Privacyverklaring Bandzoeker Music B.V.

25 Mei 2018

Je privacy is voor Bandzoeker Music B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.bandzoeker.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Bandzoeker Music B.V.

Afhandelen offerteaanvraag

Wanneer je bij ons de beschikbaarheid van een band voor jouw feest of gelegenheid opvraagt, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze offerteaanvraag netjes af te kunnen handelen.

Om uw offerteaanvraag af te handelen gebruiken wij je naam, e-mailadres, telefoonnummer, de feestdatum, plaats van optreedlocatie, de gelegenheid of het type feest, uw wensen ten aanzien van muziek, het aantal gasten dat u ontvangt en de speeltijden. Deze hebben wij nodig om een passende band te kiezen en een correcte prijs te bereken inclusief reiskosten, apparatuurhuur en BTW. Wij bewaren deze informatie tot de boeking is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Wij werken met anderen samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de offerteaanvraag werken wij samen met:

  • de artiest(en).

Afhandelen boeking

Wanneer je bij ons een band boekt voor een feest of gelegenheid, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze boeking netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Om je boeking in orde te maken gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens van de optreedlocatie, de gelegenheid of het type feest, het aantal gasten dat u ontvangt, de speeltijden, de naam van de contactpersoon of contactpersonen ter plaatste en het telefoonnummer van de contactpersoon of contactpersonen ter plaatse. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die gesloten wordt tussen de artiest en opdrachtgever. Wij bewaren deze informatie tot je boeking is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Wij werken met anderen samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de boeking werken wij samen met:

  • de artiest(en);
  • verhuurbedrijf indien nodig;
  • verloningsbureau indien nodig.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je naam. e-mailadres, telefoonnummer en ip-adres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Bandzoeker Music B.V.
Zuiderpark 17
9724 AG Groningen
privacy@bandzoeker.nl
050 76 000 67