Music with Love


2 Bandleden

va. €840Over Music with Love

Music with love is de akoestische act die uw publiek meeneemt tijdens een intieme muzikale reis van pop en jazz van de jaren ’70 tot nu. Van Aretha Franklin en Etta James tot de artiesten van nu zoals Corinne Bailey Rae en John Legend, maar ook John Mayer en Caro Emerald. Warme en gevoelige klanken zullen de ruimte vullen en de toegankelijke songs voor alle leeftijden zullen voor een saamhorigheid en feestelijke sfeer zorgen.

Music with love geeft zijn eigen draai aan bestaande bekende songs, zowel ballads als uptempo. Een sfeervolle act die goed dient als live muziek om de gezellige, knusse en warme sfeer te creëren tijdens bijvoorbeeld een diner, receptie of bruiloft maar ook zeker het publiek erbij kan betrekken en de voetjes van de vloer krijgt om de avond met een spetterend einde af te kunnen sluiten.

Door de bezetting van een zangeres en gitarist heeft u een optreden dat een persoonlijke sfeer brengt en uw publiek een onvergetelijke avond bezorgd.

Music with love is uit te breiden met pianist, basgitarist en drummer voor een complete feestavond. Voetjes van de vloer gegarandeerd!

Video


Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Music with Love, wees de eerste!

Schrijf review

Repertoire

Don’t know why

MTV

Her Shadow

Just like a star

Waiting on the world to change

At Last

-

Wade in the water

Put your records on

Fairytales

Valerie

All of me

-

Let’s stay together

Budapest

Love you more

Natural woman

Night like this

-

Sitting on the dock of the bay

Use me

Ain’t no sunshine

RespectBeschikbaarheid en prijs

Music with Love

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid!
Jan Poppema

Jan Poppema


Merijn Middelweerd