Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

2 Flowers

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over 2 Flowers

Compact Non-stop feest Veelzijdig

2 Flowers is 2 in 1, de combinatie van een hippe DJ en het live coverband gevoel! De twee geweldige zangeressen, bekend van allround feestband Feelings, zorgen voor de interactie die jullie feest nodig heeft!

Dit trio is uitermate geschikt voor de mensen die wat kritischer zijn. Wil je enorme variatie in het repertoire, mogelijkheid tot verzoekjes en toch ook het live gevoel van twee zuivere zangeressen bij de muziek? Voor de liefhebber houdt het hier niet op: het gezelschap is uit te breiden met talloze live muzikanten. Denk bijvoorbeeld aan zwoele solo’s van een saxofonist,  een scherpe gitarist, of breng het salsa genre volledig tot leven met een percussionist. Zelfs een derde zangeres is een aantrekkelijke toevoeging. Dat wordt dansen!

De dames van 2 Flowers hebben ook een easy listening repertoire samengesteld, speciaal geschikt voor jullie diner dansant, receptie of huwelijksceremonie. Mooi om samen met een pianist te boeken! Benieuwd naar alle opties? Vraag vrijblijvende informatie op via onze website!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

22 reviews

Schrijf review

4.85 / 5

Gemiddelde uit 22 beoordelingen:

Uitstraling

4.8 / 5

Professionaliteit

4.8 / 5

Repertoire

4.9 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.9 / 5

Interactie met publiek

4.8 / 5

"1 woord is genoeg .............Geweldig"

Door Mary (Feestdatum: 26-10-2019, feestlocatie: Fort Lent)

5 / 5

We kwamen wat eerder om kennis te maken met de Band leden. Ze waren al bezig met de Sound check en dat klonk al geweldig Het werd dan ook een geweldige avond om nooit meer te vergeten. Super goede zangeressen die echt de sfeer maken,goed geluid (wat steeds in de gaten werd gehouden door Romeo)en ze weten de mensen wel op de vloer te krijgen met hun heerlijke muziek. Werkelijk iedereen kwam de dansvloer al swingend op. Kortom heeft u een feestje en wilt u een geweldige Band. heel simpel. 2 FLOWERS IS DE NAAM.

"Fantastisch!"

Door D. Nanuru (Feestdatum: 06-07-2019, feestlocatie: Ammerstol)

5 / 5

Van het begin tot het eind was het knallen! Wat brachten zij een leuke sfeer met zich mee! Er was genoeg ruimte tot eigen inbreng en onze wensen hebben ze veelvuldig uitgedacht. Over de top, boven onze verwachtingen! We hebben met zn allen een geweldige avond beleeft, dit is er zeker 1 voor in de boeken waar we nog lang over na zullen praten! Enorm bedankt en veel succes verder. Wij zullen jullie promoten! Hopelijk tot weerziens! Wij zijn fan van jullie! ???

"Het feest werd door 2-Flowers een spetterende en swingende ervaring"

Door Harry van Bolhuis (Feestdatum: 08-02-2019, feestlocatie: Leiden)

4.6 / 5

2-Flowers heeft mijn verjaardagsfeest tot een mooie ervaring gemaakt. Ze waren aardig, luisterden heel goed naar de wensen, waren mooi op tijd en deden de opbouw van de installatie zonder ook maar iemand te storen. Het optreden van de DJ en beide dames, die mooie en goede zangeressen zijn, was in 2 delen van 3/4 uur en was heel swingend en speelde goed in op het publiek. Dat betekende 2 x drie kwartier een volle dansvloer. Voor mij hebben 2-Flowers de avond tot een groot succes gemaakt!

"Weergaloos optreden, heerlijke dansmuziek"

Door Sandra Molenaar (Feestdatum: 16-06-2018, feestlocatie: Het Zuiderbad, Noordwijk)

5 / 5

Ons feest was helemaal compleet met het optreden van 2Flowers. We hebben tot middernacht heerlijk gedanst en onze gasten ook. Alsof we weer 16 waren. Fantastische zangeressen en muzikanten. Ik kan deze band van harte aanbevelen!

"Hebben de avond gemaakt!"

Door Sylvia Klerks (Feestdatum: 23-06-2018, feestlocatie: Club Nautique)

5 / 5

Komen op tijd, goed op elkaar ingespeeld, fantastisch gezongen. Doen wat ze beloofd hebben en spelen gezellige dansmuziek voor jong en oud. Wij en onze gasten hebben een top avond gehad.

"wat een partyband :-) !!"

Door Belinda (Feestdatum: 14-06-2018, feestlocatie: Amsterdam)

5 / 5

Ons bedrijfsfeest werd een enorm succes en vooral omdat 2flowers het feest nog geslaagder en compleet heeft gemaakt. Top artiesten die heel goed weten wat de toeschouwer-luisteraar-danser wil. Dank jullie wel. Zeer aan te raden!

"Top feestje neergezet!"

Door Rob (Feestdatum: 10-03-2018, feestlocatie: Zaanstad )

5 / 5

Super leuk. Goede zangeressen. Volgende keer weer...

"Jullie waren de juiste keus voor ons!"

Door Frank Janssen (Feestdatum: 29-09-2017, feestlocatie: Amsterdam)

5 / 5

Wij zijn ontzettend blij dat jullie onze grote dag onvergetelijk hebben gemaakt! Bedankt voor het fantastische optreden. Echt steengoed!!! Groetjes Tom en Nancy

"Helemaal geweldig"

Door Bruiloft M&R (Feestdatum: 05-05-2017, feestlocatie: Landgraaf)

5 / 5

Na alle reviews gelezen deze band geboekt en echt alles wat eerder gezegd is geworden klopt helemaal ! Ze hebben er echt een top feest van gemaakt ..

"te gekke band die ons feest maakte zoals we het wilden!"

Door Karsten (Feestdatum: 02-09-2016, feestlocatie: Breda)

5 / 5

Wij hadden jullie als band geboekt voor onze bruiloft op 2 september 2016. Vooraf konden we uitgebreid aan geven wat onze wensen waren en eigenlijk was niets te gek voor jullie. Ons feest was een groot succes! Wij hebben genoten en onze gasten waren direct fan van jullie! ?

"In een woord: formidabel"

Door Bruiloft Wijers/Roelse (Feestdatum: 19-08-2016, feestlocatie: Hotel kasteel Doenrade)

4.6 / 5

Geweldig leuke band, creerde sfeer maakte goed contact met publiek en heel muzikaal! Geweldige zangeressen, prima soxofoniste en fantastische percussionist. Ontspannen DJ. Aanrader voor feesten waarop je wilt dansen of swingen!

"geslaagd"

Door Jurrien (Feestdatum: 21-05-2016, feestlocatie: kasteel Vaalsbroek)

4.6 / 5

goede flexibele band, de dj had op verzoek alleen 70-80 jaren muziek bij zich, en jammer genoeg niet een extra van modernere muziek

"Hartstikke goed"

Door Eradus/ Lut (Feestdatum: 21-05-2016, feestlocatie: Diever bij ons thuis)

4.8 / 5

Aardige mensen die er alles aan doen om je feest tot een feest te maken!

"geweldig"

Door Elly Kiesenberg (Feestdatum: 14-05-2016, feestlocatie: onder ons)

3.8 / 5

Superavond gehad. Lekkere dansmuziek en alle gasten hadden het prima naar hun zin.

"Geweldig feest!"

Door Danny S (Feestdatum: 26-09-2015)

4 / 5

Mede dankzij de 4-mans formatie van 2flowers hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad!! Op ons verzoek werden vooral veel latin, soul en disco classics gespeeld en de dansvloer is van begin tot eind gevuld geweest. Bedankt voor een geweldige avond!!

"Onze muzieksoort op de juiste wijze gebracht."

Door Wendy en Tony Komijn (Feestdatum: 09-09-2015)

5 / 5

Het publiek en wij hebben ons geweldig geamuseerd, vrijwel de hele avond is er gedanst met enkele pauzes. De bandleden waren heel gezellig en deden goed mee met het feest, ze voelden de sfeer goed aan.

"In een woord FANTASTISCH !"

Door Miranda (Feestdatum: 05-09-2015)

5 / 5

Iedereen heeft enorm genoten van jullie muziek en het paste precies bij ons gezelschap. k heb alleen maar enthousiaste reacties over jullie optreden gehoord, mede door jullie hadden we een fantastisch feest!

"Professioneel, top uitstraling, en een mooi repertoire!"

Door Sabrina (Feestdatum: 31-07-2015)

5 / 5

We willen jullie nogmaals bedanken voor het geweldige feest gisteravond. We hebben alleen maar positieve berichten gehoord maar vooral hebben we zelf super genoten! Mede door jullie hebben we een geweldige bruiloft gehad.

"Fantastisch feest met een superband!"

Door Karsten en Saskia (Feestdatum: 14-08-2015)

5 / 5

Wat een –Feest! Wat zijn wij blij dat we jullie voor ons feest gekozen hebben. Het repertoire is te gek en het ziet er tip top uit en het klonk onwijs professioneel. Dankzij jullie is ons droomfeest uitgekomen. Bedankt!

"Een echte aanrader!"

Door Humberto Fernandes (Feestdatum: 08-08-2015)

5 / 5

Hartelijk dank en de complimenten voor de geweldige muzikale bijdrage op ons huwelijksfeest van afgelopen zaterdag 08-08-2015. Dat onze gasten echt hebben genoten, bleek uit de vele reacties die we naderhand ontvingen. Veel van deze reacties gingen juist over de band, want die speelde toch wel heel erg professioneel. Dat werd ook onderstreept door gasten die zelf bandlid zijn. Ook was men onder de indruk van jullie dj. Hij deed ook nog verzoekjes, en jullie gevarieerde repertoire paste precies bij het gezelschap. Jullie hebben daar heel goed op ingespeeld. Al met al zal deze avond voor altijd een heerlijke herinnering blijven!

"Non stop FEEST!"

Door Leo en Tina Visser? (Feestdatum: 04-08-2015)

5 / 5

Nogmaals wil ik jullie bedanken voor het meer dan fantastische optreden afgelopen vrijdag op onze bruiloft. We hadden nadat we jullie al op hadden zien treden veel van jullie verwacht, maar dat het zo'n ontzettend geslaagd optreden zou worden hadden we niet durven hopen. De dansvloer is de hele avond vol geweest en we ontvangen zo veel positieve reacties van onze gasten! Ga zo door!

"Een fantastische band!"

Door Robert en Nancy (Feestdatum: 27-06-2015)

5 / 5

Wij zijn ontzettend blij dat jullie onze grote dag onvergetelijk hebben gemaakt! Bedankt voor het fantastische optreden. Echt steengoed!!!


Repertoire

Amy Winehouse -Valerie

Anouk - Girl

Aretha Franklin – Think

Aretha Franklin- Respect

Alain Clark - Blow me away

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat

Ben E. King - Stand by me

Beyoncé – Crazy in love

Beyoncé – Single Ladies

Black eyed peas – I gotta Feeling

Bruno Mars – Treasure

Bruno Mars – Locked of heaven

Bruno Mars – Uptown funk

Boney M. - Sunny

Celine Dion - I wish

Chic - Good times

Chic - Le freak

Total touch Touch me  there

Doobie Brothers - Long train running

Earth wind and fire - September

Earth wind and fire - Let’s groove

Earth wind and fire – Boogie wonderland

Elvis Crespo - Suavemente

Franki Vally - Oh what a night

Gloria Estefan - Conga

Gloria Gaynor - I will survive

Guus Meeuwis - Het is een nacht

James Brown – I feel good

Jamiroquai & Anastacia - Bad girls

Jennifer Lopez - Let’s get loud

Katrina and the Waves - Walking on sunshine

KC & the Sunshine Band - That’s the way i like i’t

Kool & The Gang - Celebrations

Madonna - Holiday

Marco Borsato - Je hoeft niet naar huis vanacht

Joss Stone – Super duper love

Diana Ross – Upside Down

Diana Ross – I’m Coming out

Bee Gees – Dancing

Bruno mars – Uptown funk

Bruno mars – 24K

Sooy Justin – Bieber

Teardrops – Womack & Womack

Taylor Dayne – Tell it to my heart

Meghan Trainor – Crazy in love

Meghan Trainor – All about that bass

Wham – Wake me up before you go-go

Spandau Ballet – Gold

Pharrell Williams – Happy

Stevie Wonder - Do i Do

Duffy – Mercy

Whitney Houston – I wanna dance withe somebody

Frankie Valli & the 4 seasons – Oh what a night

The Trammps – Shout

Boney M – Sunny

Boney M – Daddy Cool

2 Unlimited – No Limit

Michael Jackson - Don’t stop till you get enough

Michael Jackson - Shake your body

Michael Jackson - Beat it

Michael Jackson - Blame it on the boogie

Pharrell Williams – Happy

Robin S. – Show me love

Ricky Martin - Livin’la vida loca

Ritchie Valens - La bamba

Sister Sledge – We are family

Take that – Relight my fire

Santana - Oye como va

Santana - Smooth

Sade - Smooth operator

Survivor - Eye of the tiger

Taylor Dayne – Tell it to my heart

The Blues Brothers - Soulmen

The Pointer Sisters - Fire

The Trammps - Disco Inferno

The Weather Girls - It’s raining men

Tower of power - Soul with a capital S

UB40 - Here i am

Vaya con Dios - What’s a woman

Village People - Ymca

Wham – Wake me up

Willie de Ville - Demisiado Corazon

Latin

Demosiado corazon

Oye mi canto

waka waka

Het is een nacht ( Latin )

Oye como va

Ai se eu te pego

Labamba

Balada boa

Suger bum bum bum

Conga

La Bilirrubina

La vida un as carnaval

Vivir mi vida

Suavemente


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2145

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Duo Midnight Blue Duo Midnight Blue

Een zeer gewild duo die moeiteloos het geluid van een volledige band neer zet! Deze bandleden houden ervan om hun publiek te entertainen en zullen er alles aan doen om een geslaagd feest neer te zetten, perfect afgestemd op jullie wensen. Met bakken aan ervaring op uiteenlopende feesten heeft dit...

€ 825

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
ReMixx ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynami...

€ 1699

|

3

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van 2 Flowers.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van 2 Flowers.

(22) |

€ 1200

|

3

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen