Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Gebroeders ROSSIG

Geverifieerde artiest

€ 1695

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Gebroeders ROSSIG

Na het grote succes van ‘DE FEESTHIT’ Hallo Allemaal in 2018 en de Alie Exprezz in 2019 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te denken uit het nationale en internationale feestcircuit. Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest in de tent. De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een spontane interactie met het publiek en een sprankelende, humoristische performance op de bühne.

Met eigen nummers als: ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’ en ‘Wij gaan après-skiën’, aangevuld met gezellige feestmedleys, is het voor de broers nooit te laat als het om een feestje gaat. Niet alleen het volwassen publiek zingt de nummers uit volle borst mee, juist onder de jeugd zijn de broers mateloos populair!

Je komt de gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 538, 3FM, RadioNL, RTL4, NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, KidsTop20 en TV Oranje, zijn zij voorbij gekomen.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Repertoire

Knallende carnaval krakers!

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Gebroeders ROSSIG.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Gebroeders ROSSIG.

€ 1695

|

4

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 54 beoordelingen