Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Over ons

Op zoek naar een band? Bandzoeker zorgt altijd voor de perfecte match, voor elk type feest en voor elk budget. Dit doen wij al sinds 2004! Vanuit ons kantoor in Groningen werken wij met een team van zes personen, bands boeken doen wij door heel Nederland en België. Inmiddels hebben wij met veel plezier al duizenden opdrachtgevers geholpen aan een betaalbare band door middel van onze unieke werkwijze en persoonlijke benadering.

Bij Bandzoeker zoeken wij samen naar de juiste muzikale invulling voor je gelegenheid. Door onze jarenlange ervaring en de persoonlijke band die wij met onze artiesten hebben opgebouwd kunnen we op basis van je voorkeuren, wensen en budget de perfecte match maken. Jan en Merijn staan klaar om je te adviseren en sturen graag een vrijblijvende offerte!

Waarom Bandzoeker?

  • Transparantie: De optredens van de bands via Bandzoeker worden alleen beoordeeld door hun klanten. Bij ons is alleen ruimte voor de beste bands, van bekende toppers tot fris talent. Zo weet je zeker dat de band het live ook écht waar kan maken!
  • Prijs: Wij garanderen onze artiesten een volle agenda in ruil voor een korting op hun gage, zo ben je altijd zeker van de beste prijs.
  • Gemak: Inhoudingsplichtigenverklaringen, belastingen en contracten worden uit handen genomen. Zelf zoeken hoeft niet per se, een telefoontje of mailtje en we maken de juiste match op basis van je wensen.
  • Zekerheid: We regelen direct een vervangende act in het geval van ziekte of overmacht.
  • Ervaring: Duizenden klanten gingen u voor: dorpsfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en privé evenementen!

Onze adviseurs

Jan en Merijn zijn de contactpersonen naar onze bands en onze opdrachtgevers.Jan Poppema

Adviseur

jan@bandzoeker.nl
050 - 76 000 86


Merijn Middelweerd

Adviseur

merijn@bandzoeker.nl
050 - 76 000 87
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen