Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

B-normal

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over B-normal

Authentiek Betrokken Lichtshow

Voor elk wat wils, van jong tot oud. Alles kan bij B-Normal! Samen vormen deze bandleden in het echte leven een stel, waardoor ze heel goed op elkaar ingespeeld zijn en precies weten wat ze aan elkaar hebben.

Over het repertoire hoef je niet te twijfelen: van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie Williams tot Queen, niets is te gek voor dit duo! Met een flinke dosis enthousiasme brengen zij elke groep aan het dansen en dankzij jarenlange ervaring is de juiste snaar vaak snel geraakt.

In verhouding tot de gemiddelde band neemt B-Normal veel belichting mee. Dit kunnen ze op elke locatie installeren. Optioneel kan het duo tevens foto’s maken van de dansende gasten tijdens het optreden. De foto's worden in de pauzes ge-upload naar een beeldscherm dat achter ze hangt. Interesse? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte op!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

30 reviews

Schrijf review

4.75 / 5

Gemiddelde uit 30 beoordelingen:

Uitstraling

4.7 / 5

Professionaliteit

4.7 / 5

Repertoire

4.8 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.8 / 5

Interactie met publiek

4.7 / 5

"Fantastisch duo, geweldige ervaring!"

Door Gert en Trees Rijke (Feestdatum: 29-11-2019, feestlocatie: LaCitadel )

5 / 5

Lieve B normal, Wat hebben jullie bijgedragen aan een gigantisch leuk feest. Heel breed repertoire, goede zang! Alle feestgangers waren heel enthousiast over jullie. Bedankt nogmaals en wie weet tot een volgend feest

"Geweldige avond dankzij B-Normal"

Door Inge en Ewout Meijndert (Feestdatum: 12-07-2019, feestlocatie: Het Kasteel in Woerden)

4.8 / 5

We hebben een geweldige avond gehad met de band. We kregen veel positieve reacties op onze keuze voor B-Normal. Ze hadden een goede afwisseling van nummers en wisten ons als bruidspaar op een mooi moment in het zonnetje te zetten.

"Keigaaf"

Door Mulder (Feestdatum: 06-07-2019, feestlocatie: Meeden)

5 / 5

Super gezellig, afwisselend repetoire!? Goede zang en sfeer, spontaan duo. Top

"In één woord 'Geweldig!'"

Door Marieke Wermink (Feestdatum: 28-09-2018, feestlocatie: De Kaaihof Genemuiden)

5 / 5

B-normal heeft er voor gezorgd dat we een onvergetelijk bruiloftsfeest hebben gehad. Ze zijn super muzikaal en ze kunnen heel goed zingen. Leuk repertoire. Echt top! We kregen veel complimenten over de band.

"Geweldige muziek. Echt een aanrader"

Door Bennie en Thea loeters (Feestdatum: 01-06-2018, feestlocatie: Jan & Jan in Didam)

5 / 5

Fantastische muziek voor zowel jong als oud. Uitgebreid repertoire, enthousiaste zangeres. Met deze muziek weet je zeker dat het feest geslaagd is.

"Fantastisch muzikaal duo"

Door Marc & Sylvia (Feestdatum: 02-09-2017, feestlocatie: De Stolp)

5 / 5

B-normal hebben onze zilveren bruiloft tot een super feest gemaakt. Onze gasten waren net als wij laaiend enthousiast over de muziek die Roy en Petra maken. Ze hebben goed ingespeeld op onze gasten. Wij wilden muziek die voor iedereen geschikt en leuk is. Dat leek ons lastig omdat de jongste gast 18 jaar is en de oudste 80! Maar voor Roy en Petra was dat geen enkel probleem. Diverse dansstijlen gingen door elkaar heen, zelf op 1 nummer. Kortom fantastisch. Ook hebben Roy en Petra super leuk meegewerkt aan onze openingsdans, die we net iets anders wilden dan 25 jaar terug. Een echte aanrader!

"Helemaal geweldig"

Door Maikel en Olga (Feestdatum: 11-08-2017, feestlocatie: Losser)

5 / 5

Petra en Roy hebben bij onze bruiloft een geweldige avond neergezet met hun muziek. Alleen maar positieve berichten gehad. Petra en Roy bedankt.

"een heerlijke ontspannen feestavond!!!"

Door Petra Harders (Feestdatum: 19-05-2017, feestlocatie: Restaurant de Ar in Westerbork)

5 / 5

Mede dankzij de zang en muziek van de band B-normal is ons feest ter ere van ons 12.5 jarig huwelijk onvergetelijk geworden. Voor jong en oud wat wils!!

"Geweldige muzikanten, Super repertoire en alles super geregeld!"

Door Marcel & Corien Jager (Feestdatum: 20-05-2017, feestlocatie: Veendam Borgerswoldhoeve)

5 / 5

Wij hebben mogen genieten van de mooie muziek van b-normal! De bruiloft feest om nooit meer te vergeten . Ze hebben de gasten goed aangevoeld kwa muziek stijl en hebben hierdoor bijna iedereen op de dansvloer weten te krijgen! Super bedankt voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

"B-normal is een muzikaal getalenteerde band die de sfeer goed aanvoelt en echt een feest maakt!"

Door Mark en Eline Bekedam (Feestdatum: 21-04-2017, feestlocatie: Agnietenberg Zwolle)

5 / 5

We hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad door de muziek en sfeer die B-Normal neergezet heeft. Na de pauzes wisten ze iedereen weer de dansvloer op te krijgen en te houden. Ze voelden de sfeer goed aan en speelden hier goed op in. We hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Echt een hele goede band!

"Het was uitstekend een spetterende avond"

Door Bert Bouwman (Feestdatum: 02-12-2016, feestlocatie: zalencentrum gielin)

5 / 5

Wij hebben nog nooit zoveel mensen op de dansvloer gezien en ze voelden de sfeer feilloos aan. Top

"Super"

Door Nanninga (Feestdatum: 26-11-2016, feestlocatie: De Pothoek)

5 / 5

Een hele goede band, met prima bruiloft muziek, kunnen er goed de sfeer in brengen en vasthouden.

"Geweldige Band"

Door Sandra van Hinte (Feestdatum: 21-10-2016, feestlocatie: Eigen Wijze Bant)

5 / 5

Wij als bruidspaar waren zeker zeer tevreden, en ook de gasten waren vol lof over deze band. we hebben veel complimenten gekregen over de gekozen band, en er zijn gasten geweest die gevraagd hebben waar wij ze gevonden hadden, omdat ze de band zelf graag zouden willen boeken voor een evenement.

"zeer tevreden!!"

Door Gert en Gerrie Huiskamp (Feestdatum: 29-10-2016, feestlocatie: eet-tapperij-Bijsterbosch)

5 / 5

ze speelden gevarieerd , zangeres met een mooie stem , kwaliteit muziek goed. Geluid was prima niet te hard . Een leuke band die wij iedereen kunnen aanraden.

""

Door Wil hoogewerff (Feestdatum: 15-10-2016, feestlocatie: Pijnacker)

5 / 5

Wij willenB-Normaal bedanken voor de geweldige avond die zij met hun Muziek hebben verzorgd, echt klasse en vooral de interactie met onze gasten was perfect. Een echte aanrader!

"Super"

Door Mariëtte Rustwat (Feestdatum: 03-09-2016, feestlocatie: CiTO autobedrijf Capelle aan den ijssel)

5 / 5

Wij hadden een feest voor klanten. Niet alleen wij waren erg tevreden over hun. Maar onze klanten waren erg enthousiast! Een echte aanrader!

"Fantastisch"

Door DGM Klunder (Feestdatum: 16-07-2016, feestlocatie: De Vijverhoeve )

5 / 5

Wij hebben een fantastische avond gehad. De band heeft hier te gek op ingespeeld. Super bedankt. Echte aanrader en super veel positieve reacties van onze gasten. Dennis en Anita

"Super Goede Band"

Door marjan Nanninga (Feestdatum: 28-05-2016, feestlocatie: VVLeo)

5 / 5

B - Normal is een hele goede band met allerei soorten muziek voor jong en oud. wij hebben ze nu voor de 2e keer gehad en zijn super enthousiast over deze Band. Het is en wordt altijd een super leuk gezellig feest als hun zijn geweest. Top band!!!

"B-Normal vinden wij een uitstekende band."

Door Bruidspaar Treur van Doorn (Feestdatum: 27-05-2016, feestlocatie: Het wapen van haarzuylen)

4.2 / 5

Wij en onze familie en vrienden waren allen zeer tevreden over het optreden van de band. Veel variatie en een goede sfeer. Niet overheersend zodat ook achter in de zaal een gesprek gevoerd kon worden. Wij zouden de band aan een ieder aanbevelen.

"Gezellig feest gehad met Be Normal!!"

Door Remko Monster (Feestdatum: 09-07-2016, feestlocatie: Dordrecht)

5 / 5

Wij kijken zeer tevreden terug op ons feest met duo Be Normal. Alleen maar complimenten gehad van de gasten, die vonden ze ook super. Ze kwamen netjes op tijd aan, namen een flinke installatie mee met licht en geluid, ze spelen een breed repertoire en kunnen gewoon heel goed zingen. Zeker een aanrader!! Bedankt

"super zangers !"

Door erik (Feestdatum: 17-06-2016, feestlocatie: dorpsfeest zuidveen)

4.8 / 5

Geweldige feestmakers op ons dorpsfeest. Veel interactie met publiek Door maken van foto's en deze op podium te laten zien. Wat een stem heeft de zangeres zeg ! Alle soorten muziek en liedjes in Nederlands en Engels. Lekker geswingt en polonaise. Leuk feest geweest.

"zeer professioneel en inspirerend"

Door Theo en Willeke (Feestdatum: 11-06-2016, feestlocatie: Eetcafe Gerak, Onstwedde)

0 / 5

Geweldig feest gehad, Petra en Roy speelden wat ons en onze gasten betreft de sterren van de hemel. Wat hebben veel complimenten gehad over de keuze van Be Normal, aanrader, voor herhaling vatbaar, succes Petra en Roy

"Gezellige en goede muziek!"

Door Bas & Caroline (Feestdatum: 29-11-2015, feestlocatie: Herberg de Hoeve, Huissen)

5 / 5

We zochten voor ons 12,5-jarig huwelijksfeest een leuke band en kwamen B-Normal tegen op deze site. Een man en met name een vrouw en mooi binnen ons budget. De filmpjes, omdat ze niet professioneel en geregisseerd zijn, gaven ons een realistisch beeld van wat dit stel kan qua zang, maar ook qua sfeer maken. De keuze was snel gemaakt en we zijn vervolgens snel en vakkundig door de mensen van Bandzoeker.nl geholpen bij het doen van de boeking. Tijdens het feest heeft de band fantastisch muziek gemaakt, passend bij de sfeer in de zaal. Tijdens ons tapas buffet wat rustiger en later, na de openingsdans, een compleet feest! Wijzelf, onze gasten en zelfs ook de uitbaters van de zaal waren zeer positief en we hebben er erg van genoten! Petra en Roy, erg bedankt!!

"leuke duo, precies wat we zochten"

Door arthur van aken (Feestdatum: 21-11-2015, feestlocatie: wiijnbar rekum belgie)

4.4 / 5

Leuk repertoire, goed gezongen, prima apperatuur, voelde De stemming goed aan, niet te hard We hebben genoten, kan ieder aanraden.

"Super, gezellig, leuke muziek"

Door marion de groot (Feestdatum: 17-10-2015)

4.6 / 5

Het was een super geslaagd feest. B- Normal was een leuk en aardig duo, was goed mee te overleggen. Ze speelden gevarieerde muziek voor ieder wat wils.

"een gezellige allround band"

Door Petra Harders (Feestdatum: 03-10-2015)

4.6 / 5

Het was een hele fijne avond. De band was heel veelzijdig en de zang was heel goed! Verder was er gemakkelijk wat mee te overleggen. Veel positieve reacties gehad en zéker aan te bevelen!! Bedankt Roy en Petra! Het was top!!

"Een super avond gehad met geweldig goede muzikanten!"

Door Veehof (Feestdatum: 02-06-2015)

5 / 5

We hadden een klein maar besloten feestje van ongeveer 120 personen. Maar ook met dit kleine aantal weet B-Normal wel de tent op de kop te zetten! Wat een gewelding zang duo! Wij en natuurlijk ook onze feestgangers hebben op en top genoten.

"Super wat een mooie band!!"

Door Marjan naninga (Feestdatum: 30-05-2015)

5 / 5

Het was met èèn woord Super gezellig feest, en wat kunnen ze er een feest van maken, voor iedereen. TOP!! VV LEO Loon zou ze graag weer zien iedereen vondt ze Super!!!Het feest was op Zaterdag 30 mei bij VV LEO Loon (assen)

"Leuke enthousiaste band."

Door JM Mol -de Jong (Feestdatum: 15-05-2015)

5 / 5

Ze speelde leuke afwisselende moderne muziek soms iets te luid.

"geweldige band erg genoten."

Door Esther te Baerts (Feestdatum: 06-06-2015)

5 / 5

We hebben een geweldige dag gehad en daar hebben ze van B-normal zeker aan meegeholpen. zeker een aanrader. mochten we nog ooit een feestje hebben raden wij ze zeker aan.


Repertoire

INLOOP/ ACHTERGROND MUZIEK

Nora Jones - Sunrise

Jason m`raz - I`m yours,I wont give up

Ilse de lange - Great escape / puzzle me

Jessie J - Price tag

Emeli Sande - Next to me

Nick en Simon - Soldaat / lippen op de mijne / Rosanne

3J`s - Kom

Duffy - Warwick avenue

Ub40 - Kingston town

Lois lane - It`s the First time

Bellamy brothers - Beautiful body

Lady entebellum - Need you now

Jan Smith - Hoe kan ik van je dromen / als de morgen / Hou je dan nog steeds van mij / perhaps love

Lilly Allen - Not fair

Nelly medley - I`m like a bird / Nitty gritty / dirt band - American dream

DANS

Tony C hristi - Amarillo

Dolly dots - Love me just a little bit more

Amy mc donald - Mr rock and roll / This is the life

Caro amerald - Night like this / Stuck

Jan Smith - Volg je haar benen / als de morgen / Hou je dan nog steeds van mij/sta op

Mavericks - Dance the night

Van Morrisson - Brown eyed girl

Paul Simon - Call me All

John Denver - Country roads

Jannes - Dam dam / Ga maar weg.

Pointers sisters - Exited/fire

Doobie brohters - Listen to the Music / it`s a reason

Lee Towers - I can see clearly now

Jonhy Cash - Ring of fire

The tumble weeds - Somewere between

Trini Lopez medley

Waterkant medley

Amy winhouse - Valerie

Christie - Yellow River

TOP 40/100

Kid rock - All summer long

Blof - Alles is liefde / Wat zou je doen.

Nena - Any place

Kc sunshine - Baby give it up.

Lady gaga - Bad romance / born this way / Just dance / pokerface / the edge

Michael Jackson - Beat it.

Tracy Ullman - Break away

Phil Collins - Can hurry love / Crying at the disco

De Dijk - Dansen op de vulkaan / Ik kan het niet alleen.

Jessie J - Price tag / Domino

Tina Turner - Disco inferno / Proud mary / River deep mounten high / simpley the best / it takes 2

Casacda - Evacuate / everytime we touch / miracle

Martin soulveig - Hello

Katy Perry - Hot and cold / California

The scene - Iedereen is van de wereld.

Jeroen v/d boom - Jij bent zo

Jennifer Lopez - Let`s get loud.

Nick en Simon – Rosanne / lippen op de mijne / kom / soldaat.

House medley - Love is gone / when love takes over e.a

Michel telo - Nosa

Wolter Kroes - Ik heb de hele nacht

Liquido - Narcotic

Dan Hartman - Relight my fire

Van dikhout - Stil in mij

Aretha franklin - Think

Gloria estefan medley - Turn the beat around/conga/e.a

Baseballs - Umbrella

Vengaboys - Uncle john from jamaica

Katherina and the W - Walking on sunshine

Irene Cara - What a feeling

Anita Meijer - Why tell me why

Robbie williams - Angels.

FEEST MUZIEK

Rene Schuurmans – Als ik haar zie

Rene Schuurmans – Hela hela ho

Rene Schuurmans – Laat de zon in je hart

Mooi wark – In de blote kont

Guus Meeuwis – Brabant

Guus Meeuwis – Ik tel tot 3

Guus Meeuwis – Het dondert en`t bliksemd

Guus Meeuwis – Ik wil je blijf bij me

Guus Meeuwis – Verliefd

Dikdakkers – Cowboys en indianen

Andre Haze – De vlieger

Stef ekkel – De woonboot

Normaal – Oerend hard

Normaal – Deurdonderen

Holzhackerbuam

Frans Duijts – Jij denkt maar dat je alles mag.

Schurzenjager – Sierre madre

De nachroave – Sjeng on the geng

Neil diamond – sweet caroline

Wolter Kroes – Viva hollandia

Jan Smit – Vrienden voor het leven

Tatjana – Ik laat je gaan.

The monkees – I`m a believer

Kings of leon – Seks is on fire

MEDLEYS

80`s rock medley – Heart-alone

Roxette – listen to your heart

Cascada medely

Cats medley

Country medley

Gloria estefan medley

Hollandse pop medley – Stil in mij/wat zou je doen/hou me vast/belgie

Rock medley – Paradise city/livin on a prayer/we will rock you

Status Quo medley

Tina turner medley

Top 100 medley


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 1795

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Duo Midnight Blue Duo Midnight Blue

Een zeer gewild duo die moeiteloos het geluid van een volledige band neer zet! Deze bandleden houden ervan om hun publiek te entertainen en zullen er alles aan doen om een geslaagd feest neer te zetten, perfect afgestemd op jullie wensen. Met bakken aan ervaring op uiteenlopende feesten heeft dit...

€ 700

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

Energiek, veelzijdig en flexibel: dit is precies de band die zich aanpast aan de stemming van het publiek. Vanaf minuut één de dansvloer vol hebben? Geen probleem! Wellicht heb je ze al eens gezien, de huiscoverband van RTL 4 spelshow The Big Music Quiz. Met leden die allen leven va...

€ 2995

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van B-normal.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van B-normal.

(30) |

€ 795

|

2

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2021
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen