede muziek hebben wij een heerlijke avond gehad. Zeer professioneel en zeker aan te raden!
    Door: Jonas Krot Feestdatum: 14-08-2015

    "Prima band, goed afgestemd op ons en onze gasten."

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Van onze gasten veel gehoord dat de band geweldig was. Goede afspraken te maken. Een zeer enthousiaste groep muzikanten, die wij zeker aan kunnen raden
    Door: Kees Bekking Feestdatum: 20-06-2015

    "fantastisch"

    Uitstraling
    Professionaliteit
    Repertoire
    Prijs / kwaliteit
    Interactie
    Wij hebben voor onze bruiloft deze band gevonden maar wow wat een energie en het was echt geweldig. Ze hebben onze avond gemaakt in ieder geval.
    Door: Thomas Feestdatum: 26-06-2015