Colibri


11 Bandleden

va. €4050Over Colibri

COLIBRI!
We hebben werkelijk geen idee waarom we naar dat piepkleine vogeltje zijn vernoemd... want we lijken in geen enkel opzicht op onze naamgenoot.
Zo zijn wij met z'n elven, dus zeg maar gerust een MEGA-BIRD! Niks kleins en fijns, dikke blazers, vette hammonds en knallende bassen.
Hoezo "de vrouwtjes zijn onopvallend gekleurd"...onze zangeressen spetteren van het podium...en onze zanger trouwens ook!
Stilhangen in de lucht, daar doen we niet aan, en aan achteruitvliegen al helemaal niet. Als onze groove eenmaal op stoom is, dan gaan we op volle kracht vooruit!

Eigenlijk zijn we zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klassevan een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon COLIBRI

Video

+ Meer video's

Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Colibri, wees de eerste!

Schrijf review

Repertoire

Colibri speelt o.a. nummers van: The Brand New Heavies, Incognito, Earth Wind and Fire, Stevie Wonder, Jamiroquai en heeft een verzameling lekkere danceclassics.

Anderen bekeken ookBeschikbaarheid en prijs

Colibri

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid!
Jan Poppema

Jan Poppema


Merijn Middelweerd