Orange Grove


5 Bandleden

va. €2100Over Orange Grove

Een 'feel good expierence'. Zo mag je luisteren naar de muziek van Orange Grove noemen. De vijf bandleden zijn afkomstig van St. Maarten, Curacao en Suriname. Ze vonden elkaar in Rotterdam waar twee leden ook zijn opgegroeid. De overzeese invloeden hebben een positieve upbeat, reggae-sound als resultaat. Hun muziek is een mengeling van reggae, ska, rap en rock. Dit gecombineerd met de rauwe stem van leadsinger Michael Maidwell maakt Orange Grove een reggae-band met een scherp randje.

Orange Grove is in 1999 opgezet door Michael Maidwell en een aantal vrienden. De band deed het goed, en nam ook Roger Peterson in als tweede zanger. Samen namen ze een aantal sterke nummers op. Na een tijd hebben ze ervoor gekozen uit elkaar te gaan en kreeg Intwine een platencontract aangeboden. De andere bandleden stonden vervolgens voor de keuze met welke band door te gaan. Zij besloten met Intwine door te gaan om hun carriere op weg te helpen. Michael heeft sindsdien niet stilgezeten. Hij heeft onder andere voor Intwine meegeschreven aan een aantal liedjes op de verschillende albums door hen uitgebracht.

Orange Grove spreekt een zeer groot publiek aan, en bij een live optreden kunnen weinig mensen stil staan! Orange Grove staat dan ook garant voor een avond vol spetterende swingmomenten!

Video

+ Meer video's

Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Orange Grove, wees de eerste!

Schrijf review

RepertoireBeschikbaarheid en prijs

Orange Grove

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid!
Jan Poppema

Jan Poppema


Merijn Middelweerd