Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Het Groove Trio

Geverifieerde artiest

€ 895

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Het Groove Trio

Het Groovetrio is een in 2019 opgericht jazztrio. Het trio bestaat uit Ron Komduur, Han Vos (contrabas) en Joost Koster (saxen). "Wij maken uw (bedrijfs)borrel of event een groovend succes!"

Rons’ muzikale roots liggen in Groningen en Amsterdam waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan als drummer in jazz en lichte muziek. Han heeft een schat aan ervaringen opgedaan als bassist in vele formaties in en rond

Groningen. Joost is de benjamin van het gezelschap, maar hij heeft inmiddels al naam weten te maken binnen de Bigband-scene in het noorden.

Zoals de naam al zegt staat de Groove centraal. Leidend bij de muziek die het trio maakt is dat de stukken drijven op de Groove ofwel de ritmische essentie die ‘dwingt’ tot dansen of bewegen. Stukken worden eerst volledig teruggebracht tot de ritmische kern en daar wordt vervolgens harmonisch op voortgebouwd. Op dit uitgangspunt is een mooi repertoire gevormd dat bestaat uit zeer diverse nummers.

Bij optredens wordt de luisteraar en passant ook nog even meegenomen op een kriskras reis door de jazzgeschiedenis. Van New Orleans naar Antwerpen, van Joshua Redman naar Eddie Harris, van Footprints naar Atchafalaya en van Taxi Wars naar Whiplash; het komt allemaal voorbij.

Mocht u tijdens de enerverende muzikale trip van Het Groovetrio niet stil kunnen blijven zitten dan is de opzet van de heren alvast geslaagd !Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Nog geen reviews

Het Groove Trio Heeft nog geen reviews

Schrijf review

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Het Groove Trio.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Het Groove Trio.

€ 895

|

3

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen