Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

SNS Band

Geverifieerde artiest

€ 1250

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over SNS Band

SNS Band is een Roots Reggae band afkomstig uit Gelderland. SNS begon met elkaar muziek te maken in 2002 en spelen hoofdzakelijk eigen nummers in het Engels en Sranang Tongo.

De bandleden van SNS zijn ervaren muzikanten. Zo heeft zanger Prince Naffy een #1 hit in Suriname gehad en bassist Max Odarty met diverse bands in Los Angeles gerockt. Verder draagt Brian de hele band met zijn vlijmscherpe slag op gitaar, schudt Francois meesterwerk composities uit zijn mouw op keyboards en slaat Iwan onweerstaanbare beats op de drums.

Vol overtuiging, tastbare energie en aanstekelijke passie zetten deze mannen een positive vibe neer die staat als een huis! Garantie is dat niemand, met een hartslag, stil zal blijven staan wanneer SNS haar herkenbare geluid, met verschillende muzikale invloeden, inzet. SNS belooft dus geen saaie Reggae, maar krachtige Roots met afwisselende grooves, pakkende melodieën, vette gitaar solo’s en teksten die ergens over gaan.

Kortom: Reggae die je een 'natural high' zal bezorgen! Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Repertoire

Jah Children

 

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van SNS Band.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van SNS Band.

€ 1250

|

6

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 54 beoordelingen