Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

ZOW

Geverifieerde artiest

€ 1000

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over ZOW

André ter Braake

Deze geboren en getogen Almeloër is als jongen van 14 verslaafd geraakt aan het DJ vak. Het waren in het bijzonder de vrijdagavonden die in diverse wijkcentra als aanloop naar zijn verslaving hebben geleid. Een avondje invallen op de zondagavond in discotheek “The Saloon” was de ommezwaai naar het echte werk voor André ter Braake. Elk weekend wel ergens achter de draaitafels te vinden bouwde hij een spectaculaire referentielijst op. Campings, clubhuizen, drive-in shows en discotheken, een fantastische periode. Nadat hij i.v.m. zijn overige werkzaamheden afscheid moest nemen van het DJ vak, belde Ruud de Jong (The Shamrock en België) zo`n 2 jaar geleden of er interesse was om mee te draaien in een Saloon reunie samen met de ‘Almelo’s levende legende’ Bertje Schmitz. Het bleek een geweldig succes het dak ging eraf!

André Tuller

Een laatbloeier mogen we zeggen. Op 19 jarige leeftijd krijgt Andre de smaak flink te pakken na een periode van op de radio draaien met populaire muziek. Zijn primeur in discotheek The Saloon op een regenachtige zondagmiddag mocht er wezen. Onder toeziend oog van de legendarische Bertje Schmitz wist André de snaren van het publiek flink te raken en stond hij al vrij snel zijn mannetje op de vrijdag- en zaterdagavond. Met een slordige 1500 bezoekers op een avond ging het dak eraf. Grote voorbeelden in die tijd waren naast Bertje ook Paul, Patrick en natuurlijk André ter Braake. Allen zeer goede DJ’s die het vak verstonden en waar veel van te leren viel. Uiteindelijk hing Andre Tuller na 6 jaar Saloon met periodes in Manhattan en Starlight zijn vinyl aan de wilgen. Na een lange periode van rust kruipt het bloed waar het niet gaan kan en ontstaat ZOW!, een professionele Drive In Show.

 Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Nog geen reviews

ZOW Heeft nog geen reviews

Schrijf review


Anderen bekeken ook

DJ Johan DJ Johan

Een strakke LED DJ Booth in witte hooglans-lak, in combinatie met de opzwepende aanstekelijke muziekkeuze van allround DJ Johan Lageweg, dit ondersteund door een spetterende lichtshow en kwalitatief goed geluid. Ook is er de mogelijkheid dat de DJ zich verkleed als er een thema aan het feest word me...

€ 850

|

1

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van ZOW.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van ZOW.

€ 1000

|

2

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen