Stageline


5 Bandleden

va. €2750Over Stageline

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften en uitgaansgelegenheden: daar hebben de 5 rasmuzikanten van Stageline, onder wie topzangeres Sandy Goeree, de afgelopen 12 jaar furore gemaakt. Het repertoire bestaat uit een mix van muziek van vroeger en nu. Er is geen sprake van vaste sets, maar Stageline speelt in op wat het publiek of het feest vraagt!

Veel aandacht is er besteed aan de aankleding van het geheel. Licht, geluid en kleding, alles is aangepast aan de diverse tijd en muziekstromingen. Daardoor biedt Stageline behalve kwalitatieve muziek ook het nodige visuele vermaak. Dit alles in combinatie met de frisse en enthousiaste podiumuitstraling maken Stageline tot een uiterst geschikte band voor alle partijen en feesten!

Een band die altijd voor de hoofdprijs gaat qua prestaties ! De bandleden beleven namelijk zelf vreselijk veel plezier aan het spelen en dit straalt af op het publiek, zo blijkt keer op keer. Deze top-performance is tevens een lust voor oog en oor vanwege de heerlijke lichtshow en het uitgebalanceerde geluid.

Video


Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Stageline, wees de eerste!

Schrijf review

Repertoire

Aan het repertoire van Stageline wordt voortdurend gewerkt om de samenstelling aantrekkelijker te maken voor het tegenwoordig veeleisende publiek.

Afhankelijk van het soort feest of evenement wordt ter plekke bepaald wat de geschikte nummers zijn op dat moment. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Stageline wordt gereoemd voor het snel inspelen op het publiek!

In het repertoire zijn recente nummers opgenomen van o.a. Robbiew Williams, Anouk, Bon Jovi, Kane, Ilse de Lange, Alicia Keys, etc. Maar uiteraard ook lekkere dance- en soulclassics uit 70-ties en 80-ties. Zelfs Rock 'n Roll uit de 60-ties, alsmede het nederlandse lied wordt niet overgeslagen.

Verder speelt de band werk van Aretha Franklin, Norah Jones, maar ook de Doobie Brothers, Dire Straits en Madonna passeren de revue.

Uiteraard zijn speciale verzoeken uit het publiek altijd welkom en er zijn vooraf afspraken te maken wat betreft specifieke wensen.

Anderen bekeken ookBeschikbaarheid en prijs

Stageline

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid!
Jan Poppema

Jan Poppema


Merijn Middelweerd