Spotted

9.8

20 reviews

va. €2245

SpottedOver Spotted

Veel enthousiasme Sfeermakers

Put your hands up! Zin in een goed feest? Met Spotted ben je daarvan verzekerd! Zeven professionele muzikanten met veel ervaring spelen de nieuwste, de mooiste, de foutste, de lekkerste, de bekendste en de meest dansbare muziek voor je! Of je nou een hele avond vanaf de eerste noot wilt knallen, het rustig op wilt bouwen of juist meer een achtergrond-invulling zoekt; met Spotted kan het allemaal.

Wat maakt Spotted uniek in vergelijking met andere allround bands? Het enorme enthousiasme en entertainment van de band zorgt ervoor dat het publiek meegenomen wordt in het feest van begin tot eind. Alleen perfect is goed genoeg; door ruim de tijd te nemen om van te voren jouw wensen te inventariseren, maakt Spotted elke keer weer een show op maat.

Wat kan je dan verwachten? Driestemmige zang, een scheurende saxofoon en een strakke ritmesectie. Er staat een bijzonder goed op elkaar ingespeelde band op de planken met een energieke drive, waar het plezier van af spat tijdens het optreden. Samen met een zeer afwisselend repertoire, een complete eigen lichtshow en professionele geluidsapparatuur zorgt deze band voor een onbeperkte dosis lol en entertainment!

Spotted heeft al vele feesten tot een grandioos succes gemaakt. Is jouw feest het volgende? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan!


Video


20 reviews


Repertoire

TOP 40:

All of me – John Legend

Addicted to you – Avicci

Blurred Lines – Robin Thicke

Cake by the ocean – DNCE

Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

Don’t worry – Madcon

Happy – Pharell

Hello - Adele

Hold my hand – Jess Glynn

Thinking out loud – Ed Sheeran

Treasure – Bruno Mars

Uptown Funk – Bruno Mars

PARTY & DANCECLASSICS:

Bad romance – Lady Gaga/Caro Emerald

Blue suede shoes/Tutti frutti – Elvis Presley

Breakaway – Tracy Ullman

Celebration – Kool & The Gang

Dancing on the ceiling – Lionel RichieAnderen bekeken ookEen feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Spotted.

  (20)


Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy