Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Gaia Hangdrum Music

Geverifieerde artiest

€ 700

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Gaia Hangdrum Music

Gaia Hangdrum Music is een actieve en passievolle instrumentaliste. Op haar 22e werd zij aangenomen aan het Rotterdam's Conservatorium. Hier studeerde aan de afdeling drums. Sindsdien is zij regelmatig on-stage te vinden met diverse bands. Niet alleen in binnenland, maar ook het buitenland heeft zij veel ervaring met gemiddeld 30 shows per jaar.

Naast het feit dat zij druk is met drummen, is Gaia ook eigenaar van de drumschool 'Beatschool Den Haag te 's-Gravenhage. Hier geeft zij met passie les aan de beginner t/m gevorderde drummers.

Haar liefde voor de handpan werd direct aangewakkerd toen zij voor het eerst kennis maakte met dit instrument. De mystieke klank triggerde iets en sindsdien is zij regelmatig te vinden om de mooie klanken ter gehore te brengen aan publiek in de vorm van huiskamerconcerten, bruiloften, maar ook op de grotere festivals.

Het bespelen van de handpan hangt nauw samen met yoga, meditatie en de natuur. De klanken van het instrument zijn op de achtergrond een welkome verrassing, maar ook op de voorgrond is de handpan een fijne toevoeging aan elke gelegenheid.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Repertoire

Neem contact op voor het volledige repertoire.

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Gaia Hangdrum Music.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Gaia Hangdrum Music.

€ 700

|

1

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2021
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen